Příspěvky uživatele - 191.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hnojivá s obsahom močoviny, 16.7.2006
Když močovinu rozsypete po trávníku a ihned ji postříkáte vodou, tak se ihned rozpustí, nic nepopálí a rovnoměrněji rozmístí po trávníku a nebudete mít tolik přehnojených míst, kde Vám tráva rychleji a zdravěji roste a tvoří takové šťavnaté kopečky v... celý příspěvek >
Kleopatřina jehla, 16.7.2006
No já nevím Eremurus je Liliochvostec a Kniphofia je Kleopatřina jehla. K.
Jablko Mio - strupovitost, hnití plodů, 15.7.2006
Minimální čtyři postřiky: 1/ Před květem na zelené až růžové poupě 2/ Po odkvětu, když opadá asi 80 % kvěních plátků 3/ Při letu první vlny obaleče /asi 10. června/ 4/ Při letu druhé vlny obaleče jablečného /na konci července/ Postřikovat... celý příspěvek >
pěstování zeleniny pod stromy?, 15.7.2006
Všechny plodiny chtějí slunce a vodu, to pod stromem, pokud není řídký vysokokmen, nemají. Pokud máte prostor, tak vše oddělte. Ani rybíz nesázejte pod strom. Pokud chcete z ovoce něco mít, bez minimální chemie to nejde. Já mám vyzkoušené čtyři... celý příspěvek >
Jak sázet, 10.7.2006
Doporučuji brožuru z OBI či Baumaxu: Pěstováné révy vinné. Z kontejneru se sází celý rok, jinak na jaře a na podzim. To se seřízne na jediné očko a navrší se nad to hromádka zeminy asi 10 cm nechá se tam až do léta. Letorosty tím prorostou a nuschnou... celý příspěvek >
Plíseň, 10.7.2006
Asi to je padlí - Karathane, Zato, Diskus, Sulikol 3x každých 10 dnů + zárověň ve směsi Dithane, Kuprikol, Champion proti peronospoře. Nebo Hattrick nebo Quadris, ten je na "všechno". V těchto horkách opatrně, stříkat večer a v... celý příspěvek >
Prosím,co může být s jehličnany?, 7.7.2006
Předpokládám, že to není počůrané od psa..... Mohou to dělat kocouři, značkují si terén tak, že vystřikují moč i nahoru.
Co je meloun?, 2.7.2006
A rajče je ovoce!!! Fakt!!! Je to trvalka.
Kadeřavost, 2.7.2006
Problém je v tom, že na jaře není nic vidět, žádná kadeřavost. Všechna loňská předsevzetí utekla. Bez postřiku jsou broskve vždy napadené. Je těžké určit termín postřiku. Dá se odhadnout. Tehdy, když kvete líska a ještě za 10-14 dnů opakovat.... celý příspěvek >
Slimáci, 2.7.2006
Solí si zničíte půdu a rostliny. Mám vyzkoušený Vanisch granule a funguje to. Musí se dát včas a na mnoho míst tak, aby byl chráněn před deštěm,  pod lupenatou kytku ...nebo udělat z prkýnka stříšku.
jsme zoufalí, 2.7.2006
Pes /samec/ vochcává vše  a bude furt. Sosedům jejich pěkně na zeleninu a oni to pak jedí! Fenka to nedělá. Ale, kde mají kočky trasu, tam čůrá i na ležaté tůje. Psi za to nemůžou. A tchýně se taky může ještě hodit!
Mrazuvzdorne ginkgo? Mytus alebo fakt?, 2.7.2006
Gingko není nijak náročný na přezimování, je třeba ho sázet na jaře, aby se zotavilo. V kontejnérech je vyhnané a choulostivé.
Voda bazén, 18.6.2006
Samozřejmě!
sviluška, 18.6.2006
 Zkuste Nissorun. Má dlohodobé účinky a není jedovatý pro hmyz. /OBI 1 bal. a 2 sáčky na 2x5l, cca 80,- Kč. Doporučované Omite je méně účinné a často poškodí /zkroutí a spálí/ rostliny, které jsou k němu citlivé. Ale jak to mám poznat, jedině... celý příspěvek >
Meruňka má malé povadlé listy, 18.6.2006
Je to známá mrtvice. je po ní.
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika