|
Černý rybíz - co je to za škůdce a jak ho zlikvidovat?, 2.6.2012 Mospilan opravdu pomohl... |
 |
Černý rybíz - co je to za škůdce a jak ho zlikvidovat?, 22.5.2012  Další foto.. |
 |
|
 |
Černý rybíz - co je to za škůdce a jak ho zlikvidovat?, 22.5.2012  Dobrý den,
zjistili, že máme napadený černý rybíz skoro na všech listech nějakým škůdcem. Na listech se i dělají tmavé skvrny a listy začínají žloutnou. Včera jsme rybíz zkusili postříkat Mospilanem, ale nevíme jestli to pomůže. Můžete poradit co... celý příspěvek > |
 |
Musa basjoo, 24.3.2012 Já bych řekla, že jste to opravdu uspěchal. Vždyť ještě přijdou mrazíky. Máte ho pěkný, bylo by ho škoda. |
 |
MW 09, 15.4.2011 Dobrý den, tak jsem teda zvědavá, jestli se dočkáme odpovědi. Pokud ano, hned to dám do příspěvku. Ale asi nám žádná odpověď nepřijde. Podle toho co čtu v příspěvcích u mě i u vás. Zřejmě to šlo hned do odstraněné pošty. Prostě to... celý příspěvek > |
 |
MW 09, 14.4.2011 Plně s Vámi souhlasím. Nakupování bude určitě jinde. |
 |
MW 09, 14.4.2011 Dobrý den, děkuji za příspěvek. Takže nejsem sama komu neodpověděli. Možná je nás takových víc, kterým neodpověděli. Při tom o nic nejde, jen si udělat chvilku času a (aspoň ze slušnosti) odepsat a nebo jen přeposlat informaci, kterou by... celý příspěvek > |
 |
MW 09, 14.4.2011 Přátelé,
je to už 14dní co jsem psala prodejci "Jural Brno", který tuto odrůdu prodává a žádala ho o bližší informace o této odrůdě vinné révy, když je prodává. Požádala jsem je, zda by se mohli zeptat jejich dodavatele na bližší... celý příspěvek > |
 |
Brambory 2011, 2.4.2011 My už máme brambory "Dali" taky v zemi. Dnes zasazené |
 |
Řez révy, 31.3.2011 Dobrý den, můžete mi sdělit jakou máte odrůdu. Vypadá nádherně! |
 |
|
 |
MW 09, 31.3.2011 Dobrý den,
máte někdo zkušennost s vinnou révou MW 09? Je vhodná pro nadm. výšku 460m? Marně o této odrůdě hledám informace.
Předem děkuji.Ř. |
 |
Citronela (citrónová tráva), 27.3.2010  Zdravím všechny zahrádkáře a mám dotaz. Nemáte někdo zkušennosti s pěstováním "Citronely"? Ctěla bych jí letos zkusit pěstovat. Co všechno se z ní dá dělat? Jestli máte zkušennosti s jejím využitím a případné návody a postupy. Předem moc... celý příspěvek > |
 |
Růže - jak moc se mají z jara sestříhat, 26.3.2010 Také Vám moc děkuji za radu, všechny rady a zkušennosti se hodí. |
 |
Růže - jak moc se mají z jara sestříhat, 25.3.2010 No, vidíte, udělal jste si krásnou radost. Jestli jste na tom stejně jako já, že vždycky odolávám, ale pak si to přece jen koupím a nakonec jsem šťastná, že mi to neprodali. Takto jsem obhlížela strašně dlouho v Hornbachu v Hr. Králové krásnou... celý příspěvek > |
 |
Růže - jak moc se mají z jara sestříhat, 25.3.2010 Tam je teda opravdu všechno. Moc, moc Vám děkuji. Jste zlatíčko. |
 |