Příspěvky uživatele - 241.180

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Balkonová protěž Gipsy, 29.6.2010 Obsahuje fotku
Balkonovou protěž Gipsy, řebříček bertrám pěstuji několik let.S tím převisem se to musí umět.Jen se musí nechat narůst ve stínu a pak je převis zajištěn.Zvu Vás na zahrádkářskou výstavu do Budyně n Ohří do Vodního hradu, kde bude k vidění i osázená... celý příspěvek >
Pochlubte se svými balkónovými kytičkami, 2.3.2010
Milá pani Gabco, kaskáda muškátů-mám zabetonovanou lešenářskou silnostěnou 5cm silnou 4m dlouhou tyč.1m v zemi v betonu,  aby byla stabilita. Tyč je po 30cm 8. vrtákem provrtaná-do dírek 7.kulatinka-20cm.Květináče 30cm v průměru a 25cm výšky.V... celý příspěvek >
Pochlubte se svými balkónovými kytičkami, 1.3.2010 Obsahuje fotku
Foto
Pochlubte se svými balkónovými kytičkami, 1.3.2010
Posílám několik fotek pro inspiraci Valinová Miloslava
Jaké letničky do stínu, 26.2.2010
Jaro se kvapem blíží, a již mnozí přemýšlejí čím osázet truhlíky ve stínu a polostínu.V obchodech na stáncích a tržnicích se oběví nesčetné množství balkónovek-jen si umět vybrat. Do stínu a polostínu, bacopa bílá růžová modrá lila malé a velké... celý příspěvek >
Pepíno gold melounek, 23.2.2010
V loni na jaře jsem zakoupila malé sazeničky Pepína, pěstování je nenáročné. Pěstuje se v truhlíku v závěsném koši v květináči na terase jako muškáty. hnojení 2x až 3x za týden vykvašeným slepičincem-bio hnojivo.Pepíno se odvděčí chutnýmy plody,... celý příspěvek >
Surflox převislý Řebříčíček převislý balkónový, 23.2.2010
Surflox převislý, Řebříček převislý balkónový jsou novinky, které mohu pěstitelům balkónových květin doporučit.Mám je osobně vyzkoušené.Dělají překrásné převisy.A co je hlavní nemusejí se otrhávat.Jen 2x za sezónu jsem odkvetlé květy odstříhla... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika