|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Koupě silnější motorové pily, 7.3.2009 S návody je to opravdu všelijké, i když STIHL bych řekl, že je na tom ještě s překladem relativně dobře. Běh na sytič, tak jak jste ho popsal nyní je O.K., J.S. popsal návod, jak se poloplynu vyhnout, u sdružených ovladačů stačí jen smačknout plyn po... celý příspěvek > |  | Jakému stromu patří tyto lusky?, 7.3.2009 Milá Romilo, mohu vás potěšit, vídám dokonce celé porosty stromů o několika ha. V mnou spravovaných lesích mám také jeden porost cca 0,5 ha Vše jsou to stromy o průměru min. 15 cm ve výčetce, tedy 130 cm nad zemí. Dříve se Akáty řadily mezi takzvané... celý příspěvek > |  |
|  | Jakému stromu patří tyto lusky?, 7.3.2009 S největší pravděpodobností se jedná o Trnovník bílý, neboli akát. Hrubá, hluboko rozpraskaná borka, lusky bývají kolem 1 cm široké a 5-10 cm dlouhé, červonohnědé, lesklé, ale i matné. Dřevina nepůvodní, pocházející ze severovýchodní Ameriky. |  | Koupě silnější motorové pily, 7.3.2009 Milý M., odcitoval-li jste doslovně z návodu HQ, pak si HQ nezaslouží ani ty procenta trhu, která v prodeji dosud má! Tento návod je jasným důkazem, co si HQ myslí o svých zákaznících, navíc vypracovaný, pravděpodobně velice levným programem... celý příspěvek > |  | Husqvarna 575, 6.3.2009 Anonymní, nejspíš příteli. Můžeš mi vysvětlit, čemu říkáš "normální" práce? Já se s člověkem, který se ani neumí podepsat, také hádat nemusím a ani nechci! Je pravda, že odborníků jako ty už jsem viděl spoustu, jednou tvrdí, že si... celý příspěvek > |  | Husqvarna 575, 5.3.2009 Servus Jani, se zájmem sleduji tuto poslední debatu, dnes je mi konečně trochu lépe a tak i píšu.
Pán 51.27 se mi líbí, měl by jsi si připustit, že tě "dostal". On s pilou občas řezě," denně" čistí pouze filtr, celkově až... celý příspěvek > |  | Palivová přísada do benzínu, 2.3.2009 Hledal jsem dle IP a NIC!!! Vy jste komentoval "klepání motoru "!!! |  | Palivová přísada do benzínu, 2.3.2009 Člověče 70.100, vy máte tak přínosné a užitečné příspěvky, že nebýt vás, celé toto fórum by ztratilo smysl! Marně jsem pátral po byť jediné, kratičkém příspěvku od vás, v tomto tématu, který by jakkoli přispěl k osvětlení základního dotazu. NIC, jen... celý příspěvek > |  | Palivová přísada do benzínu, 1.3.2009 Třeba tak, že moderní digitální zapalování má v programu, ano stejně jako počítač, naprogramován proměnlivý bod zážehu. Třeba ve vztahu k otáčkám, zátěži a podobně. Byla tu k tomu spusta podkladů od lidí co digitu rozumí! |  | Nákup křovinořezu pro občasné použití, 1.3.2009 Tak jsem se na něj díval na netu, nevypadá to zase ta hrozně, ale dělení přímo za motorem a u plotostřihu plynová rukojeť v poloze nad motorem, mi připadá trochu mimo! Váha je uvedena 5,8 kg, ale není popsáno s jakým nástavcem! Jak píše HH i kdyby... celý příspěvek > |  |
|  | Husqvarna 575, 28.2.2009 Zdravím vás přátelé, všichni svým způsobem máte pravdu, jenže, je to pravda daná pohledem jednoho, dvou kusů. Servisní zkušenosti říkají trošku něco jiného. HQ 55,365, 371, 372, STIHL 023, 025, MS 230, 250 to je jen část modelů, kde tyto potíže jsou,... celý příspěvek > |  | kácení ovocných alejí, 26.2.2009 Tohle nelze než přijmout bez výhrad! A zase to je o tom úředníkovi, protože ten si na jedné straně postěžuje, že má děti neustále nemocné, alergické a kdovíco ještě, na druhou stranu v to pondělí v 8, 00 hod. zapomene kam jako kluk chodil pro mlíko a... celý příspěvek > |  | kácení ovocných alejí, 26.2.2009 Zase to je od zdi ke zdi! Není potřeba zákon, pokrok nelze zastavit, jen je nutné v našich lidech probudit to co tu bylo 40 let potlačováno! Co to je? Vlastní myšlení a rozum!
70.100, nevím kde žijete, zda na vesnici, či ve městě, ale vlastní krávy... celý příspěvek > |  | Může svíčka zničit zapalování?, 26.2.2009 Navíc tam ještě nebyl ten problém s botkou, zapalování bylo jiné a pokud si vzpomínám, koupil jste ji z druhé ruky a tím pozbývá celoživotní záruky, protože určitě nemáte záruční list! Ale prodavač je určitě z té mé "oblíbené" skupiny,... celý příspěvek > |  | Lištu na pilu - Stihl nebo Oregon?, 25.2.2009 Sorry Andy, nějak jsem ten dotaz překouk. For nyt, mi vydrží o 2 až 3 řetězy méně než six nyt. Tedy u mne to je 6 - 7 x 8 - 9, rekord mám u 6 nyt 10 ks, ale to bylo v super MÚ, samý smrk a podklad z mechu a kapradí. Ale taky se najde šarže, že se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|