|
Příspěvky uživatele - 59.43
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak zachránit ořešák?, 17.4.2007 Díky za radu,v některých knihách jsem četla ,že strom může i" vykrvácet".Ta míza kape dost,pod tou jednou větví tak za dvě hod. 0,5 l . Nezbývá jen čekat. Díky. V |  | Jak zachránit ořešák?, 15.4.2007 Můj muž 10.3.2007 nevhodně ořezal ořešák. Ořezal všechny hlavní větve nahoru,Zbyly jen 4 slabší.Rány jsem zamazala štěpařským voskem,balzámem,přesto míza vytékala dál.Přidala jsem obal z plátna a přetřela.Do dnešního dne se vše jevilo v pořádku,ale... celý příspěvek > |  |
|  | Kdy pokácet ořešák?, 3.4.2007 Prosím o radu. Kdy je nejvhodnější doba pro pokácení starého ořešáku, aby nedošlo ke znehodnocení dřeva? Ví někdo o firmě, která toto dřevo vykupuje? Kmen je dlouhý asi 2m. Díky Vlaďka. |  |
|
|
|