Příspěvky uživatele - 209.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahrada bez chemie - tipy a triky, 14.10.2009
No ze stromu je asi neutrhnu, že. Ano, kupuji je i supermarketu. Když jedu v létě na Slovensko, koupím je u cesty od soukromníka. A v čem vidíte problém, kdo chce ten pěstuje, ale tady už vážně nikdo nepěstuje rajčata. Ti staří řeknou, na co a ti... celý příspěvek >
Sníh - kvetoucí růže a neopadané listí, 14.10.2009
Nic se jim nestane, ostřihat jen co je nutné, hlavní střih až na jaře když kvetou zlatice. Zazimování až za měsíc uleželým hnojem, kompostem, někdo zakrývá chvojím. Přečtěte si tady diskusi na růžích, je toho tu napsaného dost. Počasí se ještě změní,... celý příspěvek >
Zahrada bez chemie - tipy a triky, 13.10.2009
Tak to koukám... P.Mirku rajčata jíme, ale znám lidi, kteří je nemusí ani vidět.Taky jsme dříve pěstovali rajčata, zeleninu i brambory a chovali králiky, slepice. Na to potřebujete dost času. Zahradu máme v současné době k rekreaci a zeleninovou část... celý příspěvek >
Revitalizace lilií, 12.10.2009
Včera jsem přesazovala lilie z velkých květináčů, mám je tam ať mi je nesežerou hraboši, nebo hryzci. Loni jsem je nepřesazovala. Některé měly na lodyhách nad cibulí až 8 malých cibulek. Příští rok už by moc nekvetly.Letos už i orientpety zasené před... celý příspěvek >
Čím hnojit rostliny?, 12.10.2009
Problém je ten ořech, neznám zahradu s velkým ořešákem, kde by pod ním něco rostlo.
Zahrada bez chemie - tipy a triky, 12.10.2009
Já například rajčata vůbec nepěstuji, právě pro tu plíseň, místo nich mám ve foliovníku papriky, ty jen hnojím a vrátím se hnojením k tradičnímu hnoji a skvašeným slepičincům, né kvůli chemii, ale protože se mi zdá, že mi lépe dřív vše... celý příspěvek >
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika