|
Příspěvky uživatele - 12.160
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Muškáty II, 18.3.2011 Dobrý den, budu vysazovat ty klasické muškáty rostoucí do výšky, poradí někdo, kolik centimetrů je mám od sebe vysadit, budu je kupovat již hodně vzrostlé. Předem díky... |  | Budou růst muškáty přikryté folií?, 3.3.2011 Dobrý den,
můžete mi poradit, chtěla bych muškáty na balkoně přikrýt nějakou folíí (tendy přikrýt zem), aby při dešti zem necákala na zeď.
Nevíte jakou mám zvolit folii, hlavně zda mi budou v pohodě růst???
Předem děkuji za odpověď... |  |
|  | Muškáty vs.barva na beton, 1.3.2011 Dobrý den, může prosím nějaký odborník poradit? Rozhodla jsem se pěstovat muškáty v klasickém balokoném betonovém truhlíku. Při opravách jsme ho ale naštukovali a natřeli barvou na beton. Teď, když tam budu dávat zem, pak květiny, přemýšlím o jejich... celý příspěvek > |  | Živý plot hned, 10.3.2010 děkuji za rady, vzpoměla by jste si ještě jak se jmenuje to zahradnictví? |  | Živý plot hned, 6.3.2010 dobrý den,
prosím o radu, kde a za kolik koupíme - zda to vůbec jde- alespoň 2m thuje na živý plot. Vím, že to bude asi drahé, ale potřebujeme to hned. Jde vůbec tahle vysoká thuje přesazovat, uchytí se pak??? Předem díky za rady |  |
 |
|
|
|