|
Příspěvky uživatele - 224.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Houba na ořešáku, 3.1.2012  Dobrý den všem, rád bych se dozvěděl co mi to vyrostlo na ořesáku. Poznáte někdo tuto houbu. |  | Roční zaštěpená meruňka - řez?, 7.3.2011  Dobrý den, chtěl bych požádat o radu. Loni jsem narouboval na semenáč meruňky meruňku. To by až tak nebyl problém, pěkně se to uchytilo a roste to až se divím. Nechal jsem tři větve, jak je vidět na fotce. No ale můj dotaz zní. Uříznout dvě větve a... celý příspěvek > |  |
|  | Choroba meruňky?, 31.10.2010 A jak proti broukovi bojovat? Jaky postřik nasadit? |  | Choroba meruňky?, 30.10.2010 Že se nemají hnojit, jsem četl někde tady v diskuzích... Jinak prořezem si vědom su, akorát bych ho nechal už asi na jaro. A půda rozhodně není zavodněná, spíš bych řekl že naopak. Meruňky jsou vysazené ve svahu a spíše v pískové půdě. |  | Choroba meruňky?, 30.10.2010  Ještě jsem zapomněl na další obrázek, tak tady je.. |  | Choroba meruňky?, 30.10.2010  Dobrý den všem, chtěl bych vás všechny požádat o radu. Na zahradě mám už léta pár stromků meruněk, ovšem s vyjímkou asi dvou roků stromky ne a ne rodit. Každý rok tak jednu dvě meruňky maj, ale to je vše. Meruňka, viz. obrázky, vypadá bídně, ale... celý příspěvek > |  | Reva a vápno, 25.2.2010 Dobry den, chtel bych se poradit jak reva snasi vapno? Mam revu v zahrade, kde ale udrzuji travnik, jen kolem revy, cca 20cm okopavam, aby tam trava nerostla. Kvuli mechu v trave bych travnik povapnil, ale neuskodi to stromecku? Mockrat dekuji za... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|