|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Doporučte strunu, která se nespéká, 11.9.2008 Nevím, kdo tady prosazuje svou pravdu :))), z mého pohledu jsem nechtěl dál popisovat to, co si myslím a známý tam navíc napsal a přeposlal mi odpověď. Tím mi nestranně pomohl. Odpověděli i s podpisem - pouze ten jsem umazal.... celý příspěvek > |  | Elektrická řetězová pila, 11.9.2008 Kompletní technické údaje, včetně úrovně vibrací jsou na dolmar.de a viz. návod na daný přístroj - technická data v návodu. Zásadní rozdíl ES 21xx a HQ 321 je v lehké kovové převodové skříni u Dolmaru, kde je uložen převod i hřídel... celý příspěvek > |  |
|  | Elektrická řetězová pila, 11.9.2008 Proti ES 21xx, které jsou profi se to moc nedá srovnávat. Ale jeden chatař v našem okolí ji má - dovezl si ji místo cirkulárky a je velmi spokojen. Asi byste měl pouze vyzkoušet, jak se pila drží. Motor do strany někomu značně vadí a nechce... celý příspěvek > |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 11.9.2008 Pánové, už mám odpověď ze Stihlu, je to jasné:
Vážený pane,
základem bezproblémového pouzívání poloautomatických a automatických strunových hlav je pouzití kvalitní znackové struny. Pri namotávání nové struny na cívku se musí jednotlivé... celý příspěvek > |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 11.9.2008 Kde jsem Vás urazil? Vy jste první začal srovnávat moje uvedené zkušenosti s tavením struny s nějakým přípravkem. Určitě jste věděl proč a co jste tím sledoval vzhledem k tavení struny na cívce? Moje verze je stále stejná, na strunu... celý příspěvek > |  | Olej Stihl, 10.9.2008 Tak v pořádku - návod Vám to upřesňuje. Jen vysvětlím to chlazení. Myslel jsem snížit/zohlednit zátěž motoru tak, aby motor neběžel v nízkých otáčkách a ještě s velkým odporem.Např. dlouhé stoupání při kterém motor postupně ztrácí... celý příspěvek > |  | Olej Stihl, 10.9.2008 Je to tak, tyto oleje již nejsou tak karbonizující v motorech, jako dřívější oleje. Přesto větší množství oleje dlouhodobě v benzínu není nutné a olej se spaluje, co se nespálí, zanese motor - hlavně spalovací komora a horní plocha pístu,... celý příspěvek > |  | Olej Stihl, 10.9.2008 Já vím, že M2T byl jen chvilku, to jste již dříve vysvětloval. Proto nyní to nebudeme tím komplikovat. Obecně takový motor, jaký používáte bude mít problémy s karbonováním, neboť právě to používání při nižších otáčkách způsobuje horší vyplachování -... celý příspěvek > |  | Olej Stihl, 10.9.2008 Ano, je to pravda. Jen upřesním, že olej Stihl - červený se běžně používá do profi pil, které mají max. otáčky 14000 i více. Jeho otáčkový faktor je vyšší, neboť takový olej by výrobce nedoporučil na hranici mazaní a udržitelnosti filmu na... celý příspěvek > |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 10.9.2008 Pokud neochvějně věříte své teorii, tak nic proti, ale nesrovnávejte to s nějakým přípravkem, neboť to mi připadá, že došly již tak chabé a nesmyslné argumenty. Ale k věci, zkuste svoji verzi vysvětlení napsat některému výrobci těchto... celý příspěvek > |  |
|  | Doporučte strunu, která se nespéká, 9.9.2008 Asi tak, nejlepší je to zkusit, jako se vším. Dobrou . |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 9.9.2008 Ale vždyť to spolu přímo souvisí, kdy se zvýší vibrace, úhel ohybu struny? Když poklesnou otáčky pod zatížením. Dále hodně záleží na tom, jak dlouho vydrží struna - vzhledem k opotřebení tím co seče - bez nutnosti obnovení - prodloužení.... celý příspěvek > |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 9.9.2008 Nemá cenu se dohadovat, asi tu Vaši teorii budete obhajovat stále. Přesto zauvažujte nad tím, jestli se na navinuté cívce může struna posunovat stejně, jako její konec na prvním závitu před vstupem do průchodky - maximálně se... celý příspěvek > |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 9.9.2008 Důvod problému je stejný a mě to také dělala struna na el. strunové sekačce, když jsem ji přetížil, resp. použil ve vyšší trávě, nebo husté trávě. U těchto slabších strojů zejména je důležitý průměr struny a její správné navinutí -... celý příspěvek > |  | Benzin. motor - jak prodloužit životnost?, 9.9.2008 Své stránky nemám :)), ale kontakt mám pod J.S. Jak uvádíte popis přípravy směsi - délku skladování, tak je to jeden ze základů ochrany proti zvýšenému opotřebení motoru sníženou mazací funkcí staré směsi a mnohdy přímý důvod zadření... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|