Příspěvky uživatele - 147.108

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Struna na křovinořez, 25.5.2010
To už zabíháme do zbytečných podrobností. Zkráceně. Vlákno se na soustavě kladek postupně natahuje až dojde k "přerovnání" molekul. Srovnají se podélně a vlákno získá pevnost a pružnost.
Úplný amatérský začátek, 25.5.2010
Vážený, ale takhle se to nedělá. Rozhodnout, že budu vinařit, nakoupit sazenice, namydlit je do země a čekat co bude. To není počítačová gamesa. A tady asi nikdo nemá Norimberský trychtýř. Těžko Vám bude někdo popisovat kompletní metodiku pěstování... celý příspěvek >
Struna na křovinořez, 25.5.2010
Struna je vyrobená z polyamidu (silon) jehož nectností je navlhavost. Čím je ale vlhčí, tím je houževnatější. Při výrobě struny nesmí žádnou vlhkost obsahovat, pěnil by. Tedy čerstvě vyrobená struna neobsahuje vlhkost a je  - relativně křehká.... celý příspěvek >
MTD, 24.5.2010
Jestli umíte základní diagnostiku příčiny nefunkčnosti motoru, tak ji udělejte. Jestli ne, zavolejte mechanika. Na dálku to nikdo nepozná.
Prvé plody, 23.5.2010
Neřešte co není problém. Jednu něco sežere, druhá spadne sama a když náhodou ta jedna zůstane, určitě stromek nezruinuje.
Uhorky, 23.5.2010
Bakteriové vadnutí. Někdy pomůže v začátku, když se to chytí, zalití a postřik Previcurem. Jinak je konec, léčit se to nedá. Mě taky letos okurky vadnou jak o závod.
Růže - zčervenaly listy, nekvete, 23.5.2010
Podle dotazu usuzuji, že požadujete květ od okamžiku, kdy růže začne rašit a trvale zelené listy. To nesplní žádná růže, zvláště ne pnoucí. Tedy vykopejte.
Využití benzinu Speciál 91, 22.5.2010
Oprvdu nevím, zda to má význam. Ale budiž. Křovinořez OM 722s, Vari Jikov, Pila Sachs-Dolmar 102, sekačka Mountfield nějaká itálie, motor BS. Vše nakupováno plusmínus v období před a krátce po velkém třesku. Oleje nejčastěji Mogul TS, nebo TSF,... celý příspěvek >
Využití benzinu Speciál 91, 21.5.2010
Nechávám zcela proti předpisům přes zimu v nádržkách zbytky benzínu. Zjara doleju novým. Nemám žádné problémy s chodem motorů ani v dubnu ani v žádný jiný měsíc, všechny strojky jdou do otáček jak potřebuju.
Radiaca páka na vari, 18.5.2010
Uvidíme, co na to JS. Můj názor. Mechanik sluchem pozná prd, i kdyby měl absolutní generální sluch. Tolik času by mu to sáhnutí měrkou neubralo, tolik ventilů tam zas není (neznám konstrukci). Pokud jde o vliv seřízení ventilů na výkon, běžné... celý příspěvek >
Nejsladší třešeň, 17.5.2010
S takovým měřením jsem se v žádné pomologii nesetkal. Pokud hledáte na pálenku, asi nejsladší budou pozdní srdcovky. Myslím, že dětem to bude docela jedno, budou to chroustat ještě zelené a hořké.
Lišejník a řasa na stromech a keřích, 17.5.2010
Vykácet stromy porostlé lišejníkem je pro mě docela novina. Můžete to nějak upřesnit?
Kvalitní český česnek, 16.5.2010
Ono "degeneruje" asi opravdu není to nejsprávnější slovo, ale lepší mě nenapadá. K česneku asi tolik. Šlechtitelé: "Kupujte Český česnek, je takový a makový, vyšlechtili jsme ho pro Vás." Zahrádkáři prodejcům: "Máte sadbu česneku? Máte jarní česnek?"... celý příspěvek >
Nejatraktivnější stromy, 16.5.2010
Prosím ctěné publikum, aby si povšimlo, jak hezky vypadá v pozadí listnatý porost oddělující přirozeně zahradu od pole.. A jak... (doplňte libovolné ošklivé slovo) to bude vypadat, až ty tůje dorostou a majitel je každý rok bude muset několik dnů... celý příspěvek >
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 16.5.2010
Ale na tom není přece co vymýšlet. Generace zahradníků to vymyslely před námi. My to můžem s výhodou využít. Chápu, že Vás počasí irituje, mě taky, ale platí tu Cimrmanova zásada nesouhlasu. Občas snívám, jak by bylo krásně v Korutanech, ale to bych... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika