|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Když se rozhodnete sami opravovat, 8.5.2009
|  | Když se rozhodnete sami opravovat, 7.5.2009 Nejprve bych chtěl pana J.S. pochválit za tento návod. Dále přidám něco konkrétního.
Často nakukujete do karburátoru, tedy vězte, většinou jsou těsnění komor přilepená a jejich odtržením je znehodnotíte, karburátor mnohdy přestane těsnit. Tím jste... celý příspěvek > |  |
|  | Jak odstranit nánosy od bio-oleje?, 7.5.2009 Rozhodně to vyzkouším neprve na starých vyřazených dílech, jsou tam vrstvy dost "hutné". Pak dám vědět. |  | Jak odstranit nánosy od bio-oleje?, 7.5.2009 Juraji, tohle má být něco bez louhu, ten používám na čištění válců po zadření pístu a dost dílů na pilách obsahuje hliník! Takže louh určitě NE! Právě výrobce mycích stolů (můj známý) to chce vyzkoušet u mne a potom distribuovat po našich servisech. |  | Motorova pila ponechana na volnobeh chcipe a dalsi, 7.5.2009 Všechno může být spojeno s ponecháním směsi v nádrži a především v karburátoru. SOLO 639 mají karb. Walbro HDA 127, jsou to poměrně velké membrány a hodně trpí nekvalitní směsí, která se časem v karb. utvoří. Regulační membrána se propadne a není... celý příspěvek > |  | Ohnutá kliková hřídel, 7.5.2009 Každý solidní servis na sekačky rovná hřídele, není to u sekaček nic neobviklého. Honda a Brigs narovnat jdou i dost ohnuté, Tecumseh je problém, rád praská. Některé Hondy ale také rovnání nemají moc v lásce. |  | Jak odstranit nánosy od bio-oleje?, 7.5.2009 Jar a podobné přípravky jsem také otestoval, slabé = pomalé. Teplá voda samotná je 0. Vždy ty pryskyřice musí něco narušit, ČIPRO, nebo něco na ten způsob jak píše Juraj, bylo rychlé a účinné, ale plasty hodně narušilo. Ještě mám objednánu náplň do... celý příspěvek > |  | Jak odstranit nánosy od bio-oleje?, 6.5.2009 Ani nafta, ani benzín, nezaberou hned a na větší vrstvu. Olejové čerpadlo z HQ 365, profi těžby, musí být v benzínu alespoň 5 hodin. Těch pokusů mám opravdu za sebou hodně, dnes jsem stejně skončil u čističů na součástky a tech. sody na plasty. A... celý příspěvek > |  | Motorova pila ponechana na volnobeh chcipe a dalsi, 6.5.2009 Juraji, tato příčina je také možná, ale SOLO 639 nemá odvětrání nádrže ve víčku. |  | Motorova pila ponechana na volnobeh chcipe a dalsi, 6.5.2009 Ad 1) Ano, mimo jiné (56.174). Dělal s pilou někdo něco za ta léta? Zůstává směs v karburátoru mezi dny kdy řežete? Možností je víc. Drží po znovu nastartování volnoběh? V řezu běží stejně jako dříve?
Ad 2) Volné segmenty spojky, unavená (volná)... celý příspěvek > |  |
|  | Jak odstranit nánosy od bio-oleje?, 6.5.2009 Dobrý den, většina značkových prodejců pil, má ve svém sortimentu i čističe na tyto usazeniny (SOLO, STIHL...). Nejlépe je začít skutečně s mechanickou očistou a následně použít čistič a oplach vlahou vodou. Veškeré vámi popsané prostředky mají... celý příspěvek > |  | Husqvarna, 4.5.2009 Dolmar měl, má a ještě nějakou chvíli bude mít tu smůlu, že jeho původní majitelé nedali soudruhům od státních lesů tenkrát všimné! Dodávat státním lesům tak jako Husqvarna, byl Dolmar pro většinu z vás božká značka, protože by jste o jiné nikdy... celý příspěvek > |  | Motorový křovinořez Solo 109 B, 2.5.2009 Nemám ho doma, ale něco prodáno je a nevím o nich. Pouze běžná údržba před, nebo po sezoně. |  | Ze sekačky teče benzín, 1.5.2009 Sekačka se spalovacím motorem 4T, se vždy, pokud je v provozním stavu, naklápí jen na stranu rukojeti! Někteří výrobci mají i rukojeť přizpůsobenu tak, aby při ohnutí posloužila coby opěrka (SOLO). V motorech jsou na všech ostatních stranách otvory a... celý příspěvek > |  | Ochrana proti kurovci, 26.4.2009 Skládku je nutno postříkat např. 0,5 % roztokem Vaztaku 10 SC s 1% přídavkem Scolycidu C, ten je pro obarvení insekticidu, aby bylo ošetření jasně patrné. Potřebné množství je 5 - 8 litrů / m3. |  |
 |
|
|
|