Příspěvky uživatele - 39.231

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Černý bez a výrobky z něj, 10.3.2010
Ahoj všem.Kdo ma odzkousenou nejake recepty z bezu.. manzelova rodina smazi bezove kvety v testicku a ji a ja susim jen kvety, ale slysela jsem i o bezinkach a trochu se jich bojim... jak poznam, ze fakt jsou dozrale a pak jak je upravit abychom se... celý příspěvek >
Chřest, 9.3.2010
Chci zkusit pestovani CHŘESTU. ale chci teda vedet, jestli uspesnost ze seminek je nadejna nebo jednu blbou otazku. Jde koupit uz treba sazenice jako treba prodavaji se trvalky, ktere uz budou kvest v tom roce co jich koupim a nemusim cekat na pres... celý příspěvek >
Odrůdy paprik, 8.3.2010
ja nohel garden kupuji jen zduvodu ze je vsude po marketech a kdyz chci neco lepsiho tak si to objednavam pres net.. ale Semo a seva seed jsem mela i klicivost dobrou a maji i vice odrud,.
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 8.3.2010
tak ja vzdycky delala takto... vysela seminka az pak uz meli nekolik poschodi listu a bylo jim tesno, tak jsem je presadila do velkych kelimku nebo rovnou do truhliku a prisypovala zeminu a pak skoro uz zacinali kvest, tak do zeme... ale letos... celý příspěvek >
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 5.3.2010
zdravim... no dneska jsem uvazovala, ze moje smrcky v kvetinacich z venku pritahnu domu a zacnu strojit stromek s vanocne s vyzdobou---- u nas je pekna zima a vse prikryto snehem. tak zacnu pect cukrovi... a to jsem uvazovala, ze mozna navozim hnuj... celý příspěvek >
Paprika jako dvouletka?, 4.3.2010
kdyz ji seriznete, tak ona pak zase obrazi...
Česnek teď na jaře?, 3.3.2010
zasadit jeste muzete, ja se ho take chystam sadit- ale v marketech nebo tak nejak bych nekupovala... ale ja si ho vzdy kupuji u zahradnictvi nebo v polsku na trzistich..,,,
Lilie v květináči, 27.2.2010
dejte je do truhliku jak treba mate na mustaty a tak podobne... ja jsem dala lilie do kvetinacu a mela jsem je doma a kdyz uz byl cas tak jsem je soupla ven i s truhlikem a po zmrzlych jsem je presadila pak na pozek... ale na balkone by nevypadali... celý příspěvek >
Zlte paradajky, 26.2.2010
jak dlouho klici ty zlute rajcata CITRINA--- vsechny jsem zasela jako i jine druhy a 4 druhy vylezli a ta citrinka ani jedno,. bud byla seminka stara nebo ma delsi klicivost..mam pockat jak dlouho nebo zasit znova? dekuji
Číhání na jaro, 25.2.2010 Obsahuje fotku
tak foto z dneska... tak dneska bylo dobre.. stacil mi jen svetr na sebe,,, ale kusy pozemku byly uz krasne... a voni to jarem-.
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 25.2.2010 Obsahuje fotku
Tak u nas to dneska vypadalo, ze to by mohlo byt uz jaro. prikladam fotky. a muj zahonek novy vyfotim zitra,
Odrůda rajčete, 25.2.2010
daji se koupit na OSIVA na ceskych strankach
Neporytá zahrádka, 25.2.2010
ja jsem mela neporytou zahradku..predtim tam byl travnik... a myslela jsem ze o nestihnu na podzim neporyju... a tak jsem premyslela, ze jaro sundam z pudy jen tu travu az uvidim pudu holou a navezu jinou novou zeminu od jinud a zvysim ti zahonek a... celý příspěvek >
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 25.2.2010 Obsahuje fotku
Tak ja jsem dneska chystala jmenovky na jablone nove, co jsem si loni koupila a dala jsem je na rychlovku do zeme jednu vedle druhe a nez je na jare vysazim kazdou vzlast, tak dostanou svou jmenovku... ty orginalni papirky se rychle roztecou--... celý příspěvek >
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 23.2.2010
no tak ja se prosla venku a uz mi ze zahonku sleza snih a je tam bahna-jinak mame +11stupnu... tak jsem uvazovala, jestli uz neorezat stromy, ktere kdyby narostly listi tak by mohli sahat do el.sloupu-... no hold, ten strom uz tam stoji vice let nez... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika