|
Příspěvky uživatele - 44.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Solo nebo Stihl, 15.10.2010 Spotřební materiál je u obou pil běžně dostupný (svíčky, filtry, řetězová kola, řezné soupravy a pod.) Stihl je výjimka v tom, že má řeznou soupravu 1,6mm, což není tak běžné u jiných prodejců, jako 1,5 mm, která je např. na HQ, Dolmaru, Solu, Jon a... celý příspěvek > |  | Solo nebo Stihl, 14.10.2010 Předpokládám, že jste myslel MS 270 a PS 500. Popis těchto pil mezi sebou jsem vkládal vícekrát a je možné si to dohledat. Já bych volil PS 500 proto, že konstrukčně je to profi pila, která je stejná jako PS 4600/5000, pouze je rozdíl v hmotnosti a... celý příspěvek > |  |
|  | Solo nebo Stihl, 14.10.2010 Mě o vyšších vibracích informoval sám prodejce Solo, což jsem ocenil, neboť poskytl přesné informace. Jinak je možné si údaje zjistit na stránkách firmy Solo, nebo v návodech. Zajímavý a podstatný je otáčkový rozsah motorů. Např. i profi 644, která... celý příspěvek > |  | Solo nebo Stihl, 14.10.2010 Vážený hoste 98136, jak můžete někoho posuzovat a hodnotit, když sám jste vytvořil pouze pár řádek, které Vám udělaly radost? Je zřejmé, že chcete otočit směr diskuze jinam a těšíte se, až se zde budou dohadovat zastánci různých značek. Tak jsme dva,... celý příspěvek > |  | Solo nebo Stihl, 12.10.2010 Z posledně jmenovaných pil je nejvhodnější volba profi MS 260. MS 270 je farm s menší výbavou, ale o dost vyšší spotřebou. Solo 646, 652 jsou lehké farm pily, které mají hmotnost sníženou kombinovanou skříní plast spodní část/ kov horní část - v... celý příspěvek > |  | Husqarna 455e, 2.10.2010 Některé přípravky jsou zde - pro představu. Je možné to přizpůsobit dané spojce, možností je víc. Hlavní je bezpečně zablokovat píst. |  | Husqarna 455e, 1.10.2010 MS 290 je starý typ, je to robustní těžká pila, ale zřejmě za dobrou cenu. MS 270/280 jsou stejné modely, jen se liší výkonem a u 280i je inteligentní řízení motoru, což je proti 270 plus v nižší spotřebě, která je u 270 vysoká. Oba modely mají Mg... celý příspěvek > |  | Husqarna 455e, 1.10.2010 Podívejte se sem, dle typu spojky se dá takový klíč udělat, nebo je na spojce matice na povolení. Zde použili zajištění pístu nylonovým lankem. |  | Husqarna 455e, 1.10.2010 Ze staré svíčky odstraníte izolátor (pozor na oči) a vlastně všechno, až zůstane jen závit s otvorem uprostřed. Do otvoru vsunete šroub, změříte potřebnou délku, která má být proti pístu, tu Vám mohu změřit podle původního čepu, zajistíte kontra a... celý příspěvek > |  | Husqarna 455e, 1.10.2010 Nejprve bych Vás chtěl upozornit, že pokud máte pilu v záruce, může se stát, že záruku můžete ztratit nesprávným postupem při opravě. Pokud jste si toho vědom, tak jednak se dá čep zakoupit, potom se dá celkem snadno udělat z použité zapalovací... celý příspěvek > |  |
|  | Ostřička pilových řetězů Güde 2500 , 30.9.2010 Třeba zde |  | Husqarna 455e, 30.9.2010  Na přiložených obrázcích máte olejové čerpadlo 455e (pouze je rozdíl v tom, že na modelu 455e je bez regulace průtoku, je to stejný seznam dílů s 460) a potom odvzdušnění olejové nádržky. Pokud vytéká olej u nové pily, tak jsou to 2 možnosti, je to... celý příspěvek > |  | Dolmar 112 versus Stihl 024, 29.9.2010 Nebudu popisovat proč ne použitou pilu, stejně neznám stav. Obě pily byly spolehlivé ve své době oblíbené. MS 024 se snad ani nedovážela, setkal jsem se s 026 a 260, 024 je jejich slabší verze 2kW. Na silnější dřevo bych vzal SD 112 má vyšší objem a... celý příspěvek > |  | Husqarna 455e, 29.9.2010 Je rozdíl v tom, že vyrábí - resp. skládá ve Švédsku, ale i jinde a vozí díly z celého světa? Už to zde bylo mnohokrát, není důležité kde, ale kdo ručí za kvalitu a výrobek jako takový. Mě vůbec nevadí, když koupím značkový fotoaparát a má... celý příspěvek > |  | Motorová pila Dolmar PS 45/35, 28.9.2010 Já bych vybíral ke Stihlu Stihl, ale asi máte nějaký důvod. Obě pily jsou dost podobné v základní konstrukci motoru. Je to stejná konstrukce, jako u MS 310. Válec je v jednom kuse s horní částí klikové skříně a spodní část uzavírá víčko - vše kovové.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|