Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejchutnější rajčata, 16.2.2011
ano, Torino mi jiz prislibili a zaslou mi ho:-) Mirku, jak se jmenuje datlova odruda, kterou zminujete-s tuzsi slupkou, mam Pollicino, ktere praska, chutove senzacni, ale to praskani bylo zoufale, proto se ptam na tu tlustsi slupku... diky
Žloutnající listy amarylis, 15.2.2011
jinak odrůda Ar.White je odruda hvezdniku-Hippeastrum-dle toho se zaridte v dalsim pestovani
Žloutnající listy amarylis, 14.2.2011
nyni ho zalevejte a hnojte az do konce srpna... samozrejme, ze s vodou opatrne, cibule snadno mohou zahnivat, rostlina ma rada svetlo, takze zloutnuti muze byt z duvodu jeho nedostatku nebo z premiry vody.. na netu je hodne informaci..a odkazy na... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 14.2.2011
sice jsem chtel jiz dnes..ale stejne nemel jsem spodni hlavni drat, ke kteremu byl upnul tazen, takze to necham na konec unora...
Co vaše réva?, 14.2.2011
dekuji tak ja se do toho tedy dám..nyni jsou +1,8st, takze nemrzne, proto to dnes pujde...
Co vaše réva?, 14.2.2011
ano to vim.., ale z casoveho hlediska je doba shoda?
Co vaše réva?, 14.2.2011
pisete, ze ted je idealni cas..a to i pro lonskou a predlonskou vysazenou revu?nebo se to tyka jen jiz starsich a radne zakorenelych starych rostlin? díky M
Co vaše réva?, 14.2.2011
taky jsem to cetl, ja budu rezat asi az za dva tydny..akorad nevim co ty podzimne vysazene revy-zda ty taky nebo az na brezen..?
Jak zastavit předčasné rašení lilií ve sklepě, 13.2.2011
pokud to nejsoi cerstve vysazene lilie tak se nedivim, ze vylezly.. ty stare totiz maji dcerinne cibulky dost nahore-takze to neni zadne prekvapeni, my jiz mame venku tulipany, narcisy, kvetou snezenky-ty teda od ledna a kvetou i primule venku... ale... celý příspěvek >
Klejotok broskve, 12.2.2011
tak prece jen jsem mel pravdu... moniliovy uzeh(spála)peckovin: Na napadených letorostech se velmi často objevuje klejotok, který postupně přechází i na starší dřevo a může být příčinou rozsáhlejšího poškození stromů. tot vse z agromanualu..
Jak zastavit předčasné rašení lilií ve sklepě, 12.2.2011
ja osobne bych je vyndal ven nekam pod presah strechy, aby na ne neprselo a jeste na ne hodil chvoji...
Jak poznám vysoký obsah CaCO3?, 12.2.2011
no prece jen CACO3 je limitujicim prvkem pro pestovani broskvoni, mrunek i revy... proto se na to ptam
to u nas Mirku musime 20metru dolu a najdem vodu... aspon vim, prco vam tak skvele rostou melouny, netrapite je suchem.-)
a neni to rakovinove odumirani stromu?-obcas doprovazene i klejotokem..?
Poradte okurku, 11.2.2011
ono opravdu zalezi na klimatickych podminkach, v sussich oblastech plisen neni problem-ja okurky nestrikam a i tak mam obri sklizne, stejne tak pokud je v blizkosti reka i ta muze zvysovat vlhkost a tak plisen bude nadmiru spokojena..
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika