|
Příspěvky uživatele - 174.65
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Elektrická pila Dolmar verzus Stihl, 23.4.2009 Je vidět, že jste asi nikdy nedržel v ruce elektrickou pilu dolmar a stihl. nebo spíše nečtete, o čem je řeč. Už jste viděl dřevorubce kácet elektrickou pilou?
Paušalizovat značky, tj. stihl je dle vás lepší = má všechny výrobky lepší je hloupaté.... celý příspěvek > |  | Dolmar vs Jonsered, 20.4.2009 Za sebe bych nezobecňoval kvalitu či komfort pil jen dle značky. Každá značka může mít v určitém segmentu pilu či pily, které nemusí být zrovna nejlepší, nejlehčí, nejbezporuchovější... :-). Otec měl asi 10 let v profi provozu Jon CS 2165, která, ač... celý příspěvek > |  |
|  | Weibang WB 506, Mega 4750 LKT, nebo neco jineho?, 19.4.2009 Pokud jde o třecí spojku, tak si nepředstavujete klasickou spojku, kterou můžete odpojit pohon nože při vysýpání koše, ty jsou v trochu vyšším segmentu sekaček. U weibangu jde pouze o jakýsi člen, který se při nárazu nože na překážku ustřihne, nebo... celý příspěvek > |  | Weibang WB 506, Mega 4750 LKT, nebo neco jineho?, 18.4.2009 2 Martin: viz Doplněno u mého příspěvku výše. |  | Weibang WB 506, Mega 4750 LKT, nebo neco jineho?, 18.4.2009 Pro Martin: Božíčku, já jsem nepsal, že weibangu padají kolečka, já jsem napsal, že v půjčovně je údajně musejí měnit 2x za sezónu, a že vypadají jako z kočárku pro panenky. Myslel jsem, že je jasné, že zacházení a četnost provozu v půjčovně je jiná... celý příspěvek > |  | Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 17.4.2009 A no tak jo :-). Ředím 1:50 přesně, a to do všech 2T strojů patřičným olejem. 1x zadřená pila, když se uvolnila segrovka pístního čepu. Nejstarší pila je stihl 024 AV z roku 1989. |  | Asfaltový šindel x asfaltová lepenka, 17.4.2009 Ono to naštěstí není 15°, ale 15 %, což je nějakých 8,5°, tzn. na 100 cm 15 cm převýšení. tento minimální sklon je nutný proto, aby voda včas odtékala a nevzlínala pod šindele. |  | Mechanický vertikulátor, 17.4.2009 Hrábě mám doma, a přestože vážím přes 90 kg, tak je do hloubky 5 mm nepřetlačím, mohu s nimi trávník tak maximálně "učesat," ale to není vertikutace. Chtěl bych vidět, jak s hráběmi zápasí žena. |  | Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 16.4.2009 Jiří, to nikam nepovede. Můžete o tom napsat kilometry textu, a vždy to skončí na začátku. Pokud se někdo neustále blbě ptá, nebo to do nekonečna řeší, nelze než odpovědět magickou formulí: "dodržujte pokyny výrobce." On už si k tomu to svoje "ale"... celý příspěvek > |  | Weibang WB 506, Mega 4750 LKT, nebo neco jineho?, 14.4.2009 Mám jí doma. A ano mám na mysli 5220, ale bez LKT, nicméně 4750 má stejný motor. Mohu jí vytknout 3 věci. díky velikosti bubnu, a neinteligentní konstrukci zdvihu zadních kol, sekačka na nerovném terénu (nejčastěji vyjeté koleje) drhne. Dále bych... celý příspěvek > |  |
|  | Weibang WB 506, Mega 4750 LKT, nebo neco jineho?, 14.4.2009 Zajímavé parametry Mega - lamborghini jsou třeba: Objem 190 ccm, 6,5 HP, ocelová vložka válce, klika 2x uložená ve valivých ložiscích, katalyzátor, 3 rychlostní převodovka, 1 mm plech bubnu, průměr zadních kol 28 cm, jeden z největších průměrů... celý příspěvek > |  | Proč nestartuje sekačka?, 14.4.2009 Nevím, jestli je na vašem motoru sytič nebo primer, ale pokud máte sytič, podívejte se, zda se spíná, a pokud ano, zda spíná úplně. Pokud ne, je svíčka sice vlhká, ale motor nechytne. |  | Pozinkovat šasi sekačky?, 8.4.2009 Pokud je to 2 mm plech, tak by se to hnout nemělo. Nebo aspoň ne o tolik, aby to vadilo. žárový zinek nemusíte natírat, ale kdybyste přeci jen náhodou chtěl, natřete to nejprve vápenným mlékem, povrch po pár dnech zoxiduje, a barva lépe drží. |  | Křovinořez - vibrace a zahřívání kloubu, 8.4.2009 Hliník teplem křehne, a pokud te to přežene, stačí i povrchově, tak může docházet ke tvorbě trhlin. Jinak nevadí ani když se nahřeje s odlitkem i ložisko. Hliník má větší rozažnost než ocel, ale i kdyby to byla ocel/ocel, tak vnější otvor se vždy... celý příspěvek > |  | Jak seřídit spojku u Vari, 8.4.2009 Chápu :-). |  |
 |
|
|
|