Příspěvky uživatele - 65.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zvonkové, 12.4.2011
Máte pravdu, spletl jsem si Produktu se Zuzanou, mají podobný tvar, malé nároky i podobně horší chuť. Produkta byla, tuším, Antonovka s Goldenem,  Zuzana Zvonkové x James Grieve
Kdo poradí jak na špačky, 12.4.2011
Není už jednodušší, než nejisté korálky,  zakrýt strom sítí proti ptákům - jakými se pokrývají třeba vinice?   Mívám s ptáky na třešních problémy (nejen špačci, i kosi a další), ale vesměs jen u raných odrůd. V době zrání pozdních... celý příspěvek >
Zahradní obrubníky, 12.4.2011
Je jich mnoho. Některé imitují betonové dílce,  jiné vlnitý plech. Záleží taky čím trávu sečete a jestli se bude po obrubnících šlapat.
Je toto moniliový úžeh?, 12.4.2011
To Vám nikdo přsně nepředpoví. Viděl jsem na vlastní oči višně zdecimované monilovým úžehem tak, že byla většina větví suchých. Nejen bez jakéhokoli řezu, ale i bez postřiku znovu obrazily a v roce s malým infekčním tlakem obnovily většinu... celý příspěvek >
Který přípravek do kompostu?, 12.4.2011
Nejlepším urychlovačem kompostování trávy je přídavek zeminy, lidově hlíny.      Komerčně prodávané urychlovače jsem nezkoušel, považuji je za vyhozené peníze.
Zanedbaný řez meruňky, 12.4.2011
Problém s přežitím žádný nevidím. Spíš je problém s rozvětvováním. Nejúčinnější na plodnost bývá zakrácení nových výhonů v 1. polovině června (Šittův řez). Chcete-li nyní snížit korunu řezem do loňského či předloňského dřeva, můžete i nyní v květu
Pozdní postřik proti kadeřavosti, 12.4.2011
Slzy nejsou na místě. Věřte, že kdyby Vám meruňka Veecot u Českého Brodu již odkvetla, tak by nebyla vůči mrazu o nic odolnější, spíš naopak.
Hrušeň roubovaná na jabloni, 12.4.2011
Na hrušni kdouloň roste, na jabloň jsem ji roubovat nezkoušel. Ale pochybuji, že se chytne.
Zvonkové, 11.4.2011
Myslím, že ze Zvonkového je i klasická odrůda Produkta. I když to není chuťově špička, má řadi dobrých vlastností - velikost plodů, plodnost, malé nároky na pěstování, skladovatelnost.. 
Jaký vertikutátor, 11.4.2011
Koupil jsem si nejsilnější elekrtrický Wolf Garten UV 34 E. Pokud ho mohu srovnat s těmi levnějšími modely:  Mnohem lépe je vyšešené je vedení kabelu při otáčení stroje a hlavně zapínání motoru Nepraktický spínač systémem páčka s tlačítkem,... celý příspěvek >
Jabloň - kotlovitá koruna, 11.4.2011
Prakticky každý ovocný strom lze pěstovat s kotlovitou korunou (bez terminálu). Ale u jabloní v tom nevidím žádnou výhodu. Stromy mají obecně tendenci zaujmout pro ně co nejpřirozenější tvar a nový terminál vytvořit, a to včetně broskvoní u nichž je... celý příspěvek >
Psí exkrementy do kompostu, 11.4.2011
 Hnůj i kompost (jinak ještě horším zdrojem patogenních mikrobů je klávesnice počítače)  může obsahovat závažnější zárodky infekcí než psí hovínko. Pokud vím, na pozření vajíčka červa ještě žádné dítě nezemřelo. To se nedá říci např. o... celý příspěvek >
Co se starými břidlicovými taškami?, 11.4.2011
Měnil jsem před 30 lety břidlicovou krytinu na stodole za eternit. Co se starými kusy břidlice, taky jsem řešil dilema. Památkáři zájem mít nebudou, i když kameny hodně vydrží, stará krytina už nejspíš nebude na střechu k použití. Dnešní pokrývači... celý příspěvek >
Prvá vlna miazgy - štepenie za kôru, 11.4.2011
Nejdřív v době květu. Budete-li mít svěží rouby, můžete i po odkvětu.
Stará (ne)známá jablon, 11.4.2011
Smiřické vzácné nikdy nemá žebernaté plody, jablka jsou širší než vyšší a dužina je poměrně hrubá, o výborné sladké chuti se nedá hovořit.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika