Příspěvky uživatele - 180.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sněhová fréza Husqvarna, 2.2.2010
"při té příležitosti stáhnul zepředu bunker závitovou tyčí 8 mm a křídlovými maticemi přes gumové podložky" podobné řešení mě taky napadlo, ale nepřekáží ta závitová tyč hrnoucímu se sněhu?
Sněhová fréza, 2.2.2010
"Bunker je měkký a větší záběr ho deformuje, takže občas vapadne šněk z ložisek" to se mi dnes stalo u Jonsereda 2106. Bohužel mi při té příležitosti spadnul klínový řemen, co šnek pohání. Zasekl se mezi řemenici a krycí plech. Kvůli opravě... celý příspěvek >
Za kolik prodat slivovici, 2.2.2010
Tak to máte můj obdiv za ty sklizené trnky a vše kolem nich. Pravé trnkovici neříkám nijak, protože jsem je nikdy nečesal a jak se znám, ani bych to nedělal. Mám přes 400 stromů švestek, takže se surovinou na slivovici nemám celkem problém.... celý příspěvek >
Vari oborávač brambor, 2.2.2010
Dobrý den. Tento nosič vlastním a skutečně ta špice je litinová. Odhrnovací plazy jsou z plechu a jsou stavitelné do strany. Myslím si ale, že úplně stejnou práci udělá radlice vyrobená z plechu. Toto zařízení se moc neopotřebovává. Za sebe ale... celý příspěvek >
Za kolik prodat slivovici, 2.2.2010
Dobrý den. Trnka obecná, takto Prunus spinosa je poměrně běžný keř plodící malé, tmavomodré kulaté peckovice, které po přemrznutí sládne. Je možné, že si někdo dá tu práci a založí z tohoto kvas. Ale v běžné mluvě je pod názvem trnka myšlena švestka.... celý příspěvek >
Přísavník a loubinec, 1.2.2010
Trošku ještě jinak. Parthenocissus je rozhodně loubinec, zrovna tak jako Ampelopsis. Loubinec je správný název, přísavník je jen běžně používané. Nic víc. Viz. V. Hurych. Okrasné dřeviny pro zahrady a parky. Stanislaw
Prisavnik petiprsty vs. psi vino, 1.2.2010
Pro kocoura bude bezpečná jakákoli rostlina i sebevíc jedovatá. Viděl jsem mraky jedovatých rostlin, ale ještě žádnýho kocoura, který by nějakou požil a potom by uhynul. Prostě to tak příroda zařídila. Stanislaw
Označovacie štítky, 31.1.2010
Dobrý den. Možná to bude znít kuriozně, ale zatím pro mě nejlepší je tužka na obočí. Jinak jakákoli měkká tužka. Dá se taky koupit tužka na sklo, taky ji mám a používám už hodně dlouho. Stanislaw
Kdo zná tuhle kytičku?, 29.1.2010
Dobrý den. Řekl bych, že je to narychlená Campanula poscharskyana. Poměrně běžná skalnička. Ale úplně si jistý nejsem, už hůř vidím. Stanislaw
Použití Jiaogulanu, 29.1.2010
Jiaogulan je gynostema pětilistá a čerstvé lístky pojídám za syrova, mají osvěžující chuť a pro organismus tonizující účinek bylinář Vláďa
Chci si koupit sekačku, prosím poraďte, 29.1.2010
Paní Mervartová. Já jsem si sekačku v tomto obchodu koupil už před mnoha lety. Dodnes a to bych rád zdůraznil, nebyl vůbec žádný problém. A je to normální sekačka. Záběr tuším 51cm, hořčíkový skelet. Seču pravidelně plochu přes 2000m2 a pokud není... celý příspěvek >
Okousané jabloně, 27.1.2010
Možná je to dobré na hodně slabé stromky, ale mám stromy vysazené i 7 roků a mám je obalené stále. Zajíci jsou při chuti furt. Můžete mi věřit, že jsem vyzkoušel hodně chrániček, ale dle mého je nejlepší černé plastové pletivo, které se samo stáčí do... celý příspěvek >
Jste také fandové do bylinek?, 25.1.2010
Paní Eleno příliš mnoho věříte tomu co se píše. S brutnákem to tak zlé zas není obsahuje pouze málo pyrolizidiových alkaloidů o kterých se tvrdí že jsou karcinogenní. Všechny rostliny z drsnolistých obsahují pyrolizidiové alkaloidy např.kostival,... celý příspěvek >
Zakládání foliovníku, 19.1.2010
Dobrý den paní Zbranková. Měl jsem pár pořádných fóliáků a ani jeden neměl podezdívku. Nebyl pro to důvod. Jeden byl celý posazený na rámu s vinklů a na to se našroubovala kulatina, dlouhá jen 15cm a na ni se nasunuly ty oblouky. U druhého jsme... celý příspěvek >
Množení a řízkování tůjí, 18.1.2010
Spousty čarověníků je možné množit řízkováním, není to problém. Třeba smrky. Nezakoření borovice. Spíš jde o to, zda si zachovávají ten růst, pro který jsou množeny. Je to na delší povídání. Stanislaw
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika