Příspěvky uživatele - 174.65

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakému stromu patří tyto lusky?, 7.3.2009
Romilo, tuhle poetiku by si určitě rádi poslechli v národním parku Podyjí :-), kde je jich více než dost, a to i těch co mají okolo metru a více v průměru. Je to nepůvodní velmi agresivní dřevina ze Severní Ameriky, kterou plošně není téměř možno... celý příspěvek >
Už jste si někdo postavil Profi Holder?, 5.3.2009
Pedro, komaxit je, dle mého, pro holder zbytečný. On sice kráně drží, ale je drahý, takže by zbytečně vyšponoval cenu. Jinak musím říct, že za mně líbí. Věc, kterou bych změnil já, by byla asi ta horní čelist. Přijde mi, že ty hroty se do dřeva... celý příspěvek >
Rotační sekačka, která zvládne vyšší trávu, 3.3.2009
Soulasím. Variátor je nejjednodušší a nejspolehlivější systém pro změnu rychlosti pojezdu. Nebývá s ním problém, vydrží pár let, pak je nutno vyměnit řemínek za pár stovek. Vyvaroval bych se variace rychlosti pojezdu na principu změny polohy škrticí... celý příspěvek >
BDR 700, 24.2.2009
5 hp motor je dostatečně silný, ale 120 cm trávu nezvládne sekačka ani s 10 hp, protože nebude stíhat cpát trávu trávu mezi bubny tak aby zavčasu zmizela mezi koly. Takže buď s ní sekat častěji nebo si pořídit jednodisk.
BDR 700, 24.2.2009
Pokud připojíme k řemenici o stejném průměru velký buben, tak bude úhlová rychlost stejně velká jako u malého, ale obvodová bude vyšší. Když si dáte na závodní bicykl dětská kola, pojedete pomaleji, ne rychleji. Už?
Co s pyramidálními topoly - kácet, ořezat nebo nechat?, 23.2.2009
Václave, obávám se, že cedulky budou v případě zranění či usmrcení k ničemu. Já mám za domem 16 topolů, asi 50 let starých. Jsou krásné, ale už mne párkrát málem sejmula větev, jednou dokonce celá špic. Náhradou chci mj. zkusit jasan. Roste také... celý příspěvek >
Může svíčka zničit zapalování?, 18.2.2009
"nemohu si vzpomenout na přesný název dřívějších zapalování, osazených polovodiči, tranzistory a pod." Máte na mysli tyristorové zapalování?
Může svíčka zničit zapalování?, 17.2.2009
Stando, svíček, které dokáží poškodit zapalování, je celá řada. Vícepatkové svíčky, iridiové a jinými slitinami potažené elektrody svíček kladou vysoký odpor, nebo mají vysoký odběr, a ne každé zapalování auta se s nimi popasuje. Např. některé toyoty... celý příspěvek >
tuzemské ekvivalenty zapalovacích svíček, 15.2.2009
Pokud jde o ekvivalenty svíček, tak vzdálenost elektrody není úplně "směroplatná." Svíčky od různých výrobců nemusí mít na ekvivalentech stejnou rozteč elektrod. Souhlasím s Radkem, že ani výrobce nemusí mít vždy pravdu. Např na mém autě mají být... celý příspěvek >
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 15.2.2009
Nechci vás "utloukat," ale toto bych nezatracoval. Nemusí být nutně kabina, udělat hrazdu za sedadlem stačí. Člověk na poli to x let nepotřebuje, ale když jednou potřebuje jet po hraně příkopu, zajet do lesa, po srázu apod., je za hrazdu rád, i když... celý příspěvek >
BDR 700, 12.2.2009
S tím namotáváním jste slyšel správně. Mám BDR 700 s již zúženými bubny, a pokud výška stébel dosáhne cca >90 cm, tráva se co chvíli namotává. Je nutno chodit neustále dokola jedním směrem, tzn, pokud se otočíte, a jedete "proti srsti" předchozího... celý příspěvek >
Křovinořez pro ženu, 10.2.2009
Ad první věta, ano vím, nijak jsem to nevyvracel a hlavně, nechtěl jsem to rozmazávat, ale nepovedlo se :-). Ad zbytek - proč ne.
Pro 3.83: nějak jsem vás nepochopil. Nepíši nic o bederním pásu, ten považuji za samozřejmost. Přesto, pokud by váha křovinořezu tvořila téměř 1/4 hmotnosti osoby, by byla opravdu cítit, to mi věřte. Neříkám, nepoužívat pilový kotouč, ale nepoužívat... celý příspěvek >
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 10.2.2009 Obsahuje fotku
Radku, děkuji za pokus o vysvětlení, ale nějak jsem vás úplně nepochopil. Jsem tvor nechápavý, takže se budu ptát polopatě, nejste li proti. Pokud považujete za hokej první větu v uvozovkách, tak ta je citována z příspěvku Gl., na kterého jsem... celý příspěvek >
Markéto, > 5 cm silný nálet kotoučem nepřeříznete, aspoň ne kloudně, to se méně nadřete ruční pilkou. Pilový kotouč bych pro začátek vynechal. Za sebe mi nejvíce sedl stihl 4mix, konkrétně FS 130. Lze jej sehnat již za 14000,-. Je poměrně lehký (5,9... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika