|
Příspěvky uživatele - 105.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Roubování čarověníků, 6.3.2010 Dobrý den,
prosím v jaké podobě se prodávají v zahradnictví čarověníky? Jedná se pravděpodobně o zakořeněné rostliny - ale jak u malých rostlin poznám, že jde o čarověník? Domnívala jsem se, že čarověník - roub - musím hledat v... celý příspěvek > |  | Begonie multiflora, 2.3.2010 Už jsem zasadila hlízky různobarevných begonií (celkem 6 druhů) které jsem objednala a na dobírku obdržela z Pardubic - L. Urx, Bego-Begonia. Už se mohu zase z něčeho nového těšit. Je jaro (téměř) mám plný byt různých sazenic... celý příspěvek > |  |
|  | Povíjnice - Haevy blue?, 23.2.2010 Už jsem spokojená - dostala jsem v OBI Brno semena povíjnice Heavenly blue (na obrázku žlutý střed) a Blue Star ( na obrázkučervený střed).
Azur už roste - nová semena zaseji doma až koncem... celý příspěvek > |  | Povíjnice - Haevy blue?, 19.2.2010 Děkuji, ale myslím, že jde fakt o povíjnici Heavenly blue, kterou ale nemohu v obchodech objevit. Už jsem koupila a dokonce doma nasela Azur a povíjnici nachovou, ale myslím, že květy jsou menší a ne tak výrazné (určitě doma všechny přerostou a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|