Příspěvky uživatele - 175.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výsadby slivoní po odtranění starých napadených šárkou, 26.3.2009
Sad se správně renovuje tak, že se provede tzv. RIGOLACE. I vinaři to dělají při obnově vinice.  Je to v podstatě vykopání jakoby kanálu jeden vedle druhého, přičmž horní hlína se hází na dno už toho vykopaného. V intenzivním sadařství se to... celý příspěvek >
kvalitní kniha, 26.3.2009
Taková kniha existuje a je vynikajíce graficky zdařilá, má přes 350 obrázků a všechny se týkají řezu a tvarování. Mám ji doma. Je přeložena z Ruštiny a komentář vede Doc. Ing. Ivan Hričovský, CSc. Vydaná byla na Slovensku a název: Rez a tvarovanie... celý příspěvek >
Durancie a šárka, 19.3.2009
Problémem můžou být jarní mrazy, jelikož durancie kvete dost brzo, tedy pokud to porovnám s pravou švestkou. Řekl bych že se kvetení docela kryje z myrobalánem.
Jaka je spotreba benzinu u motorovych sekacek?, 11.3.2009
Jaka je spotreba benzinu u motorovych sekacek?Myslim tim treba spotrebu za 1 hodinu prace.Nebo na jednu nadrzku 1 litr se da posect napr. 2000 m2.Dnes jsem si koupil motorovou sekacku od HQ a nikde nemuzu najit jeji spotrebu.Ma motor B-S... celý příspěvek >
Kvalita sememn dýní, 8.3.2009
Pokud jste pěstovala jen odrůdu Goliáš, tak ano. Problém je v tom, že dýně, a to platí i pro ostatní tykvovité rostliny, se velmi dobře kříží (udává se až na vzdálenost 500m) takže pokud byly blízko např. cukety, tak je dosti možné, že právě s nimi... celý příspěvek >
Nemoc jabloní, 8.3.2009
Mám dojem, že je tam vražen železný kůl a to se nedělá. Ocel i když je rezavá je velmi dobý vodič tepla v tomto případě chladu a kořeny ty jsou pak háklivější na promrznutí než kmen. Samozřejmě zmrzlé kořeny se projeví i na kmeni.
roubování, 4.3.2009
Už se taky chystám roubovat slivoně i třešně. Čekám už jen až sleze sníh.
motorova sekačka Husqvarna R 145 SV, 4.3.2009
Dobry den, mate nekdo zkusenost s touto sekackou?Nebo popripade sekackami HQ v podobne cenove kategorii 12 000kc?Chtel bych si na jare koupit sekacku na cca 800m.Z toho 400 m budu udrzovat na kratounko kolem chaty a zbytek jenom parkrat do roka cca... celý příspěvek >
Hrúbka vrúbľa, 11.2.2009
 A co pánové takhle očkovat. Zkusil jsem to a to je nadmíru jednoduché a přijatelnost byla 100%-ní. Taky jsem očkoval třešen v srpnu a taky dobré, navíc za 14 dní poznáte zda se to ujalo a to tak, že cvrnkněte do řapíku a ten buď upadne (to je... celý příspěvek >
Úvahy před řezem i po něm, 9.2.2009
Mám před sbou jednu z nejlepších ilustrovaných knížek jaká kdy byla vydaná ohledně řezu tvarování stromů (Kudriavec, Hričovský). Odborná litertura rozeznává 9 etáp života stromu. Vlky zčínají růst ve fázi 6.  Tam je to definováno jako... celý příspěvek >
Pomoc se založením trnkového sadu, 4.2.2009
Nechci ale musím Vás zklamat. Dobrý švestkový sad tam nikdy nebude. I ta nadmořská výška by se dala "oklamat" ale ta fotosyntéza ne. Hnojivo nepomůže. Švestka dokáže růst i na panenské půdě a dobře ale slunce se nedá nahradit zvláště u... celý příspěvek >
Motorová pila do 5000kč, 17.1.2009
Pánové, nevím jestli mám ten nejvhodnější, ale mám Husgvarnu, nějaké číslo, ani nevím a je mi to jedno, ale dva roky je tomu, co jsem si koupil pilu v Penny, stálá asi 2800 a jsem s ní moc spokojený a lepší se mi s ní krájí než s nějakou Husgvarnou,... celý příspěvek >
Řez systémem Pillar, 10.1.2009
Zkuste na tomto odkazu, kde je dosti "po lopatě" řez stromů veronica.cz/hostetin.org/dokumenty/ovoc/Hostetin_rez.pdf
Urychlení hnití jablek, 4.1.2009 Obsahuje fotku
Pohled dnešního odpoledne z okna (omlouvám se, mámjen 5x zoom)na drozda asi kvíčala v akci při likvidaci jablek.
Numifikované plody, 21.12.2008 Obsahuje fotku
Tak takto vypadá po letošní "úrodě" Stark Earliest. Co s těmito plody původně napadnutými monílií a takto dobře držícími na stromě? Jak to snadno a bez "námahy"  dostat pryč. Letošní rok co se týče kvality jablek byl... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika