Příspěvky uživatele - 224.81

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mrkev - nevzešla, 19.3.2010
Sázím mrkev a petržel každým rokem s výbornými výsledky. Podle mne je nejlepší způsob udělám rýhu, nasypu semínka a rýhu posypu zeminou na výsev a množení případně s trochou rašeliny. Celý řádek pak přišlápnu deskou, po kterí se projdu. Tento způsob... celý příspěvek >
Černo-červená rajčata, 4.3.2010
Velice zdravím milovníky rajčat. Letos jsme si s kamarádkou opět objednaly semínka barevných rajčat z německých stránek irinas - nebo tak nějak. Máme 10 druhů za 24,50 Euro, píší, že v každém sáčku je 10 semínek, ale je jich více, minimálně 18 a... celý příspěvek >
Měděný drátek ve stonku - prevence plísně?, 21.7.2009
Než rajčata vystartovala, bylo mi doporučeno propíchnout asi 7 cm od země stonek měděným drátkem. Což jsem udělala v jednom ze skleníků - asi 7 rostlin. Ve druhém, velkém - asi 20 rostlin - ne. Tam to zatím nijak neřeším. Plíseň jsem... celý příspěvek >
Kumato, 20.7.2009
Fanoušky "černých" rajčat najdete i zde, na "Zahradě". Ve vyhledavači zadejte černo-červená rajčata. Pěstuji je druhým rokem.
Rajče - postřik - prevence?, 20.7.2009
Tak to je nádhera!!!
kompost - melouny, 11.1.2009
Moc děkuji.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika