Příspěvky uživatele - 44.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak na trávník ze samých drnů?, 18.5.2010
Pokud se vám zdá ruční "motyková" metoda příliš pracná a namáhavá, zkuste si někde vypůjčit motorový rotavátor (kultivátor). S ním to uděláte podstatně rychleji, včetně hloubkového prokypření a základní přípravy pozemku pro následné osetí.
Jakou odrůdu révy na Vysočinu?, 18.5.2010
Promiňte, pokud zde něco doporučujete k vysazení, něco obtížně dosažitelného, bylo by příjemné, abyste nějakým vhodným způsobem sdělil i kontakt na zdroj. Jinak nezbývá nic jiného, než bráti váš příspevěk jako pouhou výchlubu.
Vylomený výhon révy, 17.5.2010
Da, da! Chorošó Mírek !
Slivovice jak poznat archív, 17.5.2010
Je zvláštní, že při našich domácích degustacích (podotýkám, že v rodině s dlouholetou páleničářskou tradicí) většinou vyhrávají slivovice mladších ročníků. Dokonce si troufám trvdit, že téměř vždy vyhrává "ta loňská". Zdá se taková jemnější... celý příspěvek >
Přihnojovat můžete vždycky, ale vždycky s mírou, zvláště u sazenic. Sazenice mají mladé kořínky těsně pod povrchem a jsou proto náchylnější na poškození. Proto platí hlavně pro mladé rostliny že méně je více. (Sám jsem v období svého... celý příspěvek >
Vám taky! A s tím sluncem si to tedy ještě rozmyslím. 
Pane Mirku, sluníčko Vám nepošlu, protože jsem závistivá osoba a když vidím ty Vaše téměř dvoumetrové šlahouny a porovnám je s mými 5-ti až 10-ti cm dlouhými chcípáky, tak zelenám vzteky! Proč bych se měl s někým dělit o sluníčko, když je... celý příspěvek >
Díky Brede, ptal jsem se proto, že "neznámý pachatel" mi vylomil výhon u JCHD. Nerad bych o tu vzácnost přišel. A jeden z dvojice řízků Aročného (kupodivu ten slabší) už před časem vysunul kořeny, ale pupen stále nic. Tak se připravuju na... celý příspěvek >
Hlína z rybníka, 17.5.2010
Tak zrovna přepadů ze žump do rybníka bych se já nebál, naopak - pokud nabízená zemina z rybníka obsahuje větší díl přírodních biologických sedimentů, tím lépe. Musí se však jednat o rybník a ne například o vybagrovanou jímku odpadních... celý příspěvek >
Při této příležitosti bych se chtěl zeptat, zda je možné, aby u zakořeněného řízku, odebraného z loňského letorostu s poškozeným plodným očkem (například vylomením, mrazem,...) vyrašil nový letorost na bázi podočka? Jinými slovy se ptám, zda má... celý příspěvek >
Jak se bránit okusu srnkami na zahradě, 13.5.2010
A což takhle vyrobit pěkného realistického panáka a umístit ho do nejužšího místa, kudy vám srnky vstupují na zahradu? Takhle se to odjakživa dělávalo na vesnici na záhumenkách za vsí. A pěkně na panáka zavěsit nějaká cingrlátka, která se ve... celý příspěvek >
Jak na trávník ze samých drnů?, 13.5.2010
Vertikutaci bych doporučil na rovnou plochu s malými drny. Pokud jsou travní drny veliké a vyboulené, bude mít na ně vertikutace vliv spíše "lechtací", nehledě k tomu, že samotný vertikutátor bude mít problém takovéto drny přejet.... celý příspěvek >
Řez révy, 12.5.2010
Jinými slovy : letorost, na kterém vám letos vyrostou hrozny můžete příští rok použít jako plodný tažeň. (Tento princip se bude opakovat dokola každý rok). Princip řezu moštových a stolních odrůd je zcela shodný.
Okousané stromky, 7.5.2010
Pokud nešlo o roubovaný stromek, ale o pravokořenný (odkopek), máte téměř 100%tní šanci, že z výhonu vyroste stromek nový v původním provedení. Jest ale roste výhon z podnože, vyroste vám podnož.
Prasklina kůry na třešni - 70 cm, 7.5.2010
Protože se kromě pana Rozkošného bohužel žádný z dalších z odborně zdatných účastníků těchto diskusí dosud nepřipojil, vypadá to s další informacemi o příčinách uvedené masivní praskliny dost bledě. Já sám (aniž bych se řadil do kolektivu oprávněných... celý příspěvek >
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika