Příspěvky uživatele - 150.58

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahradnictví Trbula, 9.4.2010
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s tímto zahradnictvím v Hranicích na Moravě?.Inzerují v Zahradkáři, ale jinak na meil nereagují, tak nevím jestli si mám u nich něco objednat.Mám to 50km, ale když nevím jestli tam nepojedu zbytečně.Nakupuje tam... celý příspěvek >
Nákupy v Polsku, 16.3.2010
Zdravím, chtěla bych poprosit o nějaké upřesnění zahradnictví v Těšíně-třeba ulici.Je myšlen polský Těšín?Díky
Jabloň Kordona, 9.3.2010
Chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemá tuto jabloň,aby mi poradit.Mám ji teď třetím rokem, měla to být sloupovitá jabloň.Ale moc se mi to nezdá-má kosterní větve asi 40-50cm dlouhé, jinak je malá-asi1,3m.Spíš bych řekla, že je zakrslá do... celý příspěvek >
Bakopa, 22.2.2010
Zdravím všechny, jak ráda zjišťuji, že nejsem sama, kdo takhle blázní!!! Bakopa je opravdu nejlepší bílá, množila jsem ji hřížením. Sadím ji do betonových koryt vedle převislých muškátů a ikdyž denně zalévám, tak výsledek byl skvělý! Roztáhla se po... celý příspěvek >
Slepice a dravec, 23.11.2009
Mam tez dlouho trvajici problem s jestrabem, mohl byste prosim popsat a nakreslit obrazek jestrabiho kose
Zásilková zahradnictví, 28.10.2009
Kritika na zahradnictví je naprosto na místě.Sám mám špatné zkušenosti. Jehličnan v nabídce za 99 kč. ve skutečnosti jsem platil 139kč.V tomto zahradnictví už kupovat nikdy nebudu.
Jak množit tulipány ze semen?, 14.5.2009
Chtěla bychse zeptat, kdy a jak se mají semínka sbírat a kdy sét.  Prosím poraďte pokud máte někdo zkušenosti. Nebo je nějaký jednodušší způsob jak tulipány množit? Díky
Úhyn ryb v nádrži, 8.4.2009
Takže celková ztráta je 12 velkých a 3 malí karasi. Jednoznačně to bylo tou vodou. Kdybychom ji měnili čistou vodou ze studny 1 x za měsíc, nebo za 3 týdny, tak se to nestalo. Teď už je zbytek venku, ale ti, kteří zůstali v jezírku o hloubce cca 70... celý příspěvek >
Rostliny vhodné pro vytíraní ryb, 19.3.2009
V jezírku máme jen karasy. Budou si jikry jíst navzájem? Pokud ano, jak je ochránit před sežráním?
Rostliny vhodné pro vytíraní ryb, 18.3.2009 Obsahuje fotku
Kdy asi mohu očekávat vytírání ryb a jak se to pozná?
Úhyn ryb v nádrži, 18.3.2009
Asi před necelými 2 měsíci mi začali hynout také. Ptala jsem se ve Zverimexu, kde jsem jim kupovala i filtr a prodavač navrhoval výměnu vody - nejméně 2/3. To jsem provedla a uhynuly jen ty dvě, které v tu dobu ležely na boku a byůly víc mrtvé než... celý příspěvek >
Co nasadit do truhlíků na které nesvítí slunce?, 8.3.2009
Chtěla bych se zeptat, které balkonové kytičky mají rády spíše stín? Díky za tipy a rady
Papriky, 7.3.2009
Jo, jo a loni jsem pěstoval ještě Lungy F1 taky fa SEMO a byly super. Taky pod horama (Radhoštěm, 490m n.v.)
kiwano, 7.3.2009
Ale kupte si nejmíň 3 ks. (nutné pro opylení) a až povyrostou tak je dobré aby se moly po něčem pnout (do výšky).
Úhyn ryb v nádrži, 27.2.2009
Včera jsme se zastavili ve Zverimexu a pan majitel mi řekl, že je to jednoznačně otrava - vzhledem k tomu, že se do vody nic nepřidávalo, tak z jejich výkalů. Minule jsme vyměnili vody asi 1/3 a on povídal, že to je málo, že se to ještě zhorší.... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika