|
Příspěvky uživatele - 116.86
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak na růže od začátku výsadby? jsem začátečník, 4.3.2010 Zkuste se podívat na vlákno " Anglické růže". Diskuze začíná už v roce 2005, na straně č.2 je o péči psáno. Přeji pěkné počteníčko! Hanka |  | Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 4.3.2010 Také mám New Dawn celý den na slunci a nepozoruji, že by tak rychle odkvétal. Ale může to být proto, že spodní část má přistíněnou stromkem, který je od růže asi 2m (stromek je asi 1,5m vysoký) Hanka |  |
|  | Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 4.3.2010 Tak jak jsem zběžně proběhla mezi růžemi, zjistila jsem, že ikdyž jsme měli na zahradě asi 3/4m sněhu, některé růže nevypadají zdravě! Don Juan-úplně černej, Amber Queen to samé a jedna, u které jsem zapomněla jméno (ale u té jsem to čekala, protože... celý příspěvek > |  | Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 11.2.2010 Dobrý den, mohu potvrdit krásu růže Westerland. Měla jsem ji vysazenou u domu u schodiště, její šlahouny jsem vyvazovala, aby nebyla moc do stran. Barva květů je úžasná. Bohužel, už jsem o ni přišla. Jedno jaro krásně obrazila, ale asi za měsíc... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|