Příspěvky uživatele - 116.86

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak na růže od začátku výsadby? jsem začátečník, 4.3.2010
Zkuste se podívat na vlákno " Anglické růže". Diskuze začíná už v roce 2005, na straně č.2 je o péči psáno. Přeji pěkné počteníčko! Hanka
Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 4.3.2010
Také mám New Dawn celý den na slunci a nepozoruji, že by tak rychle odkvétal. Ale může to být proto, že spodní část má přistíněnou stromkem, který je od růže asi 2m (stromek je asi 1,5m vysoký) Hanka
Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 4.3.2010
Tak jak jsem zběžně proběhla mezi růžemi, zjistila jsem, že ikdyž jsme měli na zahradě asi 3/4m sněhu, některé růže nevypadají zdravě! Don Juan-úplně černej, Amber Queen to samé a jedna, u které jsem zapomněla jméno (ale u té jsem to čekala, protože... celý příspěvek >
Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 11.2.2010
Dobrý den, mohu potvrdit krásu růže Westerland. Měla jsem ji vysazenou u domu u schodiště, její šlahouny jsem vyvazovala, aby nebyla moc do stran. Barva květů je úžasná. Bohužel, už jsem o ni přišla. Jedno jaro krásně obrazila, ale asi za měsíc... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika