Příspěvky uživatele - 170.19

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řebčík, 8.3.2010
A taky neuvidíte. Ř. královský není kostkovaný.
Cibuloviny v květináči - můžu je vysadit nyní?, 8.3.2010
Pokud chcete přirychlit jarní cibuloviny, vysazují se do nádob na podzim a s nádobou ze vloží do země. Ochrana proti mrazu je nutná nikoliv však kvůli cibulkám v zemi, ale proto abychom v předjaří mohli nádobu vyzvednout a přenést postupně do... celý příspěvek >
Pane Josefe! V mnohém jsem v této diskuzi s vámi souhlasil. U drobných cibulovin vám však musím odporovat. Vysadit ano do květináče, nebo do země,  pokud bude trochu rozmrzlá, ale jen pro záchranu cibulí. Kvetení se už nedá očekávat.
Po odkvětu odřízněte stvol a snažte se udržet rostlinu živou a jakmile rozmrzne půda, vysaďte ji bez květináče do záhonu. Dostatečně hluboko - aby nad cibulí bylo cca 10cm země. Rostlina bude dál vegetovat a příští rok venku znovu vykvete. Máte-li na... celý příspěvek >
Sekačky Al-Ko x Husquarna, 6.3.2010
Mám sekačku ALKO Silver se čtyřdobým motorem Honda. Na ten nedám dopustit. Mám Hondu i u ostatních mašinek. Horší je to s vlastním provedením sekačky. Ta značka "Silver" znamená, že povrch je nastříkán stříbrně. Tato barva se mi z podvozku... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika