Příspěvky uživatele - 19.216

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Velikonoční výzdoba, 28.3.2010 Obsahuje fotku
na zahrádce už sedí zajíčkové, visí vajíčka a všechno to hlídá náš pejsek Damián
Poradíte, co je to za kytku?, 28.3.2010
podívejte se na Hlíznaté květiny
Poradíte, co je to za kytku?, 28.3.2010
Když už do nádoby tak do nějaké větší třeba do nějakého kbelíku, do truhlíku se nehodí a postavit ji na zem, jak píše Lída opravdu je hezčí se na ní dívat shora
Neznáte někdo název této rostliny?, 28.3.2010
Je to Nicandra- v tržnici v Holešovicích to prodávali jako rostlinu proti mšicím já jsem si ji zasadila do skleníku moc se jí tam líbilo rostla jako divá a příští rok se mi objevila různě po zahradě je z ní spousta semínek a je to pěkná rostlina ale... celý příspěvek >
Rozluštím záhadu se jménem rostliny?, 27.3.2010
Nevím jestli tahle rostlina odpuzuje krtka.ale já jem si na krtky koupila na Karláku v Praze-odpuzovač krtků je to na solární energii zapíchnete to do záhonu a ono to po určitých intervalech píská a také mám na zahradě několik větrníčků a krtek u mě... celý příspěvek >
Zasazení kany, 27.3.2010
já jsem ji také vyndala minulý týden, přesadila, a nechala kousek vyčnívat, dala na okno a už mi také raší, ještě ji nechám kousek poporůst, a potom dosypu zem.
Mladý durman, co s ním?, 27.3.2010
Ty fotky -nádhera.moc pěkné.Jak je stěhujete na zimu, musí být dost těžké?
Nocenka, 27.3.2010 Obsahuje fotku
já pěstuji nocenky ze semínek i z lonských"mrkviček"ty přezimuji ve sklepě v písku, Rostliny jsou větší a rychleji vyrostou a vykvetou.květy nádherně voní nejlepší je zasadit tam kde večer sedíte.Můžou se pěstovat i v nádobách je to hezká... celý příspěvek >
Rostliny vhodné do stínu a vlhké půdy, 27.3.2010
nejlepší budou bohyšky.,je spousta odrůd, různě vybarvených a mají rádi stín a vlhko a navíc když vám tam padá sníh ze střechy tak bohyškám se nic nestane protože na zimu jsou bez listů a vyrazí až když je po sněhu. dobré rostliny do stínu jsou také... celý příspěvek >
Nevybarvené netřesky, 27.3.2010
Na jaře a na slunci se zase vybarví
Založení skalky před plotem - východní strana z kopce, 27.3.2010 Obsahuje fotku
já mám skalku nebo spíš skalkové záhony před plotem už asi šest let a zatím nikdo nic nezničil, záleží kde bydlíte.V jednom příspěvku je proč dělat skalku před plotem-jenom tak-pro radost
Hortenzie, 27.3.2010 Obsahuje fotku
já na zimu na ně nasypu listí, na jaře přisypu rašelinu a hnojím hnojivem na hortenzie a k modrým přidávám ještě hnojivo na modré hortenzie na jaře ostřihám jenom suché květy.V létě potřebují hodně zalévat.Kvetou mi krásně mám je u západní zdi.
Číhání na jaro, 27.3.2010 Obsahuje fotku
tak jaro už je tady a takhle to kvete u me na zahrádce
Dosny, 15.3.2010
dáváte už ted narašit dosny? Dana
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 15.3.2010
tak dneska jsem vysypala z velikánské nádoby dosny v které už je mám třetí rok    a je čím dál tím těžší a na zimu už mi dělá problém je stěhovat do sklepa, rozdělila jsem je do čtyř kbelíčků a začnu zalévat.dala jsem také narašit begonie... celý příspěvek >
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika