Příspěvky uživatele - 143.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kopretiny, 18.8.2009
Je to tak jak píše Ivana a micuko, dělám to už 20let a nic se nevysiluje jahodník seřežu po sklizni okopu přihnojím a dnes je krásný, bujný.Marie
Kopretiny, 17.8.2009
Zdravím, přesně to popsala Ivana vše co odkvete se seřeže těch 10cm nad zemí krásně to obrazí a je to daleko pěknější než odkvetlé kytky.Na zimu už to nechám tak chrání to před zimou, na jaře jen upravuji.Přeji Vám mnoho úspěchů v pěstování... celý příspěvek >
Mochna křovitá - Potentilla fruticosa ´Yellow Bird´, 13.8.2009
Prosila bych o radu kdy přesadit mochnu žlutou.Potřebovala bych teď na podzim nebo mám počkat na jaro?Děkuji Marie
Něco s paprikama?, 12.8.2009
Samozřejmě co nejméně chemie! Zdraví Vás Marie.
Přesazení vzrostlého vřesu, 11.8.2009
Děkuji za radu vřes jsem už přesadila a na zkoušku i jednu levanduli s druhou počkám na jaro.Marie
Něco s paprikama?, 11.8.2009
Já se snažím taky co nejméně ošetřovat bez chemie, někdy to nejde, ale já se zbavuji mšic jedině silným proudem vody z hadice, každou papriku ostříkám je to pro ně šok ale oni se vzpamatují udělejte to večer a do rána budou fit, určitě bych teď... celý příspěvek >
Moje papriky, 7.8.2009
   Stanislawe úplně s Vámi souhlasím je to tak jak píšete ijá jsem to tak popsala, bratranec je zahradník a pěstováním paprik se už zabývá 30let.Marie
Moje papriky, 2.8.2009
Vemete jeden květináč do něj uděláte dírku ado té dírky zasadíte buď 1 rostlinku nebo 2rostlinky, já sadím hybridy po 1rostlince a obyčejné po 2rostlinkách myslím tím papriky.Kdž zasadíte 2 tak ty papriky mají větší stabilitu a větší výnos.Ale... celý příspěvek >
Přesazení vzrostlého vřesu, 2.8.2009
Tak to bych potřebovala vědět taky, a ještě vzrostlou levanduli.A může se při přesázení dělit.Děkuji všem kdo nám odpoví.Marie
Roubovaná rajčata - plíseň bramborová, 11.7.2009
Rajčata jsou náchylná snad jen na plísně jako brambory určitě je postříkejte i když máte roubovaná.Raději hned než budou napadena.Já už stříkám první postřik 14dní po vysazení.Dnes už bez chemie nic nevypěstujete bohužel ale je to tak.Marie
Hnede flaky na stonkách rajčat, 11.7.2009
Já si myslím, že už Vám je napadla plísen zkusteje ještě postříkat přípravkem proti plísni a i ty stonky nestačí jen listy my už stříkali čtyři krát ještě se drží a to u nás pořád prší bydlím u NovéhoJičína kde bylyty hrozné povodně.Marie
Papriky - kypření, 11.7.2009
Ano Láda má pravdu papriky pěstuji asi 20let a to ve skleníku za sezonu jsem je třikrát neli více okopávala avždy musela dávat pozor na kořínky, posledních 5 let vysazuji pod černou folii nic lepšího snad ani neexistuje za celou sezonu nic nedělám... celý příspěvek >
Proč fuchsie nekvete?, 16.6.2009
Zdravím Vás já pěstuji fuksie několik let mám fuksii starou asi 10let už ted kvete celkem je jich asi25 vzpřímené i převislé zimuji ve chlívku u slepic každý rok sestříhám 1třetinu aschovám zaleji tak 1za měsíc v březnu stříhám další třetinu i více a... celý příspěvek >
Zastřihování wajgelie a zlatice, 1.6.2009
Vajgelii stříhám po odkětu tvaruji kouli, taky zlatici po odkvětu ale když chcete velké keře tak bych jenom zastřihla.Marie
Kdy stříhat?, 1.6.2009
Dobrý večer, tis stříhám v srpnu dobře se tvaruje tak též všechny jehličnany, když by jsteje ostříhala ted sluníčko je spálí už se mě to stalo, ruj až po odkvětu.Možná někdo poradí jinak, já to už tak dělám několik let.Zdraví Marie
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika