|
Velikonoční výzdoba, 28.3.2010  na zahrádce už sedí zajíčkové, visí vajíčka a všechno to hlídá náš pejsek Damián |
 |
Poradíte, co je to za kytku?, 28.3.2010 podívejte se na Hlíznaté květiny |
 |
|
 |
Poradíte, co je to za kytku?, 28.3.2010 Když už do nádoby tak do nějaké větší třeba do nějakého kbelíku, do truhlíku se nehodí a postavit ji na zem, jak píše Lída opravdu je hezčí se na ní dívat shora |
 |
Neznáte někdo název této rostliny?, 28.3.2010 Je to Nicandra- v tržnici v Holešovicích to prodávali jako rostlinu proti mšicím já jsem si ji zasadila do skleníku moc se jí tam líbilo rostla jako divá a příští rok se mi objevila různě po zahradě je z ní spousta semínek a je to pěkná rostlina ale... celý příspěvek > |
 |
Rozluštím záhadu se jménem rostliny?, 27.3.2010 Nevím jestli tahle rostlina odpuzuje krtka.ale já jem si na krtky koupila na Karláku v Praze-odpuzovač krtků je to na solární energii zapíchnete to do záhonu a ono to po určitých intervalech píská a také mám na zahradě několik větrníčků a krtek u mě... celý příspěvek > |
 |
Zasazení kany, 27.3.2010 já jsem ji také vyndala minulý týden, přesadila, a nechala kousek vyčnívat, dala na okno a už mi také raší, ještě ji nechám kousek poporůst, a potom dosypu zem. |
 |
Mladý durman, co s ním?, 27.3.2010 Ty fotky -nádhera.moc pěkné.Jak je stěhujete na zimu, musí být dost těžké? |
 |
Nocenka, 27.3.2010  já pěstuji nocenky ze semínek i z lonských"mrkviček"ty přezimuji ve sklepě v písku, Rostliny jsou větší a rychleji vyrostou a vykvetou.květy nádherně voní nejlepší je zasadit tam kde večer sedíte.Můžou se pěstovat i v nádobách je to hezká... celý příspěvek > |
 |
Rostliny vhodné do stínu a vlhké půdy, 27.3.2010 nejlepší budou bohyšky.,je spousta odrůd, různě vybarvených a mají rádi stín a vlhko a navíc když vám tam padá sníh ze střechy tak bohyškám se nic nestane protože na zimu jsou bez listů a vyrazí až když je po sněhu. dobré rostliny do stínu jsou také... celý příspěvek > |
 |
Nevybarvené netřesky, 27.3.2010 Na jaře a na slunci se zase vybarví |
 |
|
 |
Založení skalky před plotem - východní strana z kopce, 27.3.2010  já mám skalku nebo spíš skalkové záhony před plotem už asi šest let a zatím nikdo nic nezničil, záleží kde bydlíte.V jednom příspěvku je proč dělat skalku před plotem-jenom tak-pro radost |
 |
Hortenzie, 27.3.2010  já na zimu na ně nasypu listí, na jaře přisypu rašelinu a hnojím hnojivem na hortenzie a k modrým přidávám ještě hnojivo na modré hortenzie na jaře ostřihám jenom suché květy.V létě potřebují hodně zalévat.Kvetou mi krásně mám je u západní zdi. |
 |
Číhání na jaro, 27.3.2010  tak jaro už je tady a takhle to kvete u me na zahrádce |
 |
Dosny, 15.3.2010 dáváte už ted narašit dosny? Dana |
 |
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 15.3.2010 tak dneska jsem vysypala z velikánské nádoby dosny v které už je mám třetí rok a je čím dál tím těžší a na zimu už mi dělá problém je stěhovat do sklepa, rozdělila jsem je do čtyř kbelíčků a začnu zalévat.dala jsem také narašit begonie... celý příspěvek > |
 |