|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak to vypadá s úrodou broskvoní?, 31.1.2011 byt Vami tak nevaham a nabizim rouby slechtitelskym stanicim.-) aspon budete uveden, ze jste ji vlastne vyslechtil.-) a navic rozmnozi se |  | Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika, 31.1.2011 mooc sikovne! |  |
|  | Chci novou meruňku, 31.1.2011 nejvic uvazuji o Kioto..je samosprasna tak vezmu ji, navic novejsi odruda |  | Chci novou meruňku, 31.1.2011 tato skolka v Plzni si pestuje stromky, rekl bych, ze to je v ČR hlavni ovocna skolka, kde lze sehnat nove odrudy, ovsem taky jsem si vloni koupil broskvon a podnozi je B Mont, o ktere nevim ani ň :-( |  | Chci novou meruňku, 31.1.2011 no budu to kupovat u firmy v Plzni - jiste asi vite jake a klima Plzne se lisi trochu v tom, ze tam je lehce chladneji nez u me, ale urcite tam nemaji břidlice jako my... takže mi asi doporučí semenáč, St Julien nebo Wgh. ci myrobalán - a teď který... celý příspěvek > |  | Chci novou meruňku, 30.1.2011 udelam samozrejme maximum pro vysadbu, tedy i dukladne provzdusneni jamy... nicmene, doporucte mi nejodolnejsi podnoz, merunkovy semenac to jiste nebude, udajne je choulostivejsi-tak nevim co je na tom pravdy |  | Co Vaše réva? (rok 2011), 30.1.2011 dekuji pane Ivo, nicmene se divim, ze Lednice nejevi zajem prodavat revu, jiste by to bylo i pro ně vyhodne, takto se lide snazi ztezka hledat nove odrudy... |  | Chci novou meruňku, 30.1.2011 spis tu vodu u nas budou muset vyhledavat s tou zemi se ptam, protoze jsem vahal zda nemam trosku s kompostem promichat dolomiticky vapenec... kompost i nase zem je kyselejsi a navic v dolomit.vapenci je i Mg |  | Chci novou meruňku, 30.1.2011 soused ma mnoho broskvoni, ale bohuzel kaderavost jim dela zle, merunku ma jednu-nevi nic co je to za odrudy, take jeden z vesnice mel velikou vzrostlou merunku, plodila a vsechno OK..jenze ji zachvatila apoplexie a toho se ja nejvic obavam, nevim... celý příspěvek > |  | Crinum powellii, 30.1.2011 treba ja si prubezne vse fotim-napr.vysev hvezdniku, vysadba a jejich sklizen... |  |
|  | Chci novou meruňku, 30.1.2011 Tak jsem se rozhodl, vysadím si odrůdu meruňky, odrůdu si ještě řádně rozmyslím, podmínky by měly snad i vyhovovat, jediný roblé spatřují v pH-navíc pokud tam přidám kompost tak ten je kyselý a také zem na zahradě je cca 6-6,5 pH, navíc neznám jak... celý příspěvek > |  | Roubování melounů a okurek 2011, 30.1.2011 prece jen do laboratore by se jich tolik neveslo :-) a jak videt, taky to funguje |  | Roubování melounů a okurek 2011, 30.1.2011 kdyz mam ty klipsy, jak dlouho tam museji byt v miste roubovani? |  | Roubování melounů a okurek 2011, 30.1.2011 mam prebytecna semena z lagenarii tak to nejprve vyzkousim na nich a skalpel mozna bude na AUKR... tak uvidim |  | Roubování melounů a okurek 2011, 30.1.2011 hned se Mirku podivam, letos mam podnoz Sprinter a klipsy - kvuli melounum, ze zkusim taky jednou neco naroubovat jinak Mirku, pouzivate na roubovani take ziletku-jako zde ta Japonka?-aspon si myslim, ze to je ziletka na nasade :-) |  |
 |
|
|
|