|
Příspěvky uživatele - 210.204
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Růže - jak moc se mají z jara sestříhat, 25.3.2010 Paní Lído, moc děkuji za důkladné odpovědi. Je prima, když se se mnou podělíte o své zkušennosti, protože jak říkám, člověk se stále učí. Já zahrádku miluji. Je to krásné, když člověk vidí, jak všechno roste, kvete a plodí. Obdaří Vás to... celý příspěvek > |  | Růže - jak moc se mají z jara sestříhat, 24.3.2010 Paní K., děkuji za vysvětlení jak ohledně stříháni, tak ohledně květů. |  |
|  | Růže - jak moc se mají z jara sestříhat, 24.3.2010 Děkuji za odpověď. Zase jsem o něco chytřejší. Jinak, jak se zmiňujete o pnoucích růžích, tak ty se nechávají růst asi bez stříhání, že? Mám dvě proti sobě a nechávám je růst bez stříhání, abych si z nich udělala oblouk. Letos už z nich... celý příspěvek > |  | Růže - jak moc se mají z jara sestříhat, 24.3.2010 Moc Vám děkuji za radu. Ještě se zeptám, jsou růže odolné mrazům? Já jsem je vždy zabalovala na zimu do netkané textilie, protože jsem měla strach, aby mi neomrzly. Letos jsem ty nízké nestihla zakrýt a zdá se, že ty velké mrazy přežily.... celý příspěvek > |  | Růže - jak moc se mají z jara sestříhat, 24.3.2010  Mám dotaz, mají se růže stříhat na podzim i z jara? Nebo jenom z jara? A jak moc se mají sestříhávat, jak vysoko od země? Já mám některé vysoké 170 cm, jiné klasicky těch 80-100 cm. Na podzim jsem je nestříhala, protože nevím, jestli se... celý příspěvek > |  | Banánovníky začínají usychat, 18.3.2010  Vážení přátelé, přikládám pár fotek banánovníků po 1 měsíci, jak se vzpamatovaly a rostou jak divoký. Je pravda, že dva jsme museli odříznout, ale místo nich ty jejich odnože rostou nádherně. Ten největší banánovník má teď šířku listu 30cm. Je to... celý příspěvek > |  | Banánovníky začínají usychat, 21.2.2010 Abych Vám pravdu řekla, také jsem si všimla, že když čtu diskuze o banánovnících, tak to většinou zajímá muže. Tu nedůvěru chápu. A doufám, že jste z toho psaní pochopil, že si z nikoho nechci dělat "šprťouchlata." To opravdu ne! Jinak věřím, že... celý příspěvek > |  | Banánovníky začínají usychat, 20.2.2010 Dobrý den, to víte, 3 dny je dlouhá doba. :-)) Obzvlášť, když se ptá ženská. A jak známo: " ženská je zvědavá jak opice" tak taky proto ty banány, abych se měla čím živit... :-)))) A pak se řídím pořekadlem: " Kdo se neptá, nic se nedoví." Takže... celý příspěvek > |  | Banánovníky začínají usychat, 20.2.2010 Panečku, tak to je úroda!!! Přiznám se, že to vidím poprvé, aby tady tak rostly banány. Pane Nováku, gratuluji! To je nádhera. Tak to mě hned dobře naladilo a na zimu jsem úplně zapomněla. :-) Co to máte za odrůdu? To Vám plodil... celý příspěvek > |  | Banánovníky začínají usychat, 18.2.2010 Tak to jste dobrý. A zazimoval jste ho tak, jak ten Němec co jim staví tu boudu? :-)) Pošlete fotku zimního stanoviště. Pochlubte se, jaké máte odrůdy banánovníků a jaké odrůdy fíkovníků. To jste ani neměl psát, že máte 10 odrůd... celý příspěvek > |  |
|  | Banánovníky začínají usychat, 17.2.2010 Ten substrát co se Vám zdá na fotkách tmavý, tak je tmavý proto, že jsem je zrovna zalila a pak fotila. Měla jsem to udělat obráceně, protože teď to vypadá, jako bych banánovníky stále ulívala. To mám poučení pro příště,... celý příspěvek > |  | Banánovníky začínají usychat, 17.2.2010 Dobrý den,
děkuji za rady a informace. Docela jste mě polekal s tím zalitím. Substrát moc savý naštěstí nemají, tak snad to dopadne dobře a přežijí to v pořádku. Zaléváte jenom do misky a nebo i vrchem? Ať vím, jak teda správně zalévat, protože Vy... celý příspěvek > |  | Banánovníky začínají usychat, 16.2.2010 Ta adresa je super, už jsem ji prozkoumala a důkladně. Je to až neuvěřitelné, jak velké jim ty banánovníky vyrostou. Mají tam hotovou "plantáž" :-)) Ty moje jsou menší pokojové odrůdy, výška 150 - 180cm. Dnes jsme je dali do místnosti kde... celý příspěvek > |  | Banánovníky začínají usychat, 15.2.2010  Mám banánovníky Musa dwarf "cavendish" od loňského jara. Celé léto až do podzimu byly venku a velice se jim dařilo. Dělaly mi velkou radost. Nyní jsem ale nešťastná. Na zimu jsem je dala do místnosti, která je pěkně světlá a je tam... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 6.6.2009  Takže ješte nějaké fotečky ze současnosti. Určitě se mnou budete souhlasit, že ikdyž to je na zahrádce makačka, je to relax. A ten výsledek pak stojí zato. |  |
 |
|
|
|