|
Příspěvky uživatele - 147.108
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Struna na křovinořez, 25.5.2010 To už zabíháme do zbytečných podrobností. Zkráceně. Vlákno se na soustavě kladek postupně natahuje až dojde k "přerovnání" molekul. Srovnají se podélně a vlákno získá pevnost a pružnost. |  | Úplný amatérský začátek, 25.5.2010 Vážený, ale takhle se to nedělá. Rozhodnout, že budu vinařit, nakoupit sazenice, namydlit je do země a čekat co bude. To není počítačová gamesa. A tady asi nikdo nemá Norimberský trychtýř. Těžko Vám bude někdo popisovat kompletní metodiku pěstování... celý příspěvek > |  |
|  | Struna na křovinořez, 25.5.2010 Struna je vyrobená z polyamidu (silon) jehož nectností je navlhavost. Čím je ale vlhčí, tím je houževnatější. Při výrobě struny nesmí žádnou vlhkost obsahovat, pěnil by. Tedy čerstvě vyrobená struna neobsahuje vlhkost a je - relativně křehká.... celý příspěvek > |  | MTD, 24.5.2010 Jestli umíte základní diagnostiku příčiny nefunkčnosti motoru, tak ji udělejte. Jestli ne, zavolejte mechanika. Na dálku to nikdo nepozná. |  | Prvé plody, 23.5.2010 Neřešte co není problém. Jednu něco sežere, druhá spadne sama a když náhodou ta jedna zůstane, určitě stromek nezruinuje. |  | Uhorky, 23.5.2010 Bakteriové vadnutí. Někdy pomůže v začátku, když se to chytí, zalití a postřik Previcurem. Jinak je konec, léčit se to nedá. Mě taky letos okurky vadnou jak o závod. |  | Růže - zčervenaly listy, nekvete, 23.5.2010 Podle dotazu usuzuji, že požadujete květ od okamžiku, kdy růže začne rašit a trvale zelené listy. To nesplní žádná růže, zvláště ne pnoucí. Tedy vykopejte. |  | Využití benzinu Speciál 91, 22.5.2010 Oprvdu nevím, zda to má význam. Ale budiž. Křovinořez OM 722s, Vari Jikov, Pila Sachs-Dolmar 102, sekačka Mountfield nějaká itálie, motor BS. Vše nakupováno plusmínus v období před a krátce po velkém třesku. Oleje nejčastěji Mogul TS, nebo TSF,... celý příspěvek > |  | Využití benzinu Speciál 91, 21.5.2010 Nechávám zcela proti předpisům přes zimu v nádržkách zbytky benzínu. Zjara doleju novým. Nemám žádné problémy s chodem motorů ani v dubnu ani v žádný jiný měsíc, všechny strojky jdou do otáček jak potřebuju. |  | Radiaca páka na vari, 18.5.2010 Uvidíme, co na to JS. Můj názor. Mechanik sluchem pozná prd, i kdyby měl absolutní generální sluch. Tolik času by mu to sáhnutí měrkou neubralo, tolik ventilů tam zas není (neznám konstrukci). Pokud jde o vliv seřízení ventilů na výkon, běžné... celý příspěvek > |  |
|  | Nejsladší třešeň, 17.5.2010 S takovým měřením jsem se v žádné pomologii nesetkal. Pokud hledáte na pálenku, asi nejsladší budou pozdní srdcovky. Myslím, že dětem to bude docela jedno, budou to chroustat ještě zelené a hořké. |  | Lišejník a řasa na stromech a keřích, 17.5.2010 Vykácet stromy porostlé lišejníkem je pro mě docela novina. Můžete to nějak upřesnit? |  | Kvalitní český česnek, 16.5.2010 Ono "degeneruje" asi opravdu není to nejsprávnější slovo, ale lepší mě nenapadá. K česneku asi tolik. Šlechtitelé: "Kupujte Český česnek, je takový a makový, vyšlechtili jsme ho pro Vás." Zahrádkáři prodejcům: "Máte sadbu česneku? Máte jarní česnek?"... celý příspěvek > |  | Nejatraktivnější stromy, 16.5.2010 Prosím ctěné publikum, aby si povšimlo, jak hezky vypadá v pozadí listnatý porost oddělující přirozeně zahradu od pole.. A jak... (doplňte libovolné ošklivé slovo) to bude vypadat, až ty tůje dorostou a majitel je každý rok bude muset několik dnů... celý příspěvek > |  | Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 16.5.2010 Ale na tom není přece co vymýšlet. Generace zahradníků to vymyslely před námi. My to můžem s výhodou využít. Chápu, že Vás počasí irituje, mě taky, ale platí tu Cimrmanova zásada nesouhlasu. Občas snívám, jak by bylo krásně v Korutanech, ale to bych... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|