|
Příspěvky uživatele - 99.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Půdopokryvné trvalky pod révu, 9.4.2010 Zjistovala jsem to same - co vysadit k reve. K reve se hodi a odpuzuje skudce a plisne: yzop lekarsky, kakost krvavy (pudopokryvna) a salvej. Vinna reva se ma rada s morusi.
To jsou moudrosti od ekozahradkaru, verte, neverte, ja to zkusim,... celý příspěvek > |  | Neraší mi cibuloviny, 19.3.2010 Taky mi zatim krokusy nevyrasily. Zasadila jsem jich na podzim 100 ks a ani jeden se zatim neukazal. Pritom snezenek uz je vsude kolem spousty, zacaly rasit tulipany a narcisy. Asi jsem je zasadila prilis pozde (konec listopadu) nebo byly cibulky... celý příspěvek > |  |
|  | Zasychání již vyrašených jap. javorů, 29.4.2009 Dobry den,
moc prosim o radu: koupila jsem si krasny japonsky javor bloodgood, presadila do nadoby na balkone a v listech se ted asi po tydnu zacaly delat male dirky a nektere listy doslova uschly. Cim to je? Malo zalevam nebo moc zalevam nebo moc... celý příspěvek > |  |
|
|
|