Příspěvky uživatele - 191.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Moniliová spála, 5.5.2008
Včera jsem byl okouknout pěstitele meruněk v okolí, všude to je stejné. Koncové větvičky zasychají a mají klejotok. Plůdky jsou jen místy, ne na celém stromě. Myslím, ze to spála není. Doma to mám spíš na větvích níže položených /že by mráz?/. Vloni... celý příspěvek >
Chraňte včely, 4.5.2008
To je smutné. Ale opyluje naštěstí taky vítr. Včelí mor i varoáza ale tady byly už dávno. Chovali jsme včelstva ještě před dvaceti lety. Myslím, že to do budoucna nebude tak zlé.
Jste také fandové do bylinek?, 4.5.2008
Dobré ráno, pěstuji libeček - super do hovězí polévky, dobromysl na picu, šalvěj na rybu /filé popkapat citrónem, pár lístků šalvěje, sůl, pár kapek oleje, na to kousek tvrdého sýra, nepodlévat, zapéct/. No, ale koupil jsem si rozmarýn. Nesnáší vlhko... celý příspěvek >
Roundup - po dopadu, 1.5.2008
Přesně pdle bezpečnostního listu 2 až 174 dnů poločas rozkladu v půdě.
Roundup - po dopadu, 1.5.2008
V půdě je desítky dnů v aktivní formě, ale vázaný na půdní částice. Pro ryby a další vodní živočichy jsou toxické pomocné látky přípravku  - smáčedla aj.
Pampelišky, jetel, houby, 29.4.2008
Máte pravdu, chce to moc práce a chemie. Stejně se to časem vymkne kontrole. Sem tam i nějakou tu chemii.
Žluté skvrnky na listech, zkroucené listy - mšice?, 29.4.2008
Dobrý večer, k fungicidu je vhodné, v tuto dobu, přidat insekticid. Na růžové poupě lze stříkat, a pak až po odvětu. Proti pilatce a houbovým chorobám. Pokud jabloně kvetou v různou dobu, stříkám ihned když opadnou poslední. Např. Karate,... celý příspěvek >
Poraďte popínavku na pletivo co mohu ještě nasít, 27.4.2008
Lichořeřišnici stěhovavou - Tropaeolum peregrinum.
Jahodník Kent, 23.4.2008
Dobrý den, tuto odrůdu jsem měl poprvé v minulém roce a mohu říci, že byla výborná. Na rozdíl od Senga Sengany moc nehnije, ale zase více se rozrůstá. Chutˇově je Senga Sengana možná lepší /možná/. Plody jsou ale pevné. Taky jsem měl Elsantu - děs-... celý příspěvek >
Monitorování škůdců a chorob SRS, 22.4.2008
Dobrý, co!!!
Červený rybíz - listy , 21.4.2008
Mospilan, Calypso, Decis, Reldan...
Červený rybíz - listy , 21.4.2008
Mšice
čačanská lepotica, 15.4.2008
Dobrý večer, Č. lepoticu mám mnoho asi 15 let. Stromek do 3 m vysoký. Každoročně má několik kbelíků plodů. Stříkám proti pilatce a obaleči. Zraje od druhé poloviny srpna /nížina/. Plody jsou atraktivní na pohled, ale švestkovou chuť zdaleka nemají,... celý příspěvek >
klíšťata na zahradě, 15.4.2008
Smutné je, že se očkuje vždy až po zaručených zprávách v bulváru, za pár dnů nadšení opadne.
klíšťata na zahradě, 14.4.2008
Ještě k těm klíšťovým nemocem. Proti borelióze měli v USA vakcínu, ale pro nezájem obyvatel neočkují. U nás je situace horší v tom, že máme víc druhů borelíí. Ale na vakcíně se pracuje.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika