|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nejchutnější rajčata, 16.2.2011 ano, Torino mi jiz prislibili a zaslou mi ho:-)
Mirku, jak se jmenuje datlova odruda, kterou zminujete-s tuzsi slupkou, mam Pollicino, ktere praska, chutove senzacni, ale to praskani bylo zoufale, proto se ptam na tu tlustsi slupku... diky |  | Žloutnající listy amarylis, 15.2.2011 jinak odrůda Ar.White je odruda hvezdniku-Hippeastrum-dle toho se zaridte v dalsim pestovani |  |
|  | Žloutnající listy amarylis, 14.2.2011 nyni ho zalevejte a hnojte az do konce srpna... samozrejme, ze s vodou opatrne, cibule snadno mohou zahnivat, rostlina ma rada svetlo, takze zloutnuti muze byt z duvodu jeho nedostatku nebo z premiry vody.. na netu je hodne informaci..a odkazy na... celý příspěvek > |  | Co vaše réva?, 14.2.2011 sice jsem chtel jiz dnes..ale stejne nemel jsem spodni hlavni drat, ke kteremu byl upnul tazen, takze to necham na konec unora... |  | Co vaše réva?, 14.2.2011 dekuji tak ja se do toho tedy dám..nyni jsou +1,8st, takze nemrzne, proto to dnes pujde... |  | Co vaše réva?, 14.2.2011 ano to vim.., ale z casoveho hlediska je doba shoda? |  | Co vaše réva?, 14.2.2011 pisete, ze ted je idealni cas..a to i pro lonskou a predlonskou vysazenou revu?nebo se to tyka jen jiz starsich a radne zakorenelych starych rostlin? díky M |  | Co vaše réva?, 14.2.2011 taky jsem to cetl, ja budu rezat asi az za dva tydny..akorad nevim co ty podzimne vysazene revy-zda ty taky nebo az na brezen..? |  | Jak zastavit předčasné rašení lilií ve sklepě, 13.2.2011 pokud to nejsoi cerstve vysazene lilie tak se nedivim, ze vylezly.. ty stare totiz maji dcerinne cibulky dost nahore-takze to neni zadne prekvapeni, my jiz mame venku tulipany, narcisy, kvetou snezenky-ty teda od ledna a kvetou i primule venku... ale... celý příspěvek > |  | Klejotok broskve, 12.2.2011 tak prece jen jsem mel pravdu...
moniliovy uzeh(spála)peckovin:
Na napadených letorostech se velmi často objevuje klejotok, který postupně přechází i na starší dřevo a může být příčinou rozsáhlejšího poškození stromů.
tot vse z agromanualu.. |  |
|  | Jak zastavit předčasné rašení lilií ve sklepě, 12.2.2011 ja osobne bych je vyndal ven nekam pod presah strechy, aby na ne neprselo a jeste na ne hodil chvoji... |  | Jak poznám vysoký obsah CaCO3?, 12.2.2011 no prece jen CACO3 je limitujicim prvkem pro pestovani broskvoni, mrunek i revy... proto se na to ptam |  | Klejotok broskve, 12.2.2011 to u nas Mirku musime 20metru dolu a najdem vodu... aspon vim, prco vam tak skvele rostou melouny, netrapite je suchem.-) |  | Klejotok broskve, 12.2.2011 a neni to rakovinove odumirani stromu?-obcas doprovazene i klejotokem..? |  | Poradte okurku, 11.2.2011 ono opravdu zalezi na klimatickych podminkach, v sussich oblastech plisen neni problem-ja okurky nestrikam a i tak mam obri sklizne, stejne tak pokud je v blizkosti reka i ta muze zvysovat vlhkost a tak plisen bude nadmiru spokojena.. |  |
 |
|
|
|