|
Kosačka - automatická regulácia výkonu, 6.3.2010 Pre pána J.S
Áno mám tam ten regulátor len som to ešte neskúšal tak dakujem Vám
samozrejme aj ostatným |
 |
Kosačka - automatická regulácia výkonu, 5.3.2010 Chápem, už to bude vyzerať že som nechápavý :D ale aj tak nechápem jednej veci a to že v návode k motoru je ukázaná regulácia výkonu- vedľa karburátora, pod vzduchovým filtrom, a predajca ma presviedčal že to nieje možné.. tak neviem
Dakujem |
 |
|
 |
Kosačka - automatická regulácia výkonu, 4.3.2010 OK, teda dám na vas, ja som myslel že tam niekde aj to manuálne ovládanie bude |
 |
Kosačka - automatická regulácia výkonu, 4.3.2010 ok, to som ešte pochopil, ale ja som sa ho pýtal že jak sa ovláda jú otáčky motora, a on že to samé, a ja som sa divil že jak že samé?! a on že ten motor si reguluje otáčky podla potreby, akurát si pozerám návod k motoru, nie k kosačke a tam sa píše... celý příspěvek > |
 |
Kosačka - automatická regulácia výkonu, 4.3.2010 Kosačka je skladovaná v teple, v podstate kedže ešte nieje počasie na kosenie tak som ju ešte ani neštartoval preto ma zarazila ta poznámka od predavača že hned jak naštartujem že ide na plné otáčky, a že ak je v tráve tak ani nenaštartuje kvoli... celý příspěvek > |
 |
Kosačka - automatická regulácia výkonu, 4.3.2010 Myslíte že to nezníži životnosť motora? samozrejme výmeny oleja sú samozrejmosť. Ja som vždy aspon trocha zohrial motor na volnobežných otáčkach tak preto sa pýtam že hned jak naštartujem a vyletia otáčky do maxima či to je najlepšie pre motor
Čo... celý příspěvek > |
 |
Kosačka - automatická regulácia výkonu, 4.3.2010 Ok, vy myslíte že je to dobré? Pán v obchode mi hovoril že je to lepšie než manuálne ovládanie, a niesom si tým tak istý.
Ale aj tak podľa mna sa musí niekde dať manuálne ovládať výkon-otáčky motora, pri karburátore, nestretli ste sa s tým ešte? |
 |
Kosačka - automatická regulácia výkonu, 4.3.2010 Máte pravdu sme sa nepochopili, a nie neukázali, ale už som si zvykol Slovensko :).
Čiže v podstate budem môcť motoru určiť maximálne povolené otáčky? do ktorých bude môcť motor ísť? správne to chápem?
Mne predavač hovoril že sa to nedá vôbec... celý příspěvek > |
 |
Kosačka - automatická regulácia výkonu, 4.3.2010 No lenže ja som už rozhodnutý pre tento model s automatickou reguláciou. Preto sa pýtam či si myslíte že
ten motor s tou automatickou reguláciou výkonu bude mať aj manuálnu, resp. či sa bude dať aspon prepnuť na volnobežné otáčky počas studeného... celý příspěvek > |
 |
Kosačka - automatická regulácia výkonu, 4.3.2010 Hej hej to chápem, len som skôr potreboval vedieť ako je to konkrétne s motorom Briggs Stratton.
Neviete pomôcť v tomto ohľade? |
 |
|
 |
Kosačka - automatická regulácia výkonu, 4.3.2010 Presne takto mi to vysvetloval predavač a aj známy, ale tiež mi hovorili že to nieje možné upravovať manuálne, Váš názor je nato aký? teda sa mi jedná o konkrétne o motor BS 450 serie
Dakujem |
 |
Kosačka - automatická regulácia výkonu, 4.3.2010 kosačka je značky mtd a motor Briggs Stratton 450 a známy hovoril že si ten motor reguluje otáčky úplne sám preto ma to aj zaujíma že či to je pravda alebo iba výmysel, ale to isté mi potvrdil aj predavač v Hornbachu.
Myslíte že sa to bude dať... celý příspěvek > |
 |
Kosačka - automatická regulácia výkonu, 4.3.2010 Práveže na tomto motore nieje vôbec ovládanie..
žiadne preto to nechápem |
 |
Kosačka - automatická regulácia výkonu, 4.3.2010 Aha, lebo nemám s tým skúsenosti, a jeden známy ma presviedčal že sa to nedá ručne nastavovať, že hneď po naštartovaní motora beží kosačka na plný výkon, a nejak mi to nesedelo tak preto sa na vás obraciam
Dakujem za rady |
 |
Kosačka - automatická regulácia výkonu, 4.3.2010 Dobrý den,
Chcem sa spýtať, stretli ste sa stým že kosačka si automaticky udáva otáčky? nedajú sa riadiť manuálne a neviem či to je výhoda alebo nevýhoda Jedná sa o motor Briggs Stratton 450
Dakujem za vaše odpovede |
 |