|
Příspěvky uživatele - 181.101
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Divoké včely ve staré zdi, 3.5.2010 Děkuji všem za reakce. Mám doma pár špalků tvrdého dřeva, navrtám do nich otvory 5-7 mm v délce 10 cm. Zavěsím je pod střechu směrem k jihu. Snad se přestěhují. Každopádně jsou hodně aktivní, nehodlám je likvidovat. Taktéž budou asi hodně odolné vůči... celý příspěvek > |  | Divoké včely ve staré zdi, 3.5.2010 Když bych pořídil detailní fotku, dalo by se z toho usoudit o jaké včelstvo se jedná? Počítám, že je to již 4.rokem co vylétávají z garáže. |  |
|  | Proč mi sadba vyčouhla?, 18.3.2010 Ale beze světla mu vyrostou chcípáčci. Prostě musí dodat světlo. Na vše mu bylo odpovězeno v předchozích příspěvcích. Stačí když si přečte jiné vlákna v těchto diskuzích. Chce to číst, číst a číst!!! |  | Semena ze zahraničí, 13.3.2010 Pěstoval jsem v roce 2009 odrudu rajčete Šejk. Masité rajče s výraznou červenou barvou. Perfektně se osvědčilo na saláty, protlaky, zkoušel jsem i kečup jemný a ostrý. Od té doby má zmlsaná huba odmítá jíst kupované protlaky, kečupy z obchodu.... celý příspěvek > |  | Jak sázet semena a jak pikýrovat rajčata, 11.3.2010 Trvá to 4 až 5 dní. |  | Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 6.3.2010 Pěstoval jsem sazenice rajčat u v průhledných petkách a narostla tam zelená řasa nebo mech. Na funkci růstu rajčete to nemělo vliv. Snad jen to bylo výhodnější v tom, že jsem pozoroval mladou žížalu |  | Aky vykon kotla na vykurovanie foliovnika?, 27.2.2010 Nenapsal jsi, při jaké venkovní teplotě to chceš provozovat a jaké máš tepelné ztráty, popřípadě jaký výměník tepla. Takže jsi vlastně nenapsal nic |  | Jak se zbavit studny, 27.2.2010 Studnu mám již řadu let, využívám ji přes léto na zalévání zahrady... jsou to řádově m3 vody. Nemusím platit za vodu, dále za stočné. V dalších letech ji hodlám využít na druhý okruh v domácnosti-splachování (to bude dražší investice, ale i tak... celý příspěvek > |  | Zkušenosti s elektrickou ruční pilou Narex, 26.2.2010 Domů stačí NAREX (dneš již běžná spotřebka, díly se dováží z číny za pár korun), o chlup lepší je MAKYTA. Pokud bych měl firmu, aby to vydrželo hodně, šel bych do značky METABA. |  | Sazenice rajčat byt/balkón, 24.2.2010 Tak je pěstuj pod zářivkou... |  |
|  | Pěstování sazenic rajč a paprik pod zářivkou, 21.2.2010 Vytvořil jsem si box z polystyrenu (3cm stěny) polepený z vnitřní strany alobalem (podlaha, bočnice, strop). Dovnitř jsem umistil misku a vysel celou řadu odrůd rajčat, Šejk , Tornádo F1, Strupnické polní rané, Toro F1, Bonset F1, Rubínek, rajče... celý příspěvek > |  | Pěstování sazenic rajč a paprik pod zářivkou, 10.2.2010 Ano, máte pravdu, že svítí jen v určitém spektru víz. FLUORA od OSRAMU 36W(350,-kč) ale taky nezapomínelte, že má menší svítivost... cirka 1400 lumen! Naproti tomu OSRAM 36W/865 má 3150 lumen a cenu kolem (70,-kč).
Rostlina se dokáže... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|