Příspěvky uživatele - 224.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Houba na ořešáku, 3.1.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den všem, rád bych se dozvěděl co mi to vyrostlo na ořesáku. Poznáte někdo tuto houbu. 
Roční zaštěpená meruňka - řez?, 7.3.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěl bych požádat o radu. Loni jsem narouboval na semenáč meruňky meruňku. To by až tak nebyl problém, pěkně se to uchytilo a roste to až se divím. Nechal jsem tři větve, jak je vidět na fotce. No ale můj dotaz zní. Uříznout dvě větve a... celý příspěvek >
Choroba meruňky?, 31.10.2010
A jak proti broukovi bojovat? Jaky postřik nasadit?
Choroba meruňky?, 30.10.2010
Že se nemají hnojit, jsem četl někde tady v diskuzích... Jinak prořezem si vědom su, akorát bych ho nechal už asi na jaro. A půda rozhodně není zavodněná, spíš bych řekl že naopak. Meruňky jsou vysazené ve svahu a spíše v pískové půdě.
Choroba meruňky?, 30.10.2010 Obsahuje fotku
Ještě jsem zapomněl na další obrázek, tak tady je..
Choroba meruňky?, 30.10.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den všem, chtěl bych vás všechny požádat o radu. Na zahradě mám už léta pár stromků meruněk, ovšem s vyjímkou asi dvou roků stromky ne a ne rodit. Každý rok tak jednu dvě meruňky maj, ale to je vše. Meruňka, viz. obrázky, vypadá bídně, ale... celý příspěvek >
Reva a vápno, 25.2.2010
Dobry den, chtel bych se poradit jak reva snasi vapno? Mam revu v zahrade, kde ale udrzuji travnik, jen kolem revy, cca 20cm okopavam, aby tam trava nerostla. Kvuli mechu v trave bych travnik povapnil, ale neuskodi to stromecku? Mockrat dekuji za... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika