|
Příspěvky uživatele - 0.20
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dýně - prosba o radu, 4.8.2009  Přidávám fotky těch svých dýní, jak jsem psala.Pokud někdo budete vědět, co je to za druh, klidně pisněte, docela by mě to zajímalo.Díky, Jana |  | Dýně - prosba o radu, 3.8.2009 Já bych také chtěla poradit, kdy začít sklízet.Je začátek srpna, vysadila jsem je stylem pokus omyl asi v březnu a roste a plodí jako šílená.Už zakryla celý kompost a začíná se táhnout dál.Už bych jí klidně i vykopla, jen jestli to není brzo, aby... celý příspěvek > |  |
|  | Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 19.6.2009  Také se Vám pochlubím svými petůnkami, které letos pěstuji jako začátečník.Jejich květy jsou veliké jako dlaň a nádherně voní... |  | Petunie - jak docílit pěkného růstu a bohatost květů?, 10.4.2009 já si zrovna dneska koupila petunie v Obi i s truhlíky a užje mám na oknech.Taky bych docela uvítala nějaké rady, protože jsem začátečník, takže... šup sem s odpověďmi, už se těším. |  | jak pěstovat hyacinty?, 4.3.2009 nevím, pěna se už znova neukázala, zato mi všech 5 cibulí uhnilo.Dneska jsem je vytáhla z půdy a dala sušit na sluníčku.Jsou úplně měké, rozbřidlé.To už asi nezachráním, že? Sice mají ještě šupinky, ale uvnitř jsou úplně měkké a některé nemají ani... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|