|
Příspěvky uživatele - 191.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kuprikol, 15.8.2007 Ne. Ale mám farmakologicko-toxikologické vzdělání. Víte, pokud nebude v EU přístup ke všem přípravkům stejný, tak se musíme držet našich předpisů, ač má Němcko povolený přípravek a u nás na stejný produkt ne. Pokud lékař předepíše... celý příspěvek > |  | Jak, nebo čím zlikvidovat plevel, nebo trávu, bodláky, 14.8.2007 Mrkněte na http://www.agromanual.cz/cz/pripravky/herbicidy/herbicid/kaput.html . |  |
|  | Kořeny révy, 14.8.2007 Dobrý den, dnes jsem při okopávání zjistil, že z podnože vyrůstají těsně pod povrchem půdy kořeny. Rosné kořeny to nejsou, místo roubování je cca 5 cm nad zemí. Mám je tam nechat? Případné odstranění není problém, mám pár sazenic. Dík. |  | Obaleč jablečný - červivost, 2.8.2007 Ještě místo HK.. |  | Obaleč jablečný - červivost, 2.8.2007 Taky využívám SET. Proti první generaci to vychází vcelku stále stejně, dá se použít o pár dnů dříve Zolone, působí pak až 21 dnů, čili pro malé pěstitele není problém s opakováním zásahu a ani se stále se diskutujícími rezidiu tohoto jinak... celý příspěvek > |  | Obaleč jablečný - červivost, 22.7.2007 A totéž platí pro druhou generaci, která ničí už "hotové" plody. Pozor na ochranné lhůty, nestříkat letní odrůdy. Letos to je nějak dřív. Doporučoval bych Calypso. To má jen 14 dnů. |  | Roundup, 14.7.2007 Mně naposledy zmokl hodně za hodinu, ani nestačil oschnout. A dobrý /plevel v dlažbě/. Mám ale vyzkoušeno, že např. z vyšší rostliny může deštěm odstřikovat na okolní i za několik dnů a poškodit je. Taky ho déšť spláchl z dlažby na okraj trávníku a... celý příspěvek > |  | Cibule sibiřská, 9.7.2007 Koupil jsem semeno cibule sečka /běžně k dostání/. Běžně se uvádí jako ošlejch, nebo sibiřská, ale mně poschodí netvoří. Jestli je totéž sibiřská a sečka, nebo je to jiný druh, nebo jsou odrůdy neposchoďové, těžko říci, nepodařilo se mi to... celý příspěvek > |  | ohnuté větvičky, 4.7.2007 Zkuste oželet nějaké to rajče a protrhat je. Taky je možné je vyvázat směrem nahoru ke kmínku nebo ke kolíku rozstřiženou dámskou punčochou, nebo podobným širokým elastickým textilem. Pokud není zcela větvička odlomená, ale jen zkroucená, tak to... celý příspěvek > |  | Stanley, poškození větví, 4.7.2007 Dobrý den, mám mladý stromek této odrůdy. Letos by měla mít pár plodů. Ale, na osluněné straně starších větví se objevily praskliny a větev je kolem prasklin výrazně zploštělá. Co se mi nezdálo, tak jsem ořezal. Lýko je mrtvé, hnědé a hnědé pletivo... celý příspěvek > |  |
|  | Plzák portugalský , 4.7.2007 Chtěl bych se podělit o zkušenosti s hubením této bestie. Veselé na tom je, že před několika lety se babička radovala, jakou má krásnou oranžovou mrkev, než do toho šťouchla. Letos byl docela klid, až nyní zapršelo... a je po klidu. Žerou komplet... celý příspěvek > |  | zasychající listy jabloní, 19.6.2007 Pravděpodobně je to spála jabloňovitých. I podezření musíte nahlásit Obecnímu úřadu nebo místně příslušnému pracovišti Státní rostlinolékařské správy. Je to karanténní onemocnění. A není to žádná sranda!!! |  | Zkušenosti s přípravkem Calypso - mšice, jabloň, 16.6.2007 Výrobce uvádí pomalejší nástup účinku. Je to tak. Ještě za 24 hodin byla nižší vývojová stadia živá, ale za 48 hodin už ani jedna mšice. Dělal jsem pokus, zda má přípravek systémový účinek, postříkal jsem jen spodní 2/3 letorostu a skutečně se to... celý příspěvek > |  | vrtule třešńová, 11.6.2007 Prodávají meruňky z Moravy, jestli to je možné? |  | hořké okurky, 10.6.2007 Dá se tomu předejíd, když kupujeme semema. Existují nehořké odrůdy - ozn. jako geneticky nehořké. |  |
 |
|
|
|