|
Pěstování ředkviček, 14.4.2010 tak me rekvicky lezou dobre, uz je zachvili budu prebirat at se netlaci... leze mi spenat, salaty a hrasek... ale stavkuje mi petrzel natovka a cibule sazecka... nejak dlouho trva |
 |
Nejchutnější rajčata, 12.4.2010 masite rajcata nejsou spatne, a ty hrusky male zlute Perun... jinak jsem zvedava co bude z tech letosnich mam nekolik novinek pouze pro mne.. co jsem jeste nemela vyzkouseno... ale letos jsem pestovala podle rad odborniku a mam mensi sazenice nez... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 10.4.2010  ja dneska sadila 4 jablone, protoze stiham nahrazovat za ty stare, ktere mi letos v zime zajici okousali,,...padlo jich 15 celkem,.. svestky, tresne, hrusky a broskve jim na okus nechutnali jen jablone... |
 |
Velikonoční kaktus - co mu je?, 10.4.2010 ja jsem to mela take, ale ja ty vadne listy odstrihla a nechala uz jen ty nove a dalsi co se klubali uz byly OK... opet krasne zelene... ale to take je pouze z mych pokusu jak neco vyzkouset a co stoho vylezene nikdy nevim... |
 |
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 10.4.2010 ahojky vsem, dneska zacnu zkouset vysevem rajcat a paprik a zjistim zda se to nejak s urodou stihne... protoze ja nikdy nad datem nepatrala... ale uz nebudu prepikyrovat nekolikrat... spise jen dva krat.---jednou po vysevu az budou uz hodne olistene... celý příspěvek > |
 |
Jak se, prosím, jmenují tyto rostliny?, 8.4.2010 popenec?, ted si vzpominam, ze mi kdysik babicka rikala ze sni kdysik, kdyz byla mala varily polevku... ale jestli to na obrazku bude kvest fialove tak je to ono..--.-.ale fakt nevedela jsem jmeno. |
 |
Jak se, prosím, jmenují tyto rostliny?, 8.4.2010 3.konsky stovik, 4-kozi noha-5.podbel--6- vypada to na řežuchy...8.nebo 11 vypada to jako lopuch...9 kopriva... nesmat memu prispevku... jen pisu to jak tomu rikame na dedine |
 |
Vyplatí se dnes ještě pěstovat brambory?, 8.4.2010 vemte to tak,,,,doma je to jako bio brambory a ruznou zeleninu-- a vite co do nich date |
 |
Vyplatí se dnes ještě pěstovat brambory?, 8.4.2010 vzal jste mi slova z ust, jen vase vyznela lip nez co jsem napsala ja. |
 |
Vyplatí se dnes ještě pěstovat brambory?, 8.4.2010 no nekdo si alespon par brambor vzdy zasadi a to jen zduvodu, ze si muze vykopat vlastni treba i par nedelnich obedu. a kdo ma pole, tak bych take doporucovala sazet brambory, pro nelenive lidi se vzdy najde misto... zahradkar ma hledat chut a radost... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Lze na jaře zasadit švestky?, 8.4.2010  tak jsem tu---- uz jsem vyndala vetsi svestky ze zeme ale to manzel musi jeste dosadit a zde vlozim male odkobky, ktere byly moc blizko u sebe a stejne by jsme je museli setnout a tak ty male si davam bokem a do podzimu si zase najdu misto kde je... celý příspěvek > |
 |
Prosim o urceni kere nebo stromu, 7.4.2010  Ahojky vsem zakladam tuto diskuzi zduvodu, ze mam vic listnacu, ale nektere nemaji jeste listi a tak tu vlozim postupne fotky.. a prosim o urceni...
dekuji. |
 |
Výsev (symbol na obalu), 5.4.2010 me to prijde jako vzdalenost, myslim radky a ruzne... alespon na mych nic jineho nez ty sipky nebylo... a to mam hodne ruznych balicku seminek |
 |
Celer list, 31.3.2010 ja sazim kazdym rokem nove, jak celer tak i petrzel nat. mam ji pak hned z jara k dispozici nez zasadim novou.jinac se mi obcas vysemeni a i nekdy neco vyleze... jinak doma byva delsi dobu, protoze je ostriham nemuze se mi pustit do kvetu-----ale... celý příspěvek > |
 |
Rajče tyčkové stupické polní ranné, 31.3.2010 dekuji za pozbuzeni. Me ty listy pripadaji uz hezke, kdyz vim ze je to rajce... a snad z nich neco bude- |
 |