|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Doporučte strunu, která se nespéká, 15.9.2008 Tak jsem si nechal pro zajímavost vypočítat (abych to nepopletl) odstředivou sílu struny. Vycházeli jsme při orientačním výpočtu z těchto hodnot. Hmotnost struny - 1gram, otáčky 10.000/5000, délka struny 20cm. Při otáčkách 10.000/ min je... celý příspěvek > |  | Nova pila - nelze nastartovat, 15.9.2008 Buď prodejce, nebo zkuste ještě použít pro danou teplotu motoru správný startovací postup. Studená pila - většinou klasika a není problém, teplá pila opět klasika. Ale nejproblematičtější jsou startovací postupy po vyjetí paliva a nebo po... celý příspěvek > |  |
|  | Doporučte strunu, která se nespéká, 14.9.2008 Můj názor je totožný s vyjádřením Technického oddělení Stihlu. Tím vysvětlením je řečeno vše. Od kvality struny po vlivy, které se zásadněji projeví u nekvalitní struny. Mě se struna netaví a netavila- sekl jsem a seču podle uvedeného... celý příspěvek > |  | Výměna oleje u motoru Honda GCV135E, 14.9.2008 CZ návod máte zde - www.vari.cz/res/data/008/001016.pdf. Potom případně doplním nejasnosti. |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 13.9.2008  Výborně, už jste u prvního závitu, je to přece jen pokrok od konce struny. Jen napište, ještě kolikrát to upravíte, než to zabalené do postupného uznání podáte. Pokud si dobře pamatuji, tak Vaše neměnná teorie je konec struny -... celý příspěvek > |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 13.9.2008 To víte, pokud jste se ptal tak, jako se prezentujete zde, tak se odpovědi asi nedočkáte. Známý se zeptal a druhý den byla odpověď, navíc jim ji nezpochybňoval dopředu. Ale teď vážně, opravdu nevím, jak daleko jste schopen zajít,... celý příspěvek > |  | Motorová pila Husgvarna 266, 12.9.2008 Tazatel je elektrikář a zapalování zapojil správně, ale chtěl si to ověřit, jen nevěděl proč jsou tam dráty navíc - G. Pokud se ještě ozve, tak mu mohu tlumočit Vaši naději na opravu topení, pokud v jeho předním držadle bude obvod... celý příspěvek > |  | Motorová pila Husgvarna 266, 12.9.2008 Povedlo se, pletly se mu tam dráty od G. Tak jsem mu poradil možnost oživení G, ale neví v jakém stavu jsou topné odpory na fóliích. To už záleží na proměření a podle stavu i chuti to zprovoznit. |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 12.9.2008 To si myslím taky, za předpokladu, že v běžných podmínkách bez oleje, bude skutečný rozdíl v kvalitní struně -pokud ta bude mít vyšší teplotní odolnost a v nekvalitní struně - zde se ten problém projeví více. Ale pokud strunu... celý příspěvek > |  | výběr profi křovinořezu, 12.9.2008 To máte naprostou pravdu, ale dotaz je na křovinořez. To, předpokládám tazatel ví, že každý stroj má svoje přednosti i omezené možnosti, nebo zápory. P. R.B. - souhlas, pouze třeba ty úpravy v natáčení hlavy - jak je to potom se zárukou, nebo to... celý příspěvek > |  |
|  | Motorová pila Husgvarna 266, 12.9.2008 My jsme si to nakonec vysvětlili po telefonu. To jen, abyste z toho neměl špatný pocit, že snaha je a odezva tazatele není :)). |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 12.9.2008 To s Vámi souhlasím p.R.B., jak jsem odkazoval na časopis Stihl, tak jsem tam o struně - její kvalitě a správném průměru psal, že je to obecně známá věc. To jen pro upřesnění, že toto bylo také zohledněno v minulých příspěvcích. Ale jen kvalitní... celý příspěvek > |  | Olej Stihl, 12.9.2008 V současné době se takové motory zabíhají provozem. Ten provoz musí zohledňovat stav motoru - tedy že je v záběhu - to jsem Vám popsal. Nepřetěžovat, tím nepřehřívat a kvalitně mazat. |  | výběr profi křovinořezu, 12.9.2008 S tím natočením jsem to nemyslel, že to lze teoreticky, ale že to tam je a výrobce označil úhly naklopení přímo na stroji. Ale já jsem popsal MS4510 a je správné, že jste se zaměřil na jiné stroje v možné volbě. Vaše srovnání délky životnosti... celý příspěvek > |  | výběr profi křovinořezu, 11.9.2008 Zde opět je srovnání cca cenou, ale MS4510 je výkonově i konstrukčně výš. Celkově provedení tohoto křovinořezu snese nejpřísnější měřítka současné 2 T techniky pro práci v lese a na velkých travnatých plochách - od spotřeby, přes uložení... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|