|
Příspěvky uživatele - 47.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 8.3.2010 Tak -máte někdo zkušenosti s tímto startérem? |  | Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 8.3.2010 Dávat za startér tisíce... to si nemohu dovolit, když nevím na sto procent, že tam bude pasovat a točit na správnou stranu... Jenda |  |
|  | Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 8.3.2010 No právě jsem zjistil, že tam pasuje startér ze škody 1203,protože se točí prý na druhou stranu, než ostatní startéry. |  | Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 8.3.2010 No na řemen tam je taky příprava, jen ten řemen taky nemám... no a kdyby to ten řemen chytlo a začalo to s ním motat, tak to bude jako vrtule a vyfackuje všechny kolem... |  | Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 7.3.2010 Nemám kliku, takže zatím nevyzkoušeno a nevím jak žhavit a motat klikou? |  | Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 7.3.2010 Přišel jsem na to tak, že klikou se točí na druhou stranu. |  | Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 7.3.2010 Nene nemám kabely jsou v pořádku, a pastorek by na druhou stranu přece nezabíral, nebo jo? |  | Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 7.3.2010 Dobrý den. Tak dnes jsem zjistil, že startér, který tam je- motá motorem na druhou stranu!!! Přezto chytal... Nevíte někdo, jaký startér tam má být originál?? A to nemyslím kliku, ani řemen Díky za všechny rady Jenda |  | Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 4.3.2010 A jak a čím měříte kompresi?? A když bude komprese malá??? A kolik vlastně má být komprese??? Jenda |  | Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 4.3.2010 Omlouvám se Všem-nepřesně jsem uvedl průměr závitu ve válci-je totiž 27.
Poradí mi někdo něco jak změřit tu kompresi??? Jenda |  |
|  | Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 4.3.2010 Dobrý večer. Marně jsem se snažil změřit tlak na válci, ale mněřák, který jsem si půjčil má závit jen 22 a já potřebuji ke změření 24,ale již se pracuje na redukci. Tak snad zítra ty tlaky konečně změřím, ale,jestli to nestihnu, tak až v neděli,... celý příspěvek > |  | Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 4.3.2010 Andy .. tuto otázku zodpovím, až to vyzkouším, aso okolo 15h, ted musím odjet a vrátím se až odpoledne, pak vyzkouším a hned odpovím. Jenda |  | Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 4.3.2010 Dobrý den Kamile. prosím Vaše zkušenosti mi pomáhají rozšířit mé obzory-nepřestávejte prosím reagovat na mé dotazy-za Vše jsem vděčný-kor za rady od zkušeného opraváře. Díky Jenda. |  | Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 4.3.2010 Tak, abych upřesnil svoje problémy a rozšířil informace o motoru- tak označení motoru je.Typ..1D80,,,´BHP,,,6,5...PRM...2200...To je vše, co je na štítku motororu. Na čerpadýlku je napsáno ..CV 232042...a na vstřikovači je napsáno... VZ 45... celý příspěvek > |  | Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 3.3.2010 Dnes jsem nechal trysku přeměřit a nastavit-bylo mi řečeno, že má dávat tlak 120 B.Je nastavena-podařilo se nastartovat a motor čoudí-sice bíle, ale čoudí-jo a ze začátku tarokuje a po zahřátí přestane, ale zase v nižších otáčkách chcípe. budu vděčný... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|