Příspěvky uživatele - 44.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nevěděli byste si, co to je za odrůdu?, 13.9.2009
Zkuste si porovnat s tímto odkazem.
Nevěděli byste si, co to je za odrůdu?, 13.9.2009
Může to být opravdu Bago, neboli Baco noir
Co je to za revu?, 12.8.2009
Milý Johny 1000, omlouvám se - neporadím Ti, cože sis to zasadil na zahradě za odrůdu (divím se, že to nevíš sám, když to máš tak mladé a tutíž čerstvě zasazené). Vyfoť to až v době plné zralosti - zdejší zkušení machři Ti jistě snadněji... celý příspěvek >
Ruční aerofikace trávníku, 21.7.2009
Dobře, udělám tedy zkušební políčka dvě. Jeno vrtané a druhé ryté. Porovnám pracnost a výsledný efekt. Za čas se sem vrátím a sdělím, jak to dopadlo. (PS.: vrtat budu v noci, to mě snad nikdo neuvidí... ). 
Ruční aerofikace trávníku, 20.7.2009
Díky za radu, Alí. Chápu, že je lepší začít znovu úplně od začátku a pořádně. Ale když si představím ty náklady s tím spojené, zejména s nakládkou a přepravou zeminy, tak ještě udělám pokus s těmy vypíchanými špunty a zapískovanými dírami. Moje... celý příspěvek >
Broskvoně opustily nové výhonky, 14.7.2009
Suchou část samozřejmě odstraňte až k živému dřevu. Ránu ošetřete.  Podívejte se odkud vám raší ty nové výhony. Jesli z podnože, podle doporučení pana Vysloužila přeočkujte. Vyberte z nich dva nejsilnější a nejoptimálněji postavené výhony.... celý příspěvek >
Zežloutnutí listů, 13.7.2009
Doplňuji informaci ke svému příspěvku v této sekci z 11.6. (se třemi fotografiemi "stromek Habrbrite", "detail 1", "detail 2") - jak to s těmi zežloutlými stromky dopadlo : Pohnojil jsme 2 x na list hnojivem s... celý příspěvek >
Chrupka - roste jako joo a nee, takže nanic, 10.7.2009
S kočovnými prodejci zahradnických výpěstků nemám dobré zkušenosti. Oni vezou auto plné nezadržitelně vadnoucích sazenic a jejich jedinou touhou je co nejrychleji a za každou cenu prodat. Kdy ž jsem před pár lety začínal s vinnou révou, také jsem se... celý příspěvek >
Ruční aerofikace trávníku, 2.7.2009
Mám kasický problém s trávníkem na dvoře vesnického stavení (cca 400 m2) : neduživost, a postupně se rozšiřující fleky s neprosperujícími, a zasychajícími výhony trávy. Nejedná se o houbovou chorobu. Důvodem je nevhodná těžká, hroudovitá a... celý příspěvek >
Výrustek na listech, 22.6.2009
Pane Vysloužile a nepokoušel jste se vyhubit ty hálčivce nějakým preventivním zimním, či předjarním postřikem? Já jsem letos z jara (březen) po postřiku vinné révy, když mi zbyla v postřikovači SULKA (sirnatý přípravek proti přezimujícímu... celý příspěvek >
Jaká je to choroba?, 16.6.2009
Mé zkušenosti s "léčbou" výše popsané choroby : vsadil jsem na kartu, že se jedná o nějaký druh houbové choroby, například by to mohla být suchá skvrnitost listů. (Zjistil jsem, že nedaleko od mé zahrady jsou zhruba podobným způsobem... celý příspěvek >
Zežloutnutí listů, 11.6.2009 Obsahuje fotku
Loni na podzim jsem zasadil tři mladé stromky odrůdy Cresthaven, Harbrite a Harbinger, vedle sebe vzdálené cca 4 m. Všechny se zdárně ujaly. Bohužel cca od druhé poloviny května se u dvou z nich (Cresthaven a Harbrite) začalo projevovat nápadné... celý příspěvek >
Jaká je to choroba?, 11.6.2009 Obsahuje fotku
Ještě připojuji foto choroby (pokud se jedná o chorobu) v pokročilejším stádiu
Jaká je to choroba?, 10.6.2009
Pane Šoukale, chci se vás zeptat, jestli se vám už podařilo to napadení révy nějak zdárně vyřešit a pokud ano, tak čím a jak. Mám na několika hlavách révy a jejích listech to samé : plošné žluté skvrny na listech v jejichž středu jsou tmavé tečky -... celý příspěvek >
Letní louka, 16.4.2009
Dobrý den. Chci poděkovat za kontakt. Na zmíněném telefonním čísle byla velmi ochotná paní a poradila mně, jako laikovi, opravdu mnoho věcí při zakládání takové letní louky. Moc se těším na příští rok a krásně rozkvetlou louku. Jitka
Další diskuze:  8182838485>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika