|
Příspěvky uživatele - 191.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou révu do skleníku?, 17.5.2007 Dle literatury: Fosterův semenáč, Alicante, Cardinal, Vitra, Pola, Panonia Kincse, Ora Matylde |  | Réva omrzla, 17.5.2007 Po omznutí pěkně regenerovala, nové letorosty jsou až i 20 cm dlouhé, se základy květenství, ty ale odstraním. Mám ji teprve druhým rokem. Ale venku je plus 5,5 stupně 17.5. ve 22.44 hodin, HK. Doufám, že mrznout už nebude!!! I když mám... celý příspěvek > |  |
|  | Réva omrzla, 10.5.2007 Vody je dost, trošku jsem ji přihnojil Krystalonem v roztoku a docela to vypadá nadějně. Začaly rašit vedlejší pupeny. |  | Jablon-prosim o radu, 3.5.2007 Zkuste třeba Clarinet, Rubigan, Zato nebo Diskus aj., ale aspoň každý týden minimálně 4x. |  | Réva omrzla, 3.5.2007 Dobrý den, měl jsem zapěstované kmínky druhým rokem, 2 - 3 letorůstky nahoře. Předevčírem byl mráz asi -2 stupně /na volném prostranství asi i větší/. Vše je zvadlé nebo už suché. Jak moc si mám zoufat, obroste to? Dík. |  | spartan, bohemia, 29.4.2007 Pokud se protrhá, zalévá a chemicky ošetřuje aby nepadal, tak to je docela dobrá odrůda. |  | Mšice na růžích, 25.4.2007 Moc to spolu neladí a neúčinkuje. |  | Opět plevel, 17.4.2007 Asi za týden. |  | Euparen Multi, Hatrick, 15.4.2007 Zákaz používání přípravků s obsahem tolylfluanidu, objeven půdní metabolit, ze kterého při úpravě pitné vody vzniká nitrosamin /kancerogen/. Více na www.agromanual.cz |  | Sibiřská cibule, 14.4.2007 Možná je to tím, že končí vegetaci a zatahuje cibuli. Zvláčtě, jestli ji rychlíte v květináči. |  |
|  | Okrasne dýně, 7.4.2007 Je to moc brzo. Stačí je vyset začátkem května do květináčků, nebo v půli května přímo na záhon. |  | Acer palmatum Atropurpureum, 7.4.2007 Dobrý den, to bude tím. Je spálený od slunce nebo namrzlý. Určitě pár listů ještě odejde, než se aklimatizuje. Zalévejte, něčím ještě zastiňte, třeba nějakou deskou od jihu. To Dithane bych použil každý rok. |  | Jak zničit mech, 6.4.2007 Nový je přípravek MOGETON. |  | Acer palmatum Atropurpureum, 6.4.2007 Může to být svraštělka javoru, hobová choroba. Postřik se provádí v této fázi rašení nebo lépe tak před týdnem /je už skutečně takto vyrašený přirozeně, nebo je nedávno koupený a zasazený už narašený?/ Používá se Dithane, listy postříkat i zespodu. |  | Roundap a jeho vliv na stromky, 3.4.2007 Ve velmi nízké dávce se používá k retardaci růstu trávníků, tak asi ano. Chtělo by to nastudovat. |  |
 |
|
|
|