Příspěvky uživatele - 127.169

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skleník od firmy Korbel, 7.7.2010
Skleník od firmy Korbel Kroměříž máme od loňského roku, ale POZOR!!! - dveře, pokud si neobjednáte posuvné, tak nejdou otevřít o 180 st., protože vyčnívají šrouby (na to vás nikdo neupozorní) a tudíž by se poškodily/popraskaly desky Lexus. Také... celý příspěvek >
Mačeta vs. sekyrka, 7.3.2010
Díky za info
Mačeta vs. sekyrka, 6.3.2010
A s tou fiskarskou (mačetou) je spokojenost? Zdá se mi proti běžným mačetám nějak nevyvážená - dlouhá rukojeť na úkor čepele a taky si myslím, že v ní není tolik energie.
pálení z hrušek - vedení kvasu, 9.12.2008
Ne, zabránit vzniku koláče jsem se nesnažil, ale při zmíněném přidávání kyselina a enzymů jsem ho klidně zamíchal do kvasu; stejně se rychle vytvořil nový. Pokud vím, "potápění klobouku"  se občas doporučuje proto, aby nepřišel nazmar... celý příspěvek >
pálení z hrušek - vedení kvasu, 6.12.2008
Děkuji za pochvalu, snad jsem tedy to slohové cvičení nepsal zbytečně a třeba si zde někdy v budoucnu přečteme další zkušenosti na téma dokyselení. Přiznávám, že jsem do každého sudu (necelých 200l) přidal po 1 kg cukru formou zmíněného zákvasu... celý příspěvek >
pálení z hrušek - vedení kvasu, 4.12.2008
V jednom příspěvku zmíněná citlivost hruškových kvasů a jejich náchylnost ke zvrhávání se do octového kvašení je způsobena příliš malým množstvím kyselin v ovoci (hruškách). Kvasinky pro svůj život potřebují kyselé prostředí - jako ideální literatura... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika