Příspěvky uživatele - 39.231

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 22.3.2010
ahojky..tak dneska jsem mela uzasny den, bylo ale trochu chladneji nez vcera ale bez vetru a tak jsem odpoledne jak prisel manzel, tak dostal za ukol poryt a pripravit zahonky ale nejsou vsechny,... ale co jsme stihli--.- mam pres 10 druhu cibulovin... celý příspěvek >
Které letničky klíčí na světle?, 19.3.2010
petunie nezahrnuji zeminou a necham klicit a po vykliceni jemne presypu zeminu abych je nepolamala- ale vetsinou u strasne malickych seminek je nezasypavam, protoze oni treba ani nevyklici a treba se mi zalepi v zemine a nelezou...
Odrůda rajčete, 19.3.2010
vim ze nepisu k dotazu, ale koupila jsem stupnicke polni rajce nebo jak se to ted pise a koukam uz maji skoro treti par listu a vubec nevypadaji jako rajcatova... nedeli se ten list jak byva u rajcat... Mam pockat, ze by pak se delili nebo to... celý příspěvek >
Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 19.3.2010
ja take bych chtela nejake mit ale bud mi vubec nevylezli nebo pak padly obeti... tak zkousim obycejnou klasiku... od nohel garden... neco vylezlo, tak uvidim
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 15.3.2010
tak dneska se neda nic delat..dnesni probuzeni bylo ve dvou šokech---- chrapot a bolest hlavy a zozestru zaves na okne a vidim zahradu po velkou prikryvkou snehu---tak dneska se budu spise ulejvat a cist knihy o zahrade-
Rajcata vysazena mezi kvetiny?, 15.3.2010
kdyz mate na vic jednu dve sazenice rajcat, klidne to muzete zkusit... ja mela rajcata zase take mezi ruzi nebo v kvetinach, kde je misto... a neublizila jsem jim.
Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 15.3.2010
no ja letos mam male sazenicky, tak zbytek co jsem vysela nedavno uz nebudu prepikyrovavat, ale necham je mou starou metodou... az jim bude nekolik pater listi a bude jim tesno, tak az pak pujdou od sebe...
Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 13.3.2010
myslite lelek nebo lilek, preklepy se mi stavaji take... ja lilek mam kazdy zvlast...
Černý bez a výrobky z něj, 12.3.2010
dekuji vam za recepty, pokud byste meli jeste neco odzkouseno napiste, budu moc rada.
Poradíte mi někdo? Babička to nazývá Karhátí, 12.3.2010
ja ji mam v zahrade.. je celkem neskodna..alespon mi nevadi.. i kdyz ji mam mezi kvetinami... ja ji skubu pro slepice a ruzne delam podestilku, kdyz jim dojde trava... a celkem je lecivka, ale to bych se zeptala moji babicky ale ta uz neni mezi... celý příspěvek >
Pěstování ředkviček, 11.3.2010
ahoj.. me se take nekteri posmivali za muj pravopis zase... ale tady se diskutuje o zahrade a ne gramatice a cestine.. jinak ja rekvicky vysevam a kdyz jsou na husto tak je protrham a zasadim vedle. mi je jich skoda vyhodit do kose, kdyz vyklici a... celý příspěvek >
Černý bez a výrobky z něj, 11.3.2010
ano chtela bych poprosit o recept. moc me to zajima,,,
Černý bez a výrobky z něj, 11.3.2010
tak to jsem uz patrala davno, ze jich je vice druhu. ale ja mam ty kere ńebo uz stare stromy tech ciste bilych placek na smazeni- take by me lakalo zkusit ty plody a tak zkoumam..
Černý bez a výrobky z něj, 10.3.2010
a ty bobule na caj susite nebo delate hned s pozbiranych
Černý bez a výrobky z něj, 10.3.2010
tak vam dekuji za typ. uz jsem se jukla. jinak casu mam prave dost a tak hledam napady. jinak bezinky by meli projit bodem varu nebo jim staci mene... cetla jsem ze nekdo je jeste suši a pak dela s bezinek caj... tak ty jedy zmiznou ususenim nebo tim... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika