Příspěvky uživatele - 174.166

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Líska, 24.6.2009
Třeba si nedělá legraci. Možná to jenom neví . Samčí květy jsou jehnědy, samičí květy vypadají jako pupeny, ale při bližším pohledu z nich vykukují červené blizny. A všechny najdete na jedné rostlině. Hanča
Tovární malotraktor na silnici, 18.6.2009
tak jeste jednou III) Zvláštní vozidla Zvláštní vozidla se rozdělují na tyto následující druhy (§ 3 zákona č. 56/2001 Sb ve znění pozdějších změn a doplňků): a) zemědělské nebo lesnické traktory a jejich přípojná vozidla (přípojnými vozidly... celý příspěvek >
Název rostliny?, 15.6.2009
Abutilon - česky mračňák. Hanča
Tovární malotraktor na silnici, 15.6.2009
no a pak je dalsi moznost a to elegantni pozadat o zvlastni uzivani podle zakona 13)1997 Sb. o pozemnich komunikacich §25 odst. 6 pismeno g na obecnim uradu obce z rozsirenou pusobnosti jinak bez registrace, osvedceni nebo zvlastniho uzivani... celý příspěvek >
Bambus - český, 9.6.2009
A co dělají, když vykvete? Odstraňují semena? Hanča
Pochlubte se svojí zahrádkou, 7.6.2009
Taky se mi líbí. A chtěla bych se zeptat, co je to za keř na prvním obrázku za těmi vřesy? Hanča
Hnědý, lesklý brouk v květu růží, 6.6.2009
Řekla bych, že to bude listokaz zahradní, letos je na ně úrodný rok . Hanča
Pěstování šeflera, 6.6.2009
Seříznutý pahýl obrazí, ale problém může být se zakořeňováním ořezaných větviček, záleží totiž, jak kvalitní voda vám teče z kohoutku. Na to je šeflera při zakořeňování dost citlivá, může se stát, že začne uhnívat. Mám ji doma vždycky v několika... celý příspěvek >
Pokojovka do tmave chodby, 6.6.2009
Zamioculcas je áronovitá rostlina, nehodí se na přímé slunce, jinak se daří na světle i ve stínu a pokud ji zrovna neulijete, bude vám dělat radost. Hanča
Určení plevele, 5.6.2009
Pěkná potvora. Naštěstí ji časem zlikviduje Roundup, ale postřik se musí několikrát opakovat. A nebo sekat, sekat, sekat, až do bezvědomí (křídlatky, nikoli zahrádkáře). Hanča
Kořenová čistička, 26.5.2009
Vodní hyacint jsem před lety mívala a přezimoval dobře, ale ne na vodní hladině, byl zakořeněný v akvarijním písku, nad kterým byl tak centimetr vody a někdy taky žádná, někdy byl jenom vlhký. Misku s kytkami jsem měla na kuchyňském okně přímo na... celý příspěvek >
Živý plot kolem dětského hřiště, 25.5.2009
Jenomže přísavník pětiprstý bobule má - proto se mu taky říká psí víno. A ty bobule jsou jedovaté, i když nejspíš nijak moc (ale jak moc, to nevím určitě). Hanča
Rosa rugosa, 24.5.2009
Děkuji, paní Lili, už jen když si čtu "myslela jsem na Vás",  je mi z toho hezky na dušičce . Fotky jsou moc hezké, už vidím, že takhle nějak to udělám, může být kus plotu z růží a kus zase s dřišťálem. Mohla byste mi prosím ještě... celý příspěvek >
Rosa rugosa, 22.5.2009
Na vás dám víc! Ještě jednou díky. Hanča
Rosa rugosa, 22.5.2009
Děkuji, paní Lili, Rosa nitida mě zaujala, přesně tohle potřebuju, jenomže čtu, že je teplomilná. Mám zahradu v 600 m n. m. a navíc v mrazové kotlině, a tak se bojím, že v těchhle podmínkách nevydrží. Nebo ano? (Hledám něco, co poroste opravdu samo,... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika