Příspěvky uživatele - 175.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skleník z polykarbonátu, 19.7.2009
Neosobuji si právo, že mám pravdu, jenom jsem vyslovil názor. O tom, že v zimě lépe izoluje není pochyb tedy v porovnání se zasklením jednoduchým sklem. Otázka co to dělá v létě, když např. je zasklena zimní zahrada, zda to přehřívání není jak... celý příspěvek >
Skleník z polykarbonátu, 18.7.2009
Rozdíl mezi skleníkem ze skla a z polykarbonátu (nebo i fóliovníku) je dosti zásadní pokud se týká optických vlasností v daleké infra oblasti. Sklo velmi dobře propouští z venku dopadající viditelnou oblast a blízké infra slunečního svitu (pouze do 2... celý příspěvek >
Roundap, 16.7.2009
Stalo se to tak, že se rozpil nápis na papírové lepící pásce kolem plastové láhve, kde bylo napsáno "na plevele" a já to zběžně dedukoval, že to je tam napsáno na mšice. Ten šok, když jsem viděl co se se stromky a po dosti dlohém čase děje... celý příspěvek >
Roundap, 16.7.2009
Mám s Roundapem velmi nemilou zkušenost a to, že jsem roztok v lahvi zaměnil s tím co mám na mšice a postříkal ručním rozprašovačem 3 dvouleté jabloně (a to jenom koncové větévky) a po 2 měsících spolehlivě tedy na 100% uhynuly a nezůstal zelený ani... celý příspěvek >
Sekání 3,2 ha - plocha pro modeláře, 15.7.2009
Pro Vaše možnosti a podmínky bych navrhoval vřetenovou sekačku pro větší plochy / golfová hřiště, fotbalové trávníky atd/ snad v bazaru. Zde je špičkovou značkou Jacobsen. Vřetenová sekačka chce časté sekání, výsledkem je špičkový trávník, pro... celý příspěvek >
Choroba angreštu, 14.7.2009
Toho hnojiva bylo docela dosti a guáno je taky "síla". Takže hnojením by to mohlo být a doporučuji zkusit hnojení vynechat příště.
Choroba angreštu, 13.7.2009
V mé literatuře jsem našel dva případy, kdy poškození se podobá tomu vašemu. 1. poškození exhaláty 2. poškození nadměrným hnojením Tedy v podstatě se to redukuje, zda připadá u vás možnost exhalátů (místně nějaký průmysl, výrobna a pod a nebo zda... celý příspěvek >
Sekačka na nerovný terén a vysokou trávu, 12.7.2009
Pokud se na pozemku vyskytují kameny nebo pařezy, tak doporučuji sekačku s talířem tedy něco jako bubnovou ale s nožíky přesahujícímim okraj talíře pouze 15 až 20 mm a otočné. Sekaám tak nejméně čtvrt století a nemám problém. Nožík se po nárazu... celý příspěvek >
Motohodiny RZT 54, 29.6.2009
Počítadlo motohodin snímá otáčky klikové hřídele. 100 000 otáček klikové hřídele je 1 motohodina. Tzn. pokud je motor provozován v maximálních otáčkách, je natočena motohodina dříve a zase naopak. AB
Praskání angreštu při zavařování, 27.6.2009
Zkusím prověřit zavařovací teploměr, zda ukazuje dobře, mám k tomu patřičné možnosti.
Kolik cukru?, 27.6.2009
Jsou to pro mne "novinky", přidávání cukru do kvasu. Souhlasím s předřečníkem. Přidávání cukru jednoznačně a prokazatelně zhoršuje senzorické vlastnosti destilátu. Mám několik knížek o kvasu a nikde se nedoporučuje přidávání cukru.
Praskání angreštu při zavařování, 27.6.2009 Obsahuje fotku
Tak jsem zkusil doporučovaný postup, tedy s horkým nálevem a do horkého hrnce a dopadlo to podle obrázku. Vlevo je loňský kompot, který je o poznání méně "roztrhán" než ten dnešní. Navíc vystoupal ode dna, tak to znamená, že došlo ke značné... celý příspěvek >
Praskání angreštu při zavařování, 24.6.2009
Odpověď k 63 Zavařuji obvykle tak, že se nasypou začištěné bobule, nasype se několik lžíc cukru, naleje voda a zavíčkuje. Propíchání bobulí nepomohlo, rozpraskaly také. Moje snaha zavařovat ještě poměrně tvrdé plody mne "neprošla" s... celý příspěvek >
Praskání angreštu při zavařování, 24.6.2009
Existuje nějaký recept jak zvařovat angešt aby bobule nepopraskaly. Zatím jsem vyzkoušel bez úspěchu kde co.
Kosa, 22.6.2009
Ano přiznávám, správně by mohlo být naklepávat. Jinak rekrystalizace za studena tvářením je známý technologický pochod, kdy se něco děje s krystalickou mříží za účelem zvýšit mez kluzu a mez pevnosti. Tím tvářením se jinak orientují krytaly a dávají... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika