Příspěvky uživatele - 48.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozdeleni zahrady plotem a pes, 29.4.2015
S tim hrabanim tezko rict. Hlinu hrabe dost, treba kolem stromu. Nedokazu odhadnout, jestli bude nebo ne. Je to NO s irskym setrem. Proto jsem pri jistotu chtela spis sehnat slabe dlouhe plechy, ktere bych mohla k plotu do zeme zapichnout, aby... celý příspěvek >
Rozdeleni zahrady plotem a pes, 29.4.2015
Zdravim. U baraku mame obdelnikovou zahradu cca 30x15m. Moje je jenom jedna pulka a potrebovala bych v te pulce postavit plot. Plot by mel byt do L (30x7,5m), ale mam nekolik "problemu" a potrebuji radu. Cast bych chtela udelat pro psa (cca... celý příspěvek >
Pistacia vera, 19.3.2010
  Tak to je moc hezké a máte ještě nějaká semena nebo jste vysel všechny a z toho máte jen 8? Podívejte se ne citrusy/forum tam je o pistáciích více. Já mám také malé rostlinky a semenáče z vlastního výsevu. Tak at pistácie jdou.))
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika