Příspěvky uživatele - 4.243

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zkušenosti s motorovým rosičem, 28.2.2008
Podle mne pisatel myslel obal zapalování kudy by se mohla dostat kapalina, která ho skratuje a proto nefunguje a když se odpaří jede dál. Sám poradit nemůžu, neb používám jiný rosič (Solo) a neznám co je to závada.
Kosačka, montáž ručného plynu, 25.2.2008
To co jste napsal s tím souhlasím ale já nejsem ten, kdo tvrdí, že motory sekaček pracují v rozmezí 2 850 až 3 500 ot/min. Proti tomu se ohrazuji a tvrdím, že max otáčky nepřesáhnou 3 000. A jak je vidět i na vašich fotkách mám pravdu. A to bez... celý příspěvek >
Na plný plyn, jo? Na co je tam teda regulátor otáček? Sečete jen na takové otáčky, které jsou nastaveny na regulátoru a podle zátěže regulátor otvírá nebo přivírá klapku. Tou slavnou želvou a zajícem se ovládá-omezuje ten regulátor ale tovární... celý příspěvek >
No, hlavně že jste se pobavil. Dohadovat se s vámi ale nebudu.
Kosačka, montáž ručného plynu., 25.2.2008
Kritizujete lidi při tom tvrdíte, že vám motor na rotační travní sekačce točí i 3 500ot/min. Pokut to jsou otáčky i na noži pak vážně pochybuji i já o vašich znalostech. Já prostě nevěřím, že u těchto  sekaček, ať má motor jakýkoli, jsou... celý příspěvek >
Otáčkoměr, 21.2.2008
Jsem rád, že jsem vám to mohl oplatit že jste se také bavil. Jak je vidět podařilo se. Ty hrubky dělám proto, že jsem úplně blbej a protože jsem úplně blbej, tak dělám nebo učím se už pětadvacet let rýpat v autech. Jinak jsem připraven se svámi... celý příspěvek >
Otáčkoměr, 21.2.2008
GI děkuji. Opravdu jste mě pobavil a protože je čtvrtek kandidoval by jste na vtip týdne na tomto fóru kdyby zde něco takového bylo. Můj hlas by jste získal za zvíšení výkonu motoru seřízením o deset kW obzvlášť v době, kdy se motory nastavují... celý příspěvek >
Traktorova Kosacka na 60 arov, 20.2.2008
Mechanická převodovka je taková, že s každou změnou rychlosti musíte přeřadit, to znamená sešlápnout pedál a zařadit jiný převod pákou - jako v autě. Z tohoto textu vyplívá, že se šlape na pedál (asi spojky) a stroje mají domeček plný koleček... celý příspěvek >
Vari Honda IV., 15.2.2008
Moc jsem to teď nepochopil ale vím, že u agzatu stačí z místa obsluhy řadit rychlosti, tedy i zpátečku a stoj poslouchá. Nic víc. Tedy za předpokladu správně nastaveného stroje a použití převodovky s diferenciálem.
Jak u které. Jinak stačí jednou zapnout v kolech uzávěrku a o ostatní se postará diferenciál. Ono taky jde o to, že jsou použity pola s volnoběžkou, protože se janá nedělají. Každopádně není třeba neustále měnit nastavení zápatky v kole.
Je vidět, že o tom nic nevíte, protože jinak by jste nic podobného nenapsal. Ti konstruktéři se zamysleli a vznikla převodovka, která zohlednila všechny nedostatky. Má čelní ozubení, žádný šnek  a kromě diferenciálu s uzávěrkou tam najdete... celý příspěvek >
co soudíte o vari pony II/A, 11.2.2008
Tak kdo chce převodovku nekoupí si Pony. Co ale ta spojka třeba z robota?
co soudíte o vari pony II/A, 11.2.2008
Já vám rozumím. Na českém trhu už existuje stroj s podobnou ponstrukcí a zpátečku i převodovku má vyřešenu. Jen se obávám, že i u toho Pony to za 3.50 kč nepůjde a o cenu vám jde především.
MT 7 Uni, 8.2.2008
Ten dvoutakt by měl být do vašich končin vhodnější. Nemusíte se ohlížet na slon terénu. Těžko z tohoto místa posuzovat důvody přidírání. Dá se jen poukázat na správný poměr oleje v benzínu. Otázka taky je, kde se to přidírá.
Naviják na Vari, teru, dakr, agzat, 8.2.2008
Pokut použijete převodovku Vari jako zdroj pohonu bez náročnosti únosu v tahu budiž. Pokut ale použijete princip jakéhosi navíjení na poloosu bez eliminace tahu jste na nejlepší cestě jak převodovku neopravitelně zrušit.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika