Příspěvky uživatele - 39.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vitánie snodárná, 21.2.2010
Witánie snodárná – ASHWAGANDHA (Withania somnifera) Jedná se o základní posilování tonikum v Ájurvédě použitelná pro cokoli od celková slabost, revmatismus, nespavost, neplodnost, impotence a "slabost mysli." Účinky na... celý příspěvek >
Řez kaliny, 30.8.2009
Dobrý den, mám na zahradě tuto kalinu (roseum) na chatě už 35 let. Roste tam jak se zasadila, už je vysoká skoro čtyři metry, nikdy se nestříhala, kromě květů do vázy, a stále přirůstá. V květnu je vždy úplně obalená. Není sice na kmínku, přesto je... celý příspěvek >
Jedle kavkazská, 16.7.2009
Dobrý den, chci se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost se staršími exempláři jedle kavkazské. Mám na zahradě jednu asi 40 let starou, které bohužel zaschla špička a dvě patra větví pod ní, jinak přirůstá docela dobře. Nevím jestli se z toho může... celý příspěvek >
Šarka a lidský organismus, 24.5.2009
Je pravda že, šárka lidem neškodí, ale je to infekční pro zdravé švestkové stromy.Proto je nutné všechny napadené stromy pokácetaby se nemoc přestala šířit dál a vysadit rezistentní odrůdu.
Hnědnutí malých plodů, 10.5.2009
Dobrý den, poradil by jste mi někdo? Mám třetím rokem broskvoň Redhaven a plody asi 4mm velké mi začínají hnědnout. Mám strach, že i upadnout. Nevíte, co je to za nemoc a případně jak mám plody zachránit?Moc děkuji.
Jedle kavkazská, 28.4.2009
Děkuji za odpověď. U nás by mohl být problém spíše opačný, protože soused si vybudoval septik vedle hradby, cca. 12 metrů od jedle. Mohl sice porušit některý z kořenů, ale nemyslím si, že by to byla hlavní příčina. Někde jsem se dočetl, že tyto... celý příspěvek >
Jedle kavkazská, 26.3.2009
Dobrý den, mám na zahradě 40 let starou kavkazskou (nordmanskou) jedli. Před dvěma lety ji proschla špička a celkově už není tak hustá, jako dříve. Loni jí začly větvě v horní části opět na koncích přirůstat, ale samotná vrchní část je suchá. Spodní... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika