|
Zahradnictví Trbula, 9.4.2010 Dobrý den, máte někdo zkušenosti s tímto zahradnictvím v Hranicích na Moravě?.Inzerují v Zahradkáři, ale jinak na meil nereagují, tak nevím jestli si mám u nich něco objednat.Mám to 50km, ale když nevím jestli tam nepojedu zbytečně.Nakupuje tam... celý příspěvek > |
 |
Nákupy v Polsku, 16.3.2010 Zdravím, chtěla bych poprosit o nějaké upřesnění zahradnictví v Těšíně-třeba ulici.Je myšlen polský Těšín?Díky |
 |
|
 |
Jabloň Kordona, 9.3.2010 Chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemá tuto jabloň,aby mi poradit.Mám ji teď třetím rokem, měla to být sloupovitá jabloň.Ale moc se mi to nezdá-má kosterní větve asi 40-50cm dlouhé, jinak je malá-asi1,3m.Spíš bych řekla, že je zakrslá do... celý příspěvek > |
 |
Bakopa, 22.2.2010 Zdravím všechny, jak ráda zjišťuji, že nejsem sama, kdo takhle blázní!!! Bakopa je opravdu nejlepší bílá, množila jsem ji hřížením. Sadím ji do betonových koryt vedle převislých muškátů a ikdyž denně zalévám, tak výsledek byl skvělý! Roztáhla se po... celý příspěvek > |
 |
Slepice a dravec, 23.11.2009 Mam tez dlouho trvajici problem s jestrabem, mohl byste prosim popsat a nakreslit obrazek jestrabiho kose |
 |
Zásilková zahradnictví, 28.10.2009 Kritika na zahradnictví je naprosto na místě.Sám mám špatné zkušenosti.
Jehličnan v nabídce za 99 kč. ve skutečnosti jsem platil 139kč.V tomto
zahradnictví už kupovat nikdy nebudu. |
 |
Jak množit tulipány ze semen?, 14.5.2009 Chtěla bychse zeptat, kdy a jak se mají semínka sbírat a kdy sét. Prosím poraďte pokud máte někdo zkušenosti. Nebo je nějaký jednodušší způsob jak tulipány množit?
Díky |
 |
Úhyn ryb v nádrži, 8.4.2009 Takže celková ztráta je 12 velkých a 3 malí karasi. Jednoznačně to bylo tou vodou. Kdybychom ji měnili čistou vodou ze studny 1 x za měsíc, nebo za 3 týdny, tak se to nestalo. Teď už je zbytek venku, ale ti, kteří zůstali v jezírku o hloubce cca 70... celý příspěvek > |
 |
Rostliny vhodné pro vytíraní ryb, 19.3.2009 V jezírku máme jen karasy. Budou si jikry jíst navzájem? Pokud ano, jak je ochránit před sežráním? |
 |
Rostliny vhodné pro vytíraní ryb, 18.3.2009  Kdy asi mohu očekávat vytírání ryb a jak se to pozná? |
 |
|
 |
Úhyn ryb v nádrži, 18.3.2009 Asi před necelými 2 měsíci mi začali hynout také. Ptala jsem se ve Zverimexu, kde jsem jim kupovala i filtr a prodavač navrhoval výměnu vody - nejméně 2/3. To jsem provedla a uhynuly jen ty dvě, které v tu dobu ležely na boku a byůly víc mrtvé než... celý příspěvek > |
 |
Co nasadit do truhlíků na které nesvítí slunce?, 8.3.2009 Chtěla bych se zeptat, které balkonové kytičky mají rády spíše stín? Díky za tipy a rady |
 |
Papriky, 7.3.2009 Jo, jo a loni jsem pěstoval ještě Lungy F1 taky fa SEMO a byly super. Taky pod horama (Radhoštěm, 490m n.v.) |
 |
kiwano, 7.3.2009 Ale kupte si nejmíň 3 ks. (nutné pro opylení) a až povyrostou tak je dobré aby se moly po něčem pnout (do výšky). |
 |
Úhyn ryb v nádrži, 27.2.2009 Včera jsme se zastavili ve Zverimexu a pan majitel mi řekl, že je to jednoznačně otrava - vzhledem k tomu, že se do vody nic nepřidávalo, tak z jejich výkalů. Minule jsme vyměnili vody asi 1/3 a on povídal, že to je málo, že se to ještě zhorší.... celý příspěvek > |
 |