|
Příspěvky uživatele - 191.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Moniliová spála, 5.5.2008 Včera jsem byl okouknout pěstitele meruněk v okolí, všude to je stejné. Koncové větvičky zasychají a mají klejotok. Plůdky jsou jen místy, ne na celém stromě. Myslím, ze to spála není. Doma to mám spíš na větvích níže položených /že by mráz?/. Vloni... celý příspěvek > |  | Chraňte včely, 4.5.2008 To je smutné. Ale opyluje naštěstí taky vítr. Včelí mor i varoáza ale tady byly už dávno. Chovali jsme včelstva ještě před dvaceti lety. Myslím, že to do budoucna nebude tak zlé. |  |
|  | Jste také fandové do bylinek?, 4.5.2008 Dobré ráno, pěstuji libeček - super do hovězí polévky, dobromysl na picu, šalvěj na rybu /filé popkapat citrónem, pár lístků šalvěje, sůl, pár kapek oleje, na to kousek tvrdého sýra, nepodlévat, zapéct/. No, ale koupil jsem si rozmarýn. Nesnáší vlhko... celý příspěvek > |  | Roundup - po dopadu, 1.5.2008 Přesně pdle bezpečnostního listu 2 až 174 dnů poločas rozkladu v půdě. |  | Roundup - po dopadu, 1.5.2008 V půdě je desítky dnů v aktivní formě, ale vázaný na půdní částice. Pro ryby a další vodní živočichy jsou toxické pomocné látky přípravku - smáčedla aj. |  | Pampelišky, jetel, houby, 29.4.2008 Máte pravdu, chce to moc práce a chemie. Stejně se to časem vymkne kontrole. Sem tam i nějakou tu chemii. |  | Žluté skvrnky na listech, zkroucené listy - mšice?, 29.4.2008 Dobrý večer, k fungicidu je vhodné, v tuto dobu, přidat insekticid. Na růžové poupě lze stříkat, a pak až po odvětu. Proti pilatce a houbovým chorobám. Pokud jabloně kvetou v různou dobu, stříkám ihned když opadnou poslední. Např. Karate,... celý příspěvek > |  | Poraďte popínavku na pletivo co mohu ještě nasít, 27.4.2008 Lichořeřišnici stěhovavou - Tropaeolum peregrinum. |  | Jahodník Kent, 23.4.2008 Dobrý den, tuto odrůdu jsem měl poprvé v minulém roce a mohu říci, že byla výborná. Na rozdíl od Senga Sengany moc nehnije, ale zase více se rozrůstá. Chutˇově je Senga Sengana možná lepší /možná/. Plody jsou ale pevné. Taky jsem měl Elsantu - děs-... celý příspěvek > |  | Monitorování škůdců a chorob SRS, 22.4.2008 Dobrý, co!!! |  |
|  | Červený rybíz - listy , 21.4.2008 Mospilan, Calypso, Decis, Reldan... |  | Červený rybíz - listy , 21.4.2008 Mšice |  | čačanská lepotica, 15.4.2008 Dobrý večer, Č. lepoticu mám mnoho asi 15 let. Stromek do 3 m vysoký. Každoročně má několik kbelíků plodů. Stříkám proti pilatce a obaleči. Zraje od druhé poloviny srpna /nížina/. Plody jsou atraktivní na pohled, ale švestkovou chuť zdaleka nemají,... celý příspěvek > |  | klíšťata na zahradě, 15.4.2008 Smutné je, že se očkuje vždy až po zaručených zprávách v bulváru, za pár dnů nadšení opadne. |  | klíšťata na zahradě, 14.4.2008 Ještě k těm klíšťovým nemocem. Proti borelióze měli v USA vakcínu, ale pro nezájem obyvatel neočkují. U nás je situace horší v tom, že máme víc druhů borelíí. Ale na vakcíně se pracuje. |  |
 |
|
|
|