|
Příspěvky uživatele - 174.166
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Líska, 24.6.2009 Třeba si nedělá legraci. Možná to jenom neví . Samčí květy jsou jehnědy, samičí květy vypadají jako pupeny, ale při bližším pohledu z nich vykukují červené blizny. A všechny najdete na jedné rostlině. Hanča |  | Tovární malotraktor na silnici, 18.6.2009 tak jeste jednou
III) Zvláštní vozidla
Zvláštní vozidla se rozdělují na tyto následující druhy (§ 3 zákona č. 56/2001 Sb ve znění pozdějších změn a doplňků):
a) zemědělské nebo lesnické traktory a jejich přípojná vozidla (přípojnými vozidly... celý příspěvek > |  |
|  | Název rostliny?, 15.6.2009 Abutilon - česky mračňák. Hanča |  | Tovární malotraktor na silnici, 15.6.2009 no a pak je dalsi moznost a to elegantni pozadat o zvlastni uzivani podle zakona 13)1997 Sb. o pozemnich komunikacich §25 odst. 6 pismeno g na obecnim uradu obce z rozsirenou pusobnosti jinak bez registrace, osvedceni nebo zvlastniho uzivani... celý příspěvek > |  | Bambus - český, 9.6.2009 A co dělají, když vykvete? Odstraňují semena? Hanča |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 7.6.2009 Taky se mi líbí. A chtěla bych se zeptat, co je to za keř na prvním obrázku za těmi vřesy? Hanča |  | Hnědý, lesklý brouk v květu růží, 6.6.2009 Řekla bych, že to bude listokaz zahradní, letos je na ně úrodný rok . Hanča |  | Pěstování šeflera, 6.6.2009 Seříznutý pahýl obrazí, ale problém může být se zakořeňováním ořezaných větviček, záleží totiž, jak kvalitní voda vám teče z kohoutku. Na to je šeflera při zakořeňování dost citlivá, může se stát, že začne uhnívat. Mám ji doma vždycky v několika... celý příspěvek > |  | Pokojovka do tmave chodby, 6.6.2009 Zamioculcas je áronovitá rostlina, nehodí se na přímé slunce, jinak se daří na světle i ve stínu a pokud ji zrovna neulijete, bude vám dělat radost. Hanča |  | Určení plevele, 5.6.2009 Pěkná potvora. Naštěstí ji časem zlikviduje Roundup, ale postřik se musí několikrát opakovat. A nebo sekat, sekat, sekat, až do bezvědomí (křídlatky, nikoli zahrádkáře). Hanča |  |
|  | Kořenová čistička, 26.5.2009 Vodní hyacint jsem před lety mívala a přezimoval dobře, ale ne na vodní hladině, byl zakořeněný v akvarijním písku, nad kterým byl tak centimetr vody a někdy taky žádná, někdy byl jenom vlhký.
Misku s kytkami jsem měla na kuchyňském okně přímo na... celý příspěvek > |  | Živý plot kolem dětského hřiště, 25.5.2009 Jenomže přísavník pětiprstý bobule má - proto se mu taky říká psí víno. A ty bobule jsou jedovaté, i když nejspíš nijak moc (ale jak moc, to nevím určitě). Hanča |  | Rosa rugosa, 24.5.2009 Děkuji, paní Lili, už jen když si čtu "myslela jsem na Vás", je mi z toho hezky na dušičce . Fotky jsou moc hezké, už vidím, že takhle nějak to udělám, může být kus plotu z růží a kus zase s dřišťálem. Mohla byste mi prosím ještě... celý příspěvek > |  | Rosa rugosa, 22.5.2009 Na vás dám víc! Ještě jednou díky. Hanča |  | Rosa rugosa, 22.5.2009 Děkuji, paní Lili, Rosa nitida mě zaujala, přesně tohle potřebuju, jenomže čtu, že je teplomilná. Mám zahradu v 600 m n. m. a navíc v mrazové kotlině, a tak se bojím, že v těchhle podmínkách nevydrží. Nebo ano? (Hledám něco, co poroste opravdu samo,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|