Příspěvky uživatele - 191.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
nezničitelný plevel v trávníku, 26.3.2007
Mogeton je ale jen na mech!!!!! Opakovaně používat Bofix celoplošně, později jen lokálně na širokolisté plevele, pýr se tím ale nezničí.
Rdesno, 25.3.2007
Rdesno velmi rychle roste, /mnoho metrů za rok/ a zarostlo i pod eternit na půdu, kterou ještě i při minimálním světle prorostlo. Neovíjí se, ale výhony se nacpou do každé škvíry a pukliny, ze kterých to pak nejde vyndat a poškodíte omítku.... celý příspěvek >
Roundap a jeho vliv na stromky, 21.3.2007
Co když déšť způsobí rozsřikování herbicidu nahoru a do stran. To by vysvětlilo, že starší, vyšší rostliny byly zasaženy méně, nebo ty maldší měly zelenou kůru.Hubil jsem asi 20cm pcháče v távníku opatrmě štětečkem a stejně byla tráva a v průměru 30... celý příspěvek >
Roundap a jeho vliv na stromky, 21.3.2007
Roundap se v půdě rychle inaktivuje vazbou na jílovité částice a pak se rozkládá. Také voda, kterou se ředí, nesmí obsahovat částice jílu, klesá účinnost. Při normálním použití nepřichází příjem kořeny v úvahu. Pozor na kořenové odmladky, poškozenou... celý příspěvek >
Jak naložit s plevelem po aplikaci Roundupu?, 20.3.2007
Ale ne Roudapem, ale desikanty - Gramoxone, Reglone.
likvidace orseje jarního, 20.3.2007
Dobrý den. Orsej není žádná hrůza. Je sice jedovatý, ale v žádném případě se to nepřenáší na jiné rostliny. Dříve se jeho první lístky jedly po zimě jako zdroj vitamínu C, samozřejmě v dnešní době v žádném případě. Je otázka, zda budete schopni... celý příspěvek >
likvidace orseje jarního, 18.3.2007
Má rád vlhko a kyselou půdu a je jedovatý. Pod stromy a v távníku lze použít herbicid BOFIX.
Benzinová sekačka, 18.3.2007
No, od odříkaného .... Tak jsem ji koupil u Montfieldu. Byl mi od známého doporučeno,  hlavně ať to má motor Briggs Stratton. Tak jsem trochu pokoukal po okolí a nakonec koupil v M. TDL484TR. I sleva byla /i když nejsem nakloněn těmto... celý příspěvek >
Rez hrušňová, 18.3.2007
Hostiteli rzi jsou jalovec klášterský a čínský. přelet spor na hrušeň je od doby před květem  až  po konec květu. Minimální izolační vzdálenost je 200 m. Používá se Baycor před a po odkvětu hrušně. Jalovce se na v dubnu a květnu stříkají... celý příspěvek >
informace o pěstování fíku - smokvoň, 15.3.2007
Fíkovník jsem měl mnoho let vysazený na slunném místě u zdi v normální, spíše sušší a vápenité půdě. Je naprosto nenáročný. Výhony má až 2 metry dlouhé, má plody /vyrůstají na nových výhonech/, ale nikdy nedozrály. Vysadil bych ho až v polovině... celý příspěvek >
Benzinová sekačka , 15.3.2007
Chci si koupit sekačku na cca 400 m2. Poradí mi někdo jakou? Příspěvků je tady hodně, ale .... Od Mountfieldu snad ani ne, nevím. Děkuji.
jabloň štrudlák, 14.3.2007
Včera jsem Ontario koupil..... Je fakt že plodí ob rok, ale pár /nebo moc/ jablek vždy je. Jsou úplně jiná, než Idared a Golden atd. Kyselé a šťavnaté. Jako malí jsme nad ním ofrňovali.
mech v chodníku, 14.3.2007
No nevím, nevím. Použijte nejlépe Mogeton.
Molice na zahradě, 13.3.2007
Pravděpodobně je to molice vlaštovičníková, která je naše domácí a parazituje hlavně na brukvovité zelenině venku a nepáchá větší škody, ne ve skleníku. Je pro ní typické, že přezimuje na jahodníku a už nyní poletuje kolem. Během jara se ale... celý příspěvek >
Jaké je nejvhodnější hnojivo na thuje?, 13.3.2007
Asi 50 - 80 g na 1m2. U mladých výsadeb stačí i méně.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika