|
Vertikutátor - kdo poradí, 15.1.2007  host 70 254 jistě promine, ale na Mountfield zapomeňte a vyhnete se spoustě provozních problémů a neuznaných záručních oprav. Pročtěte jiné příspěvky o této firmě a problémi lidí a bude Vám vše jasné. Odborná znalost personálu je nízká. Aby jste sám... celý příspěvek > |
 |
Mulčování, 12.1.2007 No ve vašem případě bych zvážil i možnost sběru, protože na podzim, až začne padat listí to oceníte. No a ohledně lepení se trávy po mulčování na obuv si určitě odpovíte sám a pokut ne, tak suchá tráva nelepí mokrá ano (i od rosy) a na botech... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Olej pro dvoutaktní motory, 11.12.2006 A já myslel, že pila patří do skupiny věcí které se nepůjčují tak, abych ji stratil z dohledu. |
 |
Olej do benzinu pro pilu, 5.12.2006 A co se týká podmínek výrobců pro používání orig. oleje je podle mého na místě. Divily by jste se, co jsou někteří lidi schopni použít do nové pily. |
 |
Olej do benzinu pro pilu, 5.12.2006  Nepleťte sem nová auta a oleje do nich. Ty se v zámci zachování záruky mnění v autorizovaných servisech a kvalita oleje je tím pádem na nich. Každá automobilka doporučuje značku oleje Citroen Total, Renault Shell atd. Až se bude mýchat pal. směs u... celý příspěvek > |
 |
Zazimování pily, 4.12.2006 Uvolnit napínák a může být lišta s řetězem na pile opatřena krytem. Hlavně v suchu a teple (nad nulou), ať nerpí gufera. |
 |
Bruska na řetěz, 1.12.2006 Hola hola pánové na bruska cz se oběvila nová mašinka. Takže kdo máte zájem omrkněte ji a kdo zvažujete nákup brusky, je to další inspirace |
 |
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 21.11.2006 Až na to, že se nikomu tady nezadřela jiná pila než OM. A to v tzv. záruce. |
 |
Výběr kvalitní sekačky, 16.11.2006 Nojo no, taky bych to tak viděl na hondu, akorát jsem váhal, jestli to dem psát, aby mě někdo nenapadl, že chválím svoje peří. Já mám Hondu na Vari jedenáct let bez sebemenších problémů a jedním dechem dodávám- netvrdím že motory Brigss jsou špatné.... celý příspěvek > |
 |
Výběr kvalitní sekačky, 16.11.2006  Aha, to jsem netušil. Jednu radu bych ještě měl- vyvarujte se sekačkám s plast. skeletem. Nevydrží víc než plech. Jsou potíže v místech uchycení motoru kvůli vibracím- praskliny v plastu. |
 |
|
 |
Výběr kvalitní sekačky, 16.11.2006 V hledáču máte myslím dobré sekačky,ale nebyl by vhodnější na čvrt hektaru zahradní traktor?, protože jinak se pěkně projdete- např. na pozemku 25 krát 100 metrů při dodržení záběru 50cm nachdíte 5km. |
 |
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 3.11.2006 Možná by jste sem mohl napsat srovnání těchto dvou pil, tak jak se Vám to jeví. Každopádně Vám závidím šťastnou ruku při výběru pily OM. Trefil jste dobrý kus. Není to tak dávno co bylo na stránkách mountfieldu možno si přečíst různé dotazy na... celý příspěvek > |
 |
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 3.11.2006 Drbohlavovo imperium Vás vždy udolá na závadě vzniklé opotřebením a ne vadou materiálu. To platí nejen u pil. Ruku na srdce co chcete reklamovat po pěti letech provozu čehokoli za vady. U nich to bude vždy opotřebení. Jsou to jen a jen reklamní keci... celý příspěvek > |
 |
Bruska na řetěz, 23.10.2006 Pročti temata o těchto bruskách je tady toho dost. Jinak na www.bruska .cz se v dohledné době objeví nová bruska a má být levnější než ta předchozí, takže asi tak no.... |
 |
Motorová pila Oleo-mac, 23.10.2006  No a jsme u to Oleo-mac z bazaru a že jich tam je. Mám Stihl od roku 92. Výměna řetězky, pal. filtru 1ks svíčka a nezpočet řetězů. Spojka origo. Vživotě mě nenapadlo ji dát do bazaru a koupit jinou. Už ani náhradní díly se k ní... celý příspěvek > |
 |