Příspěvky uživatele - 109.108

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okurka salátová Ofelie F1, 14.6.2019
Prosím, první rok mám polykarbonátový skleník a v něm 2 sazenice hadovky Ofelie F1.Roste bujně, ale okurčátka žloutnou-některá.Proč a co s tím?
Ještě jednou poraněné plůdky jablek Hana, 26.5.2019
Prosím o radu, co mi ničí plůdky jabloně Hana?
Pokoucená cibule, 26.5.2019
Prosím, jak zachráním cibuli, začala se kroutit nať.Bohužel jsem cibuli po výsadbě nezakryla a květilka se do toho dala.Určitě existuje nějaký prostředek na záchranu.Moc děkuji.Markéta.
Vykousané plůdky, 25.5.2019
Prosím o odpověď a radu.Malé plůdky jablíček jsou některé jakoby nakousané.Kroupy nebyly, tak nevím, co to způsobuje.Je to letní Hana a nerada bych o jablka přišla.Děkuji z odpověď.Markéta.
Mšice na meruňce, 13.5.2019
Dobrý den, listy meruňky na koncích větví se kroutí a po rozvinutí je vidět zřejmě mšice.Čim postříkat nyní celý strom?Prosím poraďte.Meruňka je 3.rokem a má pár plůdků, abych je nezničila.Děkuji.M.
Napadený Buxus, 8.5.2018
Něco napadlo buxus-okousané listy a pavučinky.Co to je a co proti tomu?Děkuji za radu.
Cibule zahnívá, 29.6.2017
Cibule ze sazečky narostla hezky velká, ale má popraskanou slupku a v prasklinách zahnívá.Co s ní, vyndat a usušit?Co může být příčinou, když u nás je spíše sucho, ale muž rád zálévá a přihnojoval síranem amonným.Není to tím, že prudce vyrostla a tím... celý příspěvek >
Zkoucené listy u velkokvětého ibišku, 27.6.2017
Bohužel, foto neumím, kroutí se vrcholové listy jako by do ruličky, ale ne úplně.Jinak vypadá zdravá.Co by to mohlo být?M.
Zkoucené listy u velkokvětého ibišku, 19.6.2017
Prosím poraďte, jestli někdo víte, co způsobuje kroucení listů velkokvětého ibišku, který krásně obrazil.Nejsou patrni žádní škůdci, ani nějaký povlak.Děkuji za odpověď.Markéta.
Listopadky v květináči, 14.11.2016
Mám dotaz: listopadky zakoupené v květináči bych chtěla uchovat a zasadit do zahrady.Poraďte, co teď s nimi, abych je mohla mít v zahradě.Popř.,kdy zasadit do země.Děkuji za reakci.Markéta.
Šeřík velkokvětý, 12.11.2016
Prosím o radu, kdy a jak sestříhnout šeřík, aby byl košatý a bohatě kvetl.Je 4 letý a zatím roste jen do výšky a to nechci.Určitě ne teď na podzim, ale asi po odkvětu, ale jak hodně mnohu střihnout, aby příště opět kvetl.Děkuji předem.Markéta.
Pnoucí fazole - sklizeň, 19.9.2016
Prosím o radu.letos poprvé jsem vysela fazol pnoucí-bohužel už nevím odrůdu.Lusky jsou velké, silné,trochu kropenaté a fazole tmavomodé.Nevím, kdy sklízet, některé i když zelené slupky mají jádra tmavá a šlupička naprasklá.Jde mi o jádra.A po... celý příspěvek >
Černý rybíz - přesazení, 13.9.2016
Prosím o radu, kdy lze přesadit černý rybíz, který je z větvičky zasazené na jaře.Je krásně vitální a snad má i kořeny.Děkuji za odpověď.Markéta.
Gabrovská - plody "pláčou", 4.7.2016
Stromek 3.rok od výsadby, kvetl dobře,,plodů bylo jen15 a ty jsou sice ještě malé, ale modrají a jsou na nich kapičky.Co to je a co s tím?Už jsou všechny opadané, ale váhám, zda stromek neodstranit.Poraďte, prosím.Markéta.
Okurky nakladačky - pozdní výsev, 30.6.2016
Dnešní kroupy v okolí Holic zlikvidovaly porost okurek nakladaček.Jsou polámané a těžko se vzpamatují.Kdybych zasela nové, budou ještě schopny vyrůst a plodit?Prosím, každá rada drahá, za 12 let co tu bydlíme jsem tady toto nezažila.Na zahrádku je... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika