Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Když se rozhodnete sami opravovat, 8.5.2009
Když se rozhodnete sami opravovat, 7.5.2009
Nejprve bych chtěl pana J.S. pochválit za tento návod. Dále přidám něco konkrétního. Často nakukujete do karburátoru, tedy vězte, většinou jsou těsnění komor přilepená a jejich odtržením je znehodnotíte, karburátor mnohdy přestane těsnit. Tím jste... celý příspěvek >
Jak odstranit nánosy od bio-oleje?, 7.5.2009
Rozhodně to vyzkouším neprve na starých vyřazených dílech, jsou tam vrstvy dost "hutné". Pak dám vědět.
Juraji, tohle má být něco bez louhu, ten používám na čištění válců po zadření pístu a dost dílů na pilách obsahuje hliník! Takže louh určitě NE! Právě výrobce mycích stolů (můj známý) to chce vyzkoušet u mne a potom distribuovat po našich servisech.
Motorova pila ponechana na volnobeh chcipe a dalsi, 7.5.2009
Všechno může být spojeno s ponecháním směsi v nádrži a především v karburátoru. SOLO 639 mají karb. Walbro HDA 127, jsou to poměrně velké membrány a hodně trpí nekvalitní směsí, která se časem v karb. utvoří. Regulační membrána se propadne a není... celý příspěvek >
Ohnutá kliková hřídel, 7.5.2009
Každý solidní servis na sekačky rovná hřídele, není to u sekaček nic neobviklého. Honda a Brigs narovnat jdou i dost ohnuté, Tecumseh je problém, rád praská. Některé Hondy ale také rovnání nemají moc v lásce.
Jar a podobné přípravky jsem také otestoval, slabé = pomalé. Teplá voda samotná je 0. Vždy ty pryskyřice musí něco narušit, ČIPRO, nebo něco na ten způsob jak píše Juraj, bylo rychlé a účinné, ale plasty hodně narušilo. Ještě mám objednánu náplň do... celý příspěvek >
Jak odstranit nánosy od bio-oleje?, 6.5.2009
Ani nafta, ani benzín, nezaberou hned a na větší vrstvu. Olejové čerpadlo z HQ 365, profi těžby, musí být v benzínu alespoň 5 hodin. Těch pokusů mám opravdu za sebou hodně, dnes jsem stejně skončil u čističů na součástky a tech. sody na plasty. A... celý příspěvek >
Motorova pila ponechana na volnobeh chcipe a dalsi, 6.5.2009
Juraji, tato příčina je také možná, ale SOLO 639 nemá odvětrání nádrže ve víčku.
Motorova pila ponechana na volnobeh chcipe a dalsi, 6.5.2009
Ad 1) Ano, mimo jiné (56.174). Dělal s pilou někdo něco za ta léta? Zůstává směs v karburátoru mezi dny kdy řežete? Možností je víc. Drží po znovu nastartování volnoběh? V řezu běží stejně jako dříve? Ad 2) Volné segmenty spojky, unavená (volná)... celý příspěvek >
Jak odstranit nánosy od bio-oleje?, 6.5.2009
Dobrý den, většina značkových prodejců pil, má ve svém sortimentu i čističe na tyto usazeniny (SOLO, STIHL...). Nejlépe je začít skutečně s mechanickou očistou a následně použít čistič a oplach vlahou vodou. Veškeré vámi popsané prostředky mají... celý příspěvek >
Husqvarna, 4.5.2009
Dolmar měl, má a ještě nějakou chvíli bude mít tu smůlu, že jeho původní majitelé nedali soudruhům od státních lesů tenkrát všimné! Dodávat státním lesům tak jako Husqvarna, byl Dolmar pro většinu z vás božká značka, protože by jste o jiné nikdy... celý příspěvek >
Motorový křovinořez Solo 109 B, 2.5.2009
Nemám ho doma, ale něco prodáno je a nevím o nich. Pouze běžná údržba před, nebo po sezoně. 
Ze sekačky teče benzín, 1.5.2009
Sekačka se spalovacím motorem 4T, se vždy, pokud je v provozním stavu, naklápí jen na stranu rukojeti! Někteří výrobci mají i rukojeť přizpůsobenu tak, aby při ohnutí posloužila coby opěrka (SOLO). V motorech jsou na všech ostatních stranách otvory a... celý příspěvek >
Ochrana proti kurovci, 26.4.2009
Skládku je nutno postříkat např. 0,5 % roztokem Vaztaku 10 SC s 1% přídavkem Scolycidu C, ten je pro obarvení insekticidu, aby bylo ošetření jasně patrné. Potřebné množství je 5 - 8 litrů / m3.
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika